Philips újdonságok özöne a CES-en

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csóka
Sztem igazad van, már ami a szemfáradást illeti. Nálunk otthon nincs a kistévé mögött lámpa és qrvára b@ssza a szememet... Reklám alatt mindig felkapcsolom - nomeg elmegyek WC-re... 😊)

Mindent a Győzelemért! Mindent!... és még annál is többet...

papabear
Ebben én sem tudom mi a pláne, általában most is felkapcsolok egy háttérvilágítást monitor vagy TV mellé, sõt errõl az ergonómiai szakirodalom is szólt már vagy 10 éve.
Itt aztán nincs semmi technológiai újítás, csak pofon a sza*nak.

A kamera viszont nekem is tetszik, meg a tükrös TV-t is megnézném, mikor reggel borotválkozás közben az anyósom bejelentkezik videotelefonon... :o)
csak arra akartam célozni hogy van értelme
(term. a moziélményhez persze nem sok köze van, max annyi hogy nem fárad el közben a szemed)

ZMAN
A miniatûr kamkorder nekem is tetszik!!!Bár a TV....

PC FOREVER!!!!

Darth Sith
nekem ez az új kamcsi tetszik. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

ez természetes, nekem is ég a monitor mellett a lámpa, de a szem fárasztásának és a moziélménynek köze nincs egymáshoz, hisz a mozitermekben mért nem ég mellette fény ?

Csudri
Az SFFO-val nem villogtak? AZ jobban érdekelt volna, mint bármilyen tv.

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Nemtudom hogyvagy vele, de én észrevettem, ha este nem csak a tv világit, hanem +lámpa is akkor jobb nézni (sztem kevésbé fárasztja a szemet).

ráraktak két lámpát hátulra, és bekerülnek az összes ujságba 😊 ez aztán a fejlesztés!

Stranger
Most az az Ambilight csak annyit tesz, hogy fényt vetít a falra? Mert attól aztán tényleg sokkal jobb lesz a képminõség...

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB