Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az integrált vidkártya meg jó filmezésre, de úgy is kikapcsolod mert van vga-d
#hhwnd
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az alaplapi VGA (HD4200) az mit ér?Lehet valami hibrid módot nyomatni vele vagy ez csak ilyen HTPC cucc?
BAlami ilyesmit hallottam,de lehet,hogy ez hülyeség attól.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Kalozoner
Mi az hogy feloldom az L3-at?Ezt mindegyik ilyen proci tudja vagy alaplap?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Új Photoshop sem megy valami jól már...
Esetleg lesz valamicske fejlõdésem?
Mushkin 1600MHz DDR3 2x2GB KIT Blue
Asus AM3 M4A785TD-V EVO
AMD Athlon II x4 630
Prockó nagyon gyenge?
Már csak a rúd hiányzik középrõl. <#idiota>#idiota>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Saor Alba
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
10fokkal hûvösebb most a proci <#idiota>#idiota> Jóez így... pénteken jön az új gép.Addig kibírja.
Elfogyott a pasztám!Lekvár, mustár vagy fogkrém? <#idiota>#idiota>
Azért majd szedd ki vhogy a meleget a súlyok alól és most nem Ruszki Józsira vagy Elton Johnyra gondoltam <#idiota>#idiota>
Hazajöttem gép be... lementem... hazajöttem gép már nem megy, kapcsolnám be semmi... szédszedtem.Proci hûtés leesve szanaszét minden...letört a lefogató keret kis pöcke <#idiota>#idiota> Na mondom fasza... nincs kedvem új keretet venni inkább rendeltem egy fél gépet.<#nyes>#nyes>
Mushkin 1600MHz DDR3 2x2GB KIT Blue
Asus AM3 M!A785TD-V EVO
AMD Athlon II x4 630
Nem kell a drágább processzor úgy döntöttem. <#smile>#smile>
És a végére egy kép hogy most hogy üzemelek (a 2 súly a TX3-at tartja a helyén)
ui.: tápot elfelejtettem rendelni... majd utólag.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Saor Alba
A 8500GT 80nm-en a HD4830 55nm-en készül
Saor Alba
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Érdemes 5770 CF-t venni például? Mint 5850-t? Jobb a tesztekben és még olcsóbb is.
Mindegyik játék kihajtja a dupla kártyát?
Persze, minden megoldható, csak mertem gondolni, hogy alapban is elég...<#idiota>#idiota>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
1. veletlenul se veszelyeztesse a dragabb modellek piacat.
2. leredukaljak az arat.
Most pl a kabel hossza viccesnek tunik de ez egy ilyen dolog. Vagy pl, az ujabb FSP-knel lesporoltak a kabelek kimenetenel a gumigyurut... <#idiota>#idiota>
Ezektol eltekintve azert cseszettul jo cucc es megbizhato marad, mert ugye a belso a lenyeg.
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Magyarán a francnak van kedve még egy ezrest kiadni egy 24->20-as átalakítóért.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
All hail the double x!
Nincs egy jó ötletetek ehhez?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0