Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyne lenne. Az elõbb linkelt tápok ha vannak esetleg a boltban vagy Chicony. Nem kell ám 500-550W-os táp. Bõven elég a konfigodhoz egy minõségi 400-as táp. Ismétlem: MINÕSÉGI

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Nem,ilyen nincs. Tudtommal...

Sajnos vékony a pénztárcám,11kból vásárolhatok tápot 😞,annyiért van jó? :S
Miért? Nem jó az?
Még eg kérdés,lehet hogy hülyeség elöre szolok😄, Van olyan ha nem kap elég energiát a gép akkor az alaplap lejjebbb veszik a teljesitményt?
NEEE!!!

LC Powert felejtsd el.

LC Power,HKC,Gaba,Codegen szintû tápokat kerüld el. Amik a legtutibbak az a Corsair,FSP,Gigabyte,Cheftec és ami nagyon olcsó,de jó még a Chicony.

Köszi szépen akkor tápot veszek! LC Power 5500 v.2.2-re gondoltam,az van a faterom gépében és jól muxik. Ha elált az esõ megyek a boltba 😄
A táp az egy hulladék,abból már csak más okok miatt is érdemes lenne venni egy normálisat.

TÁP1
TÁP2

Illetve akkor nem ártana még 2GB RAM. Nekem anno Sims3-nál ugyanez volt,hogy az FPS az egekben,de meg-meg akad. Vettem +2GB-t és szinte folyt a játék. GTA4-nél ugyanez.

2,80-is felhuztam csak az fps javult a beakadás megvan még. A táp GABA,gépházhoz kaptam
Hy!

Ez a táp pontosan milyen márka? Mert az ok,hogy 450W,attól még lehet egy hulladék és az a baja.
AC2-höz szerintem húzd meg egy kicsit a procidat,nézd meg úgyis be akad-e néha.

Egy fikarsznyi helyen sem*
Hello! Lenne egy kérdésem. Van egy 450W-os tápom. Elég sok ideig vibrált a monitor.Olvasgattam fórumokon hogy tápot kell cserélni és akkor jó lessz. Kicseréltem a tápomat fateroméval. Egy fikarsznyi helyen vibrál. Amikor visszaraktam a tápomat akkor sem vibrál már. Szóval,most nem vibrál a saját tápommal. Azon gondolkodom hogy most összegyült egy kis lé és ha már ugysem vibrál akkor minek a táp csere. Szóval szeretnék venni egy 2gb-os ddr2-es ramot. 2 ram slotom van mind a 2 "tele". Egyiken eladnám és akkor az összegyült pénzbõl vennék 2gb-osat.
A configom:
Dual OP:
Win7 ultimate+Win xp home
AMD Athlon 5000+
ATI HD 4770 512MB
2GB RAM
450W-os táp
Szóval,RAMot vennétek a helyemben vagy tápot?A RAM Sokat dobna?
PL:Most az Assasin's Creed II-ben max-on 1680x1050-ben 20-25 fps,és néha beakad. Válaszotokat elöre is köszi!
Firerock
skacok!
70-80 között van már valami normális netbook?jólenne ha Win7 futkározna rajta

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bency
Koszi koszi!

:) Semmi okosság :P

Everest nevû progit letöltöd,telepíted,elindítod -->Számítógép-->Érzékelõ

bency
Meg tudnad mondani hogy tudom ezt enis megnezni legyszi?

:) Semmi okosság :P

Solten
Mert ha ranyomni akar, nyomjon ra valami normalisat...

<#hehe> ez van... <#hehe>

(ne csesztesd a logomat mar, legalabb 2 percet vesszodtem vele..! <#vigyor>)

Saor Alba

berczely
Most mért kell szegényt lehúzatni pénzel?<#vigyor>1x 1 évben nyom oda egy kis "fogkrémet" azt csókolom!

Amúgy elvesztetted a hitelességed ezzel a gyenge logóval!<#hehe>

Solten
Viccelsz, ezt fogkremmel toltottek fel... <#alien>

btw: link <#alien2>

MX-2 is faja: link

Saor Alba

berczely
Na tessék... bõven jó!<#wink>

Ugyanilyent raktam most az enyémre is.

berczely
Ó mer szted ilyet kap itthon...

Titan paszta... ezt kapni mindenhol 500Ft alatt!Nano gríízes<#alien>

Solten
Hi.: link

Saor Alba

berczely
Dob-dob... akár 5-10fokot is (kb ha már 1 éves a paszta a procin <#idiota>)
Sztem ezüstöset, bár nemtom... nekem cooler master hûtéshez adtak pasztát az sztem ezüstös, de sztem jó az ilyen 4-500Ft-os paszta is!

The Protector
Sziasztok.Hûtõpasztából milyet érdemes venni?Tudtok valami jót?Illetve sima szilikonos vagy ezüstöset vegyek?

A másik.Sokat dob egy hûtésen a pasztadolog?
elõre is köszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Így van. Sztrájkolok xDD
Amúgy szimplán meguntam

Solten
<#idiota>

Saor Alba

berczely
Nem csináltam neki másikat azt inkább levette a mostanit <#idiota>

Solten
Hol a logod Blum? <#ravasz1> <#alien> <#alien2>

Saor Alba

Solten
Ez csak egy ideiglenes szurkoloi logo... 😄 (VB idejere/legalabb is amig jatekban vannak a hollandok 😄)

Saor Alba

berczely
Nee Solten ez nagyon gáz logó!<#falbav><#levele>
Elõször amikor néztem h ki írta a hsz-t mondom ki ez az új tag itt... azt most nézem jobban hát Solten...
Skóciás vissza de rögtön!

Vagy akkor adjál képet azt csinálok neked egy normálisat (de sztem te is tudsz) csak ne keljen ezt nézni!<#duma>

Mi ez a logó? Skóciásat vissza!!!!4444négyötöt 😄

Értem. Én mondjuk leragadtam XP-nél,de lassan tényleg muszáj lesz váltanom Win7-re,mert ugye nem fogják már sokáig támogatni.
Win7 volt már fent gépemen,de annyira nem fogott meg. Meg pár alkalmazás,amit használok nem preferálta. 😞

köszi 😉
hát lehet h viccesen meg gyerekesen hangzik, de az élmény miatt.😄 meg nekem jobban bejön az interface, nagyobb felhasználió élmény ilyenek...
A Windows 7 gépigénye:

* 1GHz processzor (32- vagy 64-bit)
* 1GB memória
* 16GB üres hely a merevlemezen
* DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt)
* DVD-R/W meghajtó

Elmenni elmenne. De miért akarsz Win7-et?

Solten
Hi. A puding probaja az eves... <#alien> Mindenesetre az atom-os netbookomon szepen futott a Win7, igaz 2 GB volt a memo. Egy 32bit-es Home Premiumot nyugodtan telepithetsz.

Saor Alba

sziasztok

Windows 7-t szeretnék telepíteni a gépemre. Jelenleg ez van most: AMD Sempron(tm) Processor 2800+ , 1.61 GHz, 1,50 GB RAM + a vidi kártyám ASUS, hogy melyik és milyen azt most nem tudom megmondani.

Kérdésem az lenne, hogy ezzel a felállással hogy futna rajta a win7? élvezhetõ lenne? Ha nem, akkor milyen procit ill, vid kártyát kellene belevennem? (netezésre, zenehallgatásra, msnre meg nagyon kevés játékra használom (cod2 multy, ilyenek))

aki tud, az írjon valamit, hogy mire kellene beruháznom, ha szükséges, jó lenne minél olcsóbb cuccokat írnátok

köszi elõre is
redmonk
Asszem a Sharkoon-nál maradok.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

LeventeV
kosz a segitseget. tervbe vettem a 212 plust

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Elfér.

LeventeV
szepek... de a 212+ nem tul nagy? elferne a gigabyte EP43-DS3L-en? (a tap felul van)

Coolermaster Hyper TX3
kicsit többért esetleg Coolermaster Hyper 212+

LeventeV
egy jo procihutot lga775-sre tudtok mondani? a C2D 7300as procimat akarnam huzni.

Én vagy a Sharkoon-t vagy a Revoltec-et venném... ha vásárlás elõtt állnék akkor inkább a Sharkoon. :-)
sztem revoltec 😊

redmonk
Csuklóbol nyomatom az egeret!!!

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

kifli
icon-t nem venném, baszott rosz helyen van azok a gombok oldalt, folyamat nyomkodnád, vagy azért mert csuklóból játszol, és ott fogod, vagy alkarból irányítasz, és mikor emeled az egeret. Szerintem sharkoon.
Solten
icon7 <#eljen>

Saor Alba

berczely
Sztem az ikon az durva!<#eljen>