Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
ja a görgõ is állítható, hogy ha megpörgeted, akkor legyen-e neki akadása, vagy elenállás nélkül foroogjon 😄
kifli
g9 3200dpi gx 5700dpi, kb ennyi 😊

Amúgy mindkét markolat kényelmes, egyik kicsit érdes, másig sima gumírozott, és a formályuk is mács egy kicsit. súlyozás meg érezhetõ, hogy mennyit teszek bele. Játékba is jól szuperál, és a ledek színe is váltható 😄
Ps-be még nem néztem, de szerintem elkég precízen lehet vele rajzolgatni 😊
pxxl
én is arra hajtok 😊 nemtom mi a kül. G9, és G9x között. ok, h frissebb meg újabb az x, de jobb-e annyival nemtom. de kell majd egy G9 nekem is az mx 1000 helyett már.

All hail the double x!

kifli
meggyütt a g9, jóságos 😊
Ez és ez ugyanaz ? Mert név alapján ua, de képek mások :o Illetve, ha ua, honnan éri meg rendelni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

pxxl
<#nyes><#eljen>

All hail the double x!

Solten
Kell inkabb ra egy Scythe Cooler... <#alien>

Saor Alba

pxxl
kell egy (két-három) Scythe Ninja Wire aztán csá 😄

All hail the double x!

Solten
Tobb mint egy kg.. OMFG... Kosz az infot... Tehat lehet 5 is (ahogy elnezem realis), leszakitja a foglalatot... <#alien>

Saor Alba

redmonk
nem kicsi

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

pxxl
jóvan bazzeg mekkora már <#wow3>

am van hûtõs topig

All hail the double x!

redmonk

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

kifli
na látod, az lehet :/
Ha megkalapálnám a hûtõt az segít? Lehet réz van benne...
Talán sok érte??

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

😄 korájhét

MR ME
biztos a vincseszter nem érte utol a memóriát 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kifli
olvastam gec, de se a hdd nem akart jó lenni, se a venti nem lett halkabb 😄
berczely
Na nem bántam meg hogy Athlon II 630at vettem!<#eljen>Amire én használom bõven elég!(Tudom hogy nincs benne a tesztekben csak a 620, de vajnyi kevés lehet köztük a különbség!)

Solten
3000Ft-ot adtál egy p4-es prociért?:Ð

Solten

Saor Alba

kifli
Procin faszom nézegeti a háromszöget XD
Én azt a hûtõt meg vágnám ki a kukába legszívesebben, nemhogy akasztgassam 😄
A venti rajta nem valami jó, 8cm-es 3000rmp, vékony, hangos.

Amúgy sikerült feltenni win-t, dvd volt a szar 😄
IDE letiltás után már azt sem írta, hogy no any device exits 😊

Bisotar lap egész jó, bár nekem bios nem tetszik, mármint az elrendezés. Meg az is fura volt, hogy betettem régi gépbõl a hdd-t és minden áron arról akart bootolni, f12-re valami bios flash menü jött elõ, és nem is találtam, mivel lehet bootnál kiválasztani hogy mirõl induljon, biosba meg ahol a prioliást lehet beállítani, csak a régi hdd, meg a dvd volt, a hdd-k közt ottvolt mindkettõ. Kábel csere segített csak...
berczely
Öcskös ez a kártya nekem 2 éve megvan... ez már veterán az elsõk közül való!<#hehe>

Lehet hogy az övé hibás volt.
Ha új a kártya (a tied) akkor szerintem az még fog menni fölfelé.
Tisztítsd sûrûn és akkor talán nem.
De ha az õ kártyája hibás volt akkor nem mondtam semmit 😄
berczely
óó azt ezzel mi baj van?Nekem is ilyen ref hûtõs és 70fok a max <#idiota>

Pont ilyenje van.
MR ME
akkor komoly gyári hûtést kaphatott 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ja, és nem egésznapos játék eredménye lett.
Kb 30 perc 😄
A házzal nincs gond 😊
A videókártya hûtése van elrontva.
Vett rá egy normális hûtést így max 50 fokos.
A választ köszi..amugy tesom intézte 3000Ft-ért a procit szóval mindenképp megérte mert ha nem vettem volna meg most tuti h olyan fura érzésem lenne. 3000-ért tuti bolt volt😄
Holnap win reinstall xD húdejó hétvégén volt:_D

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Lacee86
Na jah, hát annál sokkal erõsebb, de azért ma már 1 magos proci gyengécske. Egyébként sztem ilyen ki-becsomagolgatással, rip-eléssel stb. próbálgasd, h mennyi változás lett. (Bár nemtom van-e mihez viszonyítanod.) Azért persze ajánlott WIN reinstall sztem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
110 fokos? 😮 enyém 60 fokos volt 10 perc szõrösfánk tesztel, ott vmi nagyon kész házban lehetett 😄

MR ME
és milyen változásokra vártál 600mhz-tõl?

allock
érdemes hát 😊
110°C? egésznapos játék eredménye lehetett 😄
ez biztos nem csúszik fel olyan magasra!

#hhwnd

Cerka 2,4Ghz xDD

Lacee86
Milyen volt a régi proci?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Hellosztok tetem 1 3Ghz-es Pentium 4-es procit a gépbe, de nem nagyon érzékeltem változást, bár a windows-t nem telepítettem ujra lehet ez a gond. mondjuk nagy változásra nemis számítottam mer most nem a legjobb video kari van a gépbe de azért nem erre számítottam😄
Kérdés: Újra telepítsem a windowst vagy sem? befolyásolja e ez az uj proci teljesítményét?

Sapphire HD5770 1GB GDDR5 VAPOR-X

Egy ilyen videókártyát szeretnék venni.
Esetleg tud valaki valamit errõl, hogy érdemes-e megvenni?
Azt gondolom hogy nem melegszik túl, de a haverom 4850-ese 110 fokos volt.
Szóval nem akarok kockáztatni.
Solten
A CPU egyik sarkan van egy arany haromszog, a foglalat haromszegevel kell szembeneznie... Nem kell figyelgetni az aljat... 😄 A huto ket fogantyujat meg beakasztod a keret fogaiba. 10 mp. LGA 775-nel meg lehet szerencsetlenkedni a 4 lefogoval (na jo, az se tul bonyolult, de bonyolultabb 😊 igazabol a huto leszedesenel tud lenni cumi)

Saor Alba

kifli
nekem nem volt könnyeb, mert intelt egyértelmûbb volt betenni a kis bevágások miatt, enek meg meg kelett néznem az alját XD
Mondjuk elég pötöm hûtõt adtak hozzá, és nem is valami halk, és ahogy néztem nem is takarja le az egész cpu-t :S
Most egyenlõre mûködik, de win7-et nem tudunk feltenni a gépre, mert telepítés közben megáll, és kiír valami szart. Vagy a cd, vagy a hdd a szar :/
Most írom majd ki megint és próbáljuk megint. Meg bootnál piros szövegel valami ilyesmi: no any device exits :S
Amúgy elsõre indult meg minden, jó kicsi ez az 5750, lapon viszont hülyén van elhelyezve, a sata csati, mert hátrafele néz, 1 van ami felfelé...
MR ME
még nem voltam a kezemben sajna, de nekem sincs nagy tenyeret, szal jó h mondod majd meglesem mielött venni akarnék azért h milyen 😄

Solten
Hi.: link. Vagy: link.

Saor Alba

Solten
ASD:SAADF

Saor Alba

Solten
"Gondolom amd cpu-t sem nehezebb berakni, egy intelnél 😄"

Könnyebb.

Saor Alba

snake200
<#nevetes1>

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

pxxl
pazzeg errõl jut eszembe xD beszartok 😄
minap odaült asszonka nõvérea gép elé...fogja az mx 1000es egeret, és így csuklóból nyomja a gombokat, és látom, hogy szenved nagyon. mondom micsinálsz? hát ezt nem megy neki, ezt az egeret nem lehet megszokni. odamegyek megnézem mi a baja, erre FORDÍTVA fogja az egeret xDtenyérrel nyomja a gombokat. aszittem meghalok a röhögéstõl keci<#idiota>

All hail the double x!

kifli
én a nagyobb fordulatokat nem csuklóból csinálom, a kisebbeket pedig az újaimmal, tehát megfordulni alkarból, célozni, pedig az ujjaim végével löködöm az egeret
DarkSector
én meg egy iennel szorakozom....😄
Épp nemrég néztem, egyszerüen ehhez fogható kinézetben és fogásban hasonlót eddig még nem láttam, pedig kurvasok egeret megnéztem, drágát olcsót, majd 200fajtát.

Ha nem ez, akkor A4Tech x7-esek jöhetnek csak szóba, illetve a Razer cuccai.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Viktor9202
Helló.

Hagy kérdezzem már meg, hogy BFG 8800 GT-re milyen hûtést ajánlotok? A mostani ref hûtõ nem sokat ér, mert 70 fokon van a kari legtöbb esetben.

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

snake200
jóiseza Ánégytech nekem is ilyen póKos van 😄

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice