Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy mindkét markolat kényelmes, egyik kicsit érdes, másig sima gumírozott, és a formályuk is mács egy kicsit. súlyozás meg érezhetõ, hogy mennyit teszek bele. Játékba is jól szuperál, és a ledek színe is váltható 😄
Ps-be még nem néztem, de szerintem elkég precízen lehet vele rajzolgatni 😊
All hail the double x!
Saor Alba
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én azt a hûtõt meg vágnám ki a kukába legszívesebben, nemhogy akasztgassam 😄
A venti rajta nem valami jó, 8cm-es 3000rmp, vékony, hangos.
Amúgy sikerült feltenni win-t, dvd volt a szar 😄
IDE letiltás után már azt sem írta, hogy no any device exits 😊
Bisotar lap egész jó, bár nekem bios nem tetszik, mármint az elrendezés. Meg az is fura volt, hogy betettem régi gépbõl a hdd-t és minden áron arról akart bootolni, f12-re valami bios flash menü jött elõ, és nem is találtam, mivel lehet bootnál kiválasztani hogy mirõl induljon, biosba meg ahol a prioliást lehet beállítani, csak a régi hdd, meg a dvd volt, a hdd-k közt ottvolt mindkettõ. Kábel csere segített csak...
Ha új a kártya (a tied) akkor szerintem az még fog menni fölfelé.
Tisztítsd sûrûn és akkor talán nem.
De ha az õ kártyája hibás volt akkor nem mondtam semmit 😄
Pont ilyenje van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kb 30 perc 😄
A videókártya hûtése van elrontva.
Vett rá egy normális hûtést így max 50 fokos.
Holnap win reinstall xD húdejó hétvégén volt:_D
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
110°C? egésznapos játék eredménye lehetett 😄
ez biztos nem csúszik fel olyan magasra!
#hhwnd
Kérdés: Újra telepítsem a windowst vagy sem? befolyásolja e ez az uj proci teljesítményét?
Egy ilyen videókártyát szeretnék venni.
Esetleg tud valaki valamit errõl, hogy érdemes-e megvenni?
Azt gondolom hogy nem melegszik túl, de a haverom 4850-ese 110 fokos volt.
Szóval nem akarok kockáztatni.
Saor Alba
Mondjuk elég pötöm hûtõt adtak hozzá, és nem is valami halk, és ahogy néztem nem is takarja le az egész cpu-t :S
Most egyenlõre mûködik, de win7-et nem tudunk feltenni a gépre, mert telepítés közben megáll, és kiír valami szart. Vagy a cd, vagy a hdd a szar :/
Most írom majd ki megint és próbáljuk megint. Meg bootnál piros szövegel valami ilyesmi: no any device exits :S
Amúgy elsõre indult meg minden, jó kicsi ez az 5750, lapon viszont hülyén van elhelyezve, a sata csati, mert hátrafele néz, 1 van ami felfelé...
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
minap odaült asszonka nõvérea gép elé...fogja az mx 1000es egeret, és így csuklóból nyomja a gombokat, és látom, hogy szenved nagyon. mondom micsinálsz? hát ezt nem megy neki, ezt az egeret nem lehet megszokni. odamegyek megnézem mi a baja, erre FORDÍTVA fogja az egeret xDtenyérrel nyomja a gombokat. aszittem meghalok a röhögéstõl keci<#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Épp nemrég néztem, egyszerüen ehhez fogható kinézetben és fogásban hasonlót eddig még nem láttam, pedig kurvasok egeret megnéztem, drágát olcsót, majd 200fajtát.
Ha nem ez, akkor A4Tech x7-esek jöhetnek csak szóba, illetve a Razer cuccai.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hagy kérdezzem már meg, hogy BFG 8800 GT-re milyen hûtést ajánlotok? A mostani ref hûtõ nem sokat ér, mert 70 fokon van a kari legtöbb esetben.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice