SMBox - magyar konzol!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Õrült vagy! 😄DD
Neme.
Nekem egy ilyen kellene. Megoldható?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Na de ilyen szep?
barret
papírdoboza mindenkinek van,mi ebben a nagy szám?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Bogyi007
Vazzeg nagyon fáradt lehettél mikor ezt kitaláltad! 😊

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Sephi
Te nagyon unatkozhacc bazz...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacc
Hohh hohh
PLaci
Beteg vagy... :-)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PResident Evil
GECCCCCCCCCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ .... leesett 😄DDDDDDDDDDDD

Calver
ez bazzeg kurvanagy

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
nézd már meg a képeket te faszmajom

"The trees move. Do you not see it?"

Munch
Én szeretnék rendelni egyet! Sajnos az smbox.hu-n nem találtam errõl a termékrõl semmit, kivéve, hogy a lap nem jeleníthetõ meg. Önön keresztül ez megrendelhetõ? Mennyibe kerül? Alapanyagot én adom?

Lacc
Még mindig várom a komoly emberek jelentkezését akik szeretnek...
traXion
LoL, Lacc, ezeket a dolgokat PCn is meg lehet oldani.... Nem fox EBBÕL az ötletbõl meggazdagodni, az biztos.

Punker
jó sok szabadidõd van 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lacc
Nem, itt nem viccelõdünk, ez a konzol komoly embereknek van komoly emberektõl akik filmeket és képeket szeretnek nézegeteni meg audió cd-ket szeretnek hallgatni.
ez ugye valami vicc? =]]

Lacc
Emberek! Új, magyar készítésû konzol van a láthatáron! Magyar készítésû mert tulképpen én csinálom, konzolnak meg azért konzol, mert ezen lehet filmet nézni, audió-cd-t lejátszani, képeket nézegetni cd-rõl, stb. Játszani na azt nem lehet rajta de ki az istent érdekel ez, komoly emberek vagyunk, és a komoly emberek mindig is filmet és képeket akarnak nézegetni meg audió cd-t akarnak hallgatni. Igen.

Jellemzõje még az új konzolnak az olcsósága is. Még konkrét árat nem tudok mondani, de biztosak lehettek abban, hogy a PS2, Xbox és társai maszlagoknak csak a TÖREDÉKE lesz. Emellett a design is igényes, rendelésre SZÓ SZERINT SZEMÉLYRE SZABHATÓ!
Na de innentõl beszéljenek helyettem a képek:

Belülrõl
Elölrõl
"Rejtett CD-rom"-1
"Rejtett CD-Rom"-2
"Rejtett CD-Rom"-3
Különleges beindítás - 1
Különleges beindítás - 2
Indulás
Menet közben
A gép oldala a márkanévvel

Ha meggyõztek a képek - és miért ne gyõztek volna meg bárkit, aki komoly ember és szeret filmeket, képeket nézegetni és audió cd-ket lejátszani -, és már ELÕRE szeretnél rendelni egy ilyen csodát (esetleg kettõt), küldj nekem privátban üzenetet itt az SG fórumon. Az elsõ 10 megrendelõ kap egy ingyenes "repair-kit"-et az SMBox, hogy (tartalmaz 5 tekercs szigaszalagot tetszõleges színben és egy kisollót).