11
-
#11 Sztem igazad van, már ami a szemfáradást illeti. Nálunk otthon nincs a kistévé mögött lámpa és qrvára b@ssza a szememet... Reklám alatt mindig felkapcsolom - nomeg elmegyek WC-re... :)) -
#10 Ebben én sem tudom mi a pláne, általában most is felkapcsolok egy háttérvilágítást monitor vagy TV mellé, sőt erről az ergonómiai szakirodalom is szólt már vagy 10 éve.
Itt aztán nincs semmi technológiai újítás, csak pofon a sza*nak.
A kamera viszont nekem is tetszik, meg a tükrös TV-t is megnézném, mikor reggel borotválkozás közben az anyósom bejelentkezik videotelefonon... :o)
-
GabiWong #9 csak arra akartam célozni hogy van értelme
(term. a moziélményhez persze nem sok köze van, max annyi hogy nem fárad el közben a szemed) -
#7 A miniatűr kamkorder nekem is tetszik!!!Bár a TV.... -
#6 nekem ez az új kamcsi tetszik. :) -
Cat #5 ez természetes, nekem is ég a monitor mellett a lámpa, de a szem fárasztásának és a moziélménynek köze nincs egymáshoz, hisz a mozitermekben mért nem ég mellette fény ? -
#4 Az SFFO-val nem villogtak? AZ jobban érdekelt volna, mint bármilyen tv. -
GabiWong #3 Nemtudom hogyvagy vele, de én észrevettem, ha este nem csak a tv világit, hanem +lámpa is akkor jobb nézni (sztem kevésbé fárasztja a szemet). -
Cat #2 ráraktak két lámpát hátulra, és bekerülnek az összes ujságba :) ez aztán a fejlesztés! -
#1 Most az az Ambilight csak annyit tesz, hogy fényt vetít a falra? Mert attól aztán tényleg sokkal jobb lesz a képminőség...