17
-
villi #17 Ez a Gamestar mohaa rovatja! -
villi #16 Egy ideje van már a MOHAA rovatnak fóruma is!
Persze-persze, mielőtt megölnétek hogy ez a hülye mér ír ilyet ide megmondanám az okát!
Igaz, a rovatnak va nfentartva de nem csak a rovat főtéma van ott. Tehát lehet ott beszélni rengeteg dologról és próbáljuk fejleszteni NEKTEK!
Lécci dumáljatok ott is, ja és leeht hogy kellesz moderátor is, a két rovatszerkesztő az admin. (azaz én és kukac, írhattok nekünk a [email protected] címre vagy a [email protected] címre)
Gyertek és tegyétek naggyá a fórumot lécci. Igaz még nincs forgalma de sok kicsi sokra megy!
Előre is köszönöm nektek-Villi! (A fórumunk: http://kukac7.cjb.hu )
-
#14 Haha :)
Most beszelek egy csakoval a neten es mar van
WOWSandbox-Leaked version
Hozza es alitolag kedden este mar meglesz a Loader !!!
Alig varom mert ez a jatek csodalatos bazzz! -
#12 World Of Warcraft - ALPHA - ANiMANiAS
Csorog es csorog :)) -
radical #9 Ami alfa, és egy olyan teszter szivárogtatott ki akit a tesztbővítéskor vettek be. -
radical@work #7 UO-t már szinte senki, EQ-t talán többen, de ez a WOWbeta fórum. -
radical@work #6 Január végén kezdődik a béta jelentkezés. Első körben CSAK amerikai és koreai teszterek lesznek, később fogják kibővíteni nemzetközire (talán). A béta tutira nem indul el januárban, és március-áprilisra tippelem a kezdést, onnantól kb. egy hónap amíg elkezdenek plusz tesztereket bevenni. Szóval szerintem ha szerencsések vagyunk májusban talán tesztelünk. -
#5 valaki jáccik ultima onlinet vagy everquestet? ha igen akkor mikor szokott és akar-e együtt nyomulni?
alig akarom elhinni, hogy magyarországról csak én jáccom. :( -
#4 soha... -
IrkaBirka #3 és mikor lesz magyar szerver hozzá, és mikor lesz olyan olcsó a net mint ott, és ...? :) -
#1 Jól tudom hogy ebben a beta tesztben csak amcsik vehetnek részt?