29
Nvidia és a VIVO
-
Re4zOon #29 Egy kicsit rossz topikba írtam, sebaj. -
Re4zOon #28 Egy kérdésem lenne. Hogy a fenébe lehet kikapcsolni az energiagazdálkodást?
Kezdd idegesíteni, hogy cod4be 35-50 fps-en megy, pedig vinnie kéne lazán többet. GTX 460 Hawk-om van, ami előtte volt Ati 4670 és az vitt 100at simán. Rohadtul idegesítő, hogy nem engedi a kártyában lévő állatot szabadon...
Valaki tud valami megoldást? -
Ambro #27 Semmit nem csináltál rosszul. Csak nincsen feltelepítve a capture-t végző driver. Mármint a képkártyádhoz. Szerintem tölts le egy frisset a gyártó honlapjáról és hajrá!
Bár az igaz, hogy ezeknek az ingyen megoldásoknak elég vacakos a minősége és a hang is csúszhat. Ha nem akarsz kínlódni, akkor vegyél inkább egy ilyesmit. -
-
#25 Én most vettem ilyen kártyát
Uload Media Studio 7 ezt írja ki indításkor
Van egy asztali DVD felvevőm annál a Video output résznél a s-video-ba dugtam a kábelt a gépnél pedig a fehér színű S-Vid-in-be
Mit csinálhattam rosszul?
köszi a segítséget -
#24 Nem működik a kártya ezen része mégsem a szoftverrel van a probléma. Más szoftvert is megnéztem azokon sem adott képet sőt újra is lőtte a gépet. Valakinek van (volt) hasonló problémája? MSI NX6600GT VTD -
#23 Na jó feladom ami van hozzá WinDVD Creator Plus az egy igazi szar fos program nem is látja a képet amit ráküldök. Sajna a régi Leadtek progi nem működik leadtek kártya hijján. Szal akinek van MSI NX6600GT VTD-s kártyája és HASZNÁLJA IS a video bemenetet az nyugodtan írhat.
Ps2-t "szeretném" akarom rákötni mert a videókárya csere elött működött tökéletesen de most semmi....
-
#22 Nekem nem a WDM driver kell ! Az egyértelmű hogy fent van. PROGRAM kell ami használja a video bemenetet. -
CaptSpock #21 Szia!
Ha nem zavarok, ott van a telepítő cd-n :)
Capture drivernek hívják, közvetlenül a telepítő elindítása után jelentkezik, a setup főoldalán csak sajna alink nem műxik.
Viszont: belelépsz intézővel a cd-re és ott a könyvtárában meg is találod :)
Ha nem találod, keress meg msn-en, segítek :) [email protected] -
#20 Hát én átnéztem de csak buzi dvd szerkesztő (iró) meg mulimédia szofver meg photoshophoz valami szar stb. De kimondottan olyan progi amivel a video bemeneten tőrténő dolgokat lehet menedzselni (nézni,felvenni szerkeszteni) nem találtam. (vagy én vagyok végtelenűl ) -
#19 valami progi van hozzá, legalábbis én láttam a dobozban -
#18 Hi all:)
Nekem nagyon sokáig volt (és most megint lett) vivo-s kártyám. Most cseréltem a Leadtek A250(ti4200) ViVo-t MSI 6600GT ViVo-ra. Ezzel még semmi gond nem lenne csupán annyi hogy nem találom a capture progit (egyébként nem is írják hogy lenne). A régi Leadtekhez volt capture progi, de az MSI-hez semmi ilyet nem találtam. (sajna a Leadteknek nincs pillanatnyilag olyan 6-os kártyája amin lenne vivo ezért vettem MSI-t)
Szóval szeretnék valami capture progit amivel működésre bírhatom a video in-t:) -
Bilux #17 Kipróbáltam nemmegy... ilyen nincs tönkremehet csak úgy (bár eddig nempróbáltam) önmagában?
Azthiszem visszaviszem majd és nézék meg...
Amúgy a kártyának nincs semmi baja.. -
Bilux #16 Semmi gond...
-
Borg #15 Bocs, nem a Krinyos esetedre gondoltam, abban melletted állok:) Csak a téma uppolgatásra irtam... -
Bilux #14 Amúgy MSI a kártya! -
Bilux #13 Köszi kipróbálom!
Nemszeretnék most garanciális hülyeségekkel foglalkozni..:( -
Cvd #12 Esetleg próbálj meg más verziójú WDM drivert (akár régebbit is), elég nagy szórás van köztük. Sokan panaszkodnak rájuk (ugyanez a probléma), és mindenkinek más verzió működik, teljesen véletlenszerűen. Ha ASUS kártya, akkor próbáld meg a saját driverével, de ha nem akkor is megpróbálhatod feltenni az Asus Digital VCR progit, az FTP-jükön fent van. Az feltesz egy Asus capture progit, meg az nVidia WDM drivert. Ez általában működni szokott. -
Cvd #10 Próbáld úgy hogy előtte bedugsz valamit (video, kamera) a videobemenetbe. -
Bilux #9 Igen minden a helyén van a kártya 3d alatt tökéletes csak ma gondoltam, hogy kipróbálom eme funkcióját is, de ezekszerint sikertelenül... -
Bilux #8 Mi köze van a HWSW fórumának ennek?
Ne szálljon el a ló azért mert valakin most prezentálni kellett a szigort... Krinyóval le lett beszélve minden majd megoldjuk.
-
Borg #7 Nekem amúgy a webkamerára irt ki ilyent, amikor a billentyűzet USB hubjába dugtam be, ami nem tud elég áramot adni neki... -
Borg #6 Ez nem a HWSW fóruma... -
Bilux #4 -
Bilux #3 Nemnyitok csak mindegyikre kéne hamar válasz.
Ha oda befirkantom napokig várhatok meg áppolhatom. -
Borg #2 Remélem nem nyitsz annyi topicot, ahány problémád előjön a kártyáddal... csakmert van ám egy FX topic, ahova az eddig 2 is bőven befért volna... -
Bilux #1 Az a nagy probléma, hogy van egy FX 5900 VIVO kártyám de az nvidia oldaláról letöltött wdm driver nemmegy fel! :(
Azzal az üzenettel elszáll a capturedriver telepítés, hogy az eszköz nem áll készen vagy mi code 10.
Van valami speciális telepítési forma vagy mi?
Még sosem volt ilyen kártyám...
Köszi előre is!