19
-
#19 mint programozó, igen nagy hülyeségnek tartom az ékezetes domain neveket, pedig ékezettel írok a fórumokba -
#18 Nagyugy! En csak ceges levelezesben hasznalok ekezeteket es ugyanugy olvasom ekezettel mint ekezet nelkul, nem okoz semmilyen problemat!
A maganhangzokat is elhagyhatnank elobb utobb megszokna mindenki, jodarabig igy irtak, megsem haltak bele - bar erdekes lenne az tuti. ;)
Ezzel az ekezetes marhasaggal megeroszakoljak a szabvanyokat, vajon mikor talaljak ki hogy legyen ithato mondjuk space vagy vesszo esetleg zarojelek meg alt255 a cimben?! :PPP Felesleges hajciho az egesz! De legyen, max nem hasznalom... ;) -
Gabest #17 Na persze, be lehet konfigolni, csak aztán majd találgathatom melyik 3 bill és milyen sorrendben a kismadárka szállott az ágra a lemenő napsugárban nevű kinai jel. -
IrkaBirka #16 a magánhangzók is feleslegesek nem? Elvégre az arabok nem is használják :)
Amúgy meg csávók, akiknek nem kell az ékezetes: Kicsirigó, aztán mit csinálnál, ha ezt az oldalt is ékezetek nékül olvasnád :D vuháháháhááááá
Vegyél egy normális billentyűzetet, vagy konfigold végre be a konzolodat rendesen.
Stupidissimo :-S -
#14 vévévé.áramszü.net :D:D:D
vagy vévévé.szmájlok.hú :P -
Pintyőke #13 Az ekezet a napi hasznalatban szukseges. A szamitogep alapvetoen angol nyelvre epul ill. angol karakterkeszletre. Becsulom a torekveseket a kulonbozo ekezetes meg krikraksz betuk behozatalara, csak hogy a francba fognak ezzel azok boldogulni, akiknek mas a billentyuzete? Es ez meg csak a jeghegy csucsa. Ha egyes emberek ismernek a Domain Name Server mukodeset, akkor rajonnenek, hogy ez nem is olyan egyszeru!!! Szamos kihivas ele allnak meg a szakik e teren. Ahhoz hogy gond nelkul mukodjon a dolog, rengeteg valtoztatast kellene megtenni oprendszer szinten is (gepeknel). Es meg nem beszeltem a tobbi celeszkozrol stb. Aki nem ert velem egyet, az jarjon picit jobban utana, aztan "hazafiskodjon" a karaktereivel. Ui.: imadom az ekezeteket. :) -
Cat #11 gondolkodtál azon milyen hülyeséget irtál? belőled kiindulva:
"javasoljuk a magyar tudományos akadémiának, grétsy lászlónak, meg az összes nyelvésznek hogy szüntessék be az ékezeteket a magyar nyelvben!"
ugye átérzed milyen abszurd? -
Gabest #9 Ha én lennék a MS, nem is támogatnám ezt az őrültséget a böngészőmben, hátha kihalna magától. -
#7 nemtom mert nem lehet megérteni hogy ígyis csak a nyűg van a sok ekezetbol ! aKi m3g 4|<4Rj4 |·|3|\||\|y3|\| 4 P|[5á|84 .. ;]]] -
Cat #2 ez csak egy lehetőség, nyilvánvalóan nem kötelező használni, és mindkét változat müködni fog
én speciel örülök neki, ne a technikai lehetőségek határolják be a fantáziát és az igényeket, ráadásul ne szegényítsék el a magyar nyelvet a spec karakterek. Itt nem a kinaiakra kell gondolni, hanem ránk is (áéöüóőúű). Hogy a külföldiek nem tudják (vagy nehezebben tudják) elérni mondjuk a "köszörűcsiszoló.hu" -t? kit érdekel, eddig se nézték... meg nekik majd lesz egy angol verzió -
Pintyőke #1 Nahhh, szeep lesz. :( Es majd angol billentyuzetrol fogok kinai weboldalakat cimet begepelni, mi? Na jo, eddig se azokat neztem, csak erdemes elgondolkodni ezen!!!