Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Proci ventije felpörög,szóval áramot elvileg kap az alaplap.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
túlfeszültség lett a hálózatban, és levágott a gépem. gondoltam nem nagy baj, mert van túlfeszvédõ a hálózati csatlakozón.
újraindítottam a gépet, és a monitoron nincs zöld szín, a fehér se fehér hanem lilás !
amúgy minden mûködik, nem is égett meg a képernyõ vagy iylenek. mi baja lehet? lehet még rajta állítani?
#56850: jah... majd megkeresi ertelmesebb helyrol... 😄
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Saor Alba
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Saor Alba
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
nem találtam jobb topikot a kérdésemnek szóval ide írom le 😄
LC Power 7012SD házam van és szeretnék berakni elõre egy 12 centis ventit mert van helye de ugye a csavarokat elõröl kéne betekerni de fogalmam sincs, hogy hogyan vegyem le az elõlapot mert ilyen mûanyag "tüskék" tartják az elejét de azokat meg nem akarom lebarmolni, mert nem hiszem h azokat utánna vissza is tudom rakni 😄
Valakinek van vmilyen ötlete? 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
És ha meg lesz az i5 nem hiszem, hogy az elkövetkezendõ években a procit, lapot, ramot bántani fogom.. max majd sok év múlva ha már 4giga ram nem elég.. ezután már csak vmi dx11es vga-t, vmi jó házat és nagyobb vinyót fogok venni. Kész, lezárva. 😄
nekem a játékbeli érzékenység elveszlik ha az egéren benyomom az 1600dpi-t 😄
#hhwnd
szerintem pénzkidobás, ha annyira el lennék eresztve egész életemre talán beszereznék egyet, hogy beírhassam az aláírásomba ilyenem is vót 😄
#hhwnd
játékra phenomot vinném énis, fõleg ha utánn fejleszteni akar az ember tutira mindíg az AMDnél lesznek az új cuccok olcsóbbak
#hhwnd
De egy komolyabb kaliberû egér tényleg más.
Pl. haverom Deathadder-e annyira jó,hogy az hihetetlen. Teljesen más volt nála játszani egy BF:BC2-t,azzal az egérrel,mint a sajátommal. Ez is nagyon kényelmes,meg pontos,de az akkoris más. Van neki egy fílingje.
Fazer meg amúgyis sokat Photoshopol,oda meg elkél a profi technika. 😊
(nem, ez se kötözködés)
Forza.
bármilyen mezei optikai egérrel lehet jókat lövöldözni 😊
#hhwnd
Én nekem elõször a Razer Diamondbackem halt meg, nem kattintott... aztán vettem egy Copperheadet, az elõször úgy kezdte, hogy duplát kattolt, ez még jól is jött néhány fegyvernél (cod2-ben, garand) 😄 de aztán egy idõ után az is elkezdett nem-kattintani... Ezután vettem a mostani egerem: Logitech MX518... Ez most elég jól tartja magát!
Én mindig is egy Roccat Kone-t akartam, csak rohadt drága, vagy volt nem tudom, mostanában nem néztem az árát.. de ha ennyit áldoznék egérre mint te, akkor én azt vennék 😊