Internet Exploler kezdõlap
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beallitom about:blank-ra.
Eddig oke. A tobbit sajna nem ertem... :)
Hogy scanneljem az activex beepuloket? Ezzel a programmal?
Ez felhoz egy listat, benne van ez a szemet ip cim is. Kijelolom, es FIX, akkor elvileg torolnie kellene?
Eddig oke. A tobbit sajna nem ertem... :)
Hogy scanneljem az activex beepuloket? Ezzel a programmal?
Ez felhoz egy listat, benne van ez a szemet ip cim is. Kijelolom, es FIX, akkor elvileg torolnie kellene?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ez egy vírus!! nekem is ez van. nav2003 meg is találta,de nem tudta kiírtani. újraindítottam dos r.lemezrõl,letöröltem a kényes file-okat. most már a nav nem talál vírust,de a kezdõap megmaradt.
egyébként a windows mappában találtam egy update12.js fájlt, ami a kezdõlapot generálja, illetve a win\system32-ben egy xplugin.dll-t ami ehhez kapcsolódik, valszeg a törlés megoldaná, de nemtom törölni.
És az Ad Aware? :))
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
állítsd be a kezdõlapot about:blank-ra, majd a SCAN-neld be az összes activex beépülõt, és a nemkívánatosakat töröld
Nos, az Ad-Ware 6 sajna nem oldotta meg, bar 160 talalata igy is volt... :)
A startlap neve: cool-search.ws
Most megprobalom ezt az uj progit.
Addig is, koszonom mindkettotoknek a segitseget!
A startlap neve: cool-search.ws
Most megprobalom ezt az uj progit.
Addig is, koszonom mindkettotoknek a segitseget!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
HijackThis
már ezredszerre linkelem be!
Ha nem írsz konkrétumokat (kezdõlap neve, gyanús új mappa, progi stb.), nem igazán lehet segíteni!
már ezredszerre linkelem be!
Ha nem írsz konkrétumokat (kezdõlap neve, gyanús új mappa, progi stb.), nem igazán lehet segíteni!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Sziasztok,
Ne haragudjatok, hogy uj temat nyitok, de nem talaltam valaszt a keresgelessel, bongeszessel.
Szoval az tortent, hogy egy oldal "beette" magat nekem kezdolapnak. Kesobb hiaba allitanek vissza eredetit, irom felul, torlok mine cookie-t, meg mentett jelszavakat, mindent, visszaallitja magat. Programok eltavolitasaban nem jelent meg semmi, regeditben nem tudom, hogyan keressem.
Hogy lehetne megtalalni es eltuntetni?
Tud valaki segiteni?
Ne haragudjatok, hogy uj temat nyitok, de nem talaltam valaszt a keresgelessel, bongeszessel.
Szoval az tortent, hogy egy oldal "beette" magat nekem kezdolapnak. Kesobb hiaba allitanek vissza eredetit, irom felul, torlok mine cookie-t, meg mentett jelszavakat, mindent, visszaallitja magat. Programok eltavolitasaban nem jelent meg semmi, regeditben nem tudom, hogyan keressem.
Hogy lehetne megtalalni es eltuntetni?
Tud valaki segiteni?
← ElőzőOldal 3 / 3