Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha hálózatba van kötve 2 gép és ha én az egyiken hallgatok meg egy másikon levõ mp3-mat (anélkül, hogy átmásolnám), akkor ezzel az adatban kárt tehetek? Vagy pedig ezek a fájlok elõtte belekerülnek valamiféle pufferba?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Majd OLED esetén lesz értelme, LED-eseknél sem zavaró már, de ugyebár még ez sem annyira elterjedt technika...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Nos az a nagy gond, hogy a fenti linken van egy ábra a dualbios mûködésérõl, viszont nekem semmi nem jelenik meg a monitoron (no signal input), az ábra szerint viszont meg kéne jelennie egy "primary bios is not ready" feliratnak.<#falbav>#falbav>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Amúgy A RAM-ot mindenképpen 2X1Gb-t vegyél mert úgy tud dual-ba menni, valamint az a táp nem hogy elég lenne de még sok is. Szvsz egy Superb 460-as Gigabyte bõven elég lenne a konfigodhoz.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Összedobtam egy gépet és kíváncsi lennék a véleményetekre pár dologban.
1.Az érdekelne, hogy a merevlemez van 64mb és 32mb-os cache-el és én úgy tudom h minél nagyobb annál jobb, viszont a 32mb-os változat a drágább.
2.A tápban sem vagyok biztos h elég lenne.
3.Hogy lenne érdemesebb ram-ot venni? 2x1GB-ot vagy 1x2GB-ot?
Ti mit szoltok hozzá?
Íme a konfig:
Alaplap: ASUS P5P41D
Proci: Intel Core 2 Duo E8500
Memória: Kingston HyperX 2GB 1033MHz
Videókártya: Sapphire HD5770 VaporX 1GB
Merevlemez: Western Digital 640GB 7200rpm 64MB SATA2
Táp: FSP FSP500-60APN 85+ 500W
Elõre is köszi a segítséget!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://www.duplexsecure.com/en/downloads
meg tudná mondani vki hogy ez milyen prgram ?
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
ez jó hír mert olyan a chip hogy csak forrasztással lehetne kiszedni
régebben voltak a tokban elhelyezett biosok aztán most enyémbe pl. ilyen kis soklábú, belenyomható chip van , tiéd pedig forrasztott már
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
annyi biztos hogy használhatatlan a gép és ha nem találsz valakit aki ezzel a bios chip javítással foglalkozik vagy nem szerzel egy ugyanilyen lapból bios chipet akkor a lapot eldobhatod , garancia ilyen esetre nincs
Mivel a core unlock-olós bios már nincs agiga honlapján ezért benne van a pakliban, hogy amit leszettem rossz volt, esetleg a régi floppy lemez/meghajtó. Akkor ezt már én itthon nem tudom megcsinálni?
de hogy hol van ilyen azt nem tudom , talán valaki tudja , reméljük
Processzor
Videókártya
Alaplap
RAM
HDD
Ja és hogy ezek stimellnek-e egymáshoz és egy ilyen gép mire elég vagy meddig .
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
tudom pont ez az a topic de itt sokanmegfordulnak szóval, megpróbáltam frissíteni a bios-t, hogy unlock-oljam a 4. magot, de miután végigment a bios frissítés rendben, utánna nemhajlandó elindulni a gép. Mármint elindul de csak zúg semmi kép, még ahonnan a bios setupjába lehet belépni az se jön be, se boot hang se semmi.
A videókártyán lévõ piros led egypárszor felvillan, mint amikor bootolni szokott a gép de egy idõ után csak folyamatosan világít, ha ez segít.
PLS HELP!!<#help>#help>
Néztem AGP kártyákat, de komolyan 10-15k-t kiadni, akkor már vesz az ember egy használt Dual Core konfigot 30-ért. Jobb kártyával.
Szóval most azon tûnõdöm mi legyen, nézegettem használt eladó AGP-ket, de õszintén halvány foglalmam nincs melyik jobb nVidia, ATI, milyen típus stb. Szóval ha tudtok típust ajánlani mit nézzek, olyan 5-7 ezerben gondolkozom. Sajna venni kéne még 512 DDR 1-es RAMot is, a kettõ meg már megint kijönne tízre...
Amúgy a régi egy Abit BG7-es lap, P4-es procival 2,33Mhz. Lehet venni kéne helyette valami használt konfigot?
Ha tudtok valami jó alaplap, proci, memória, vidkari kombót használtan, az is szuper lenne, olyan 20-30k körül.
Nézem a hardverapro-n, de halvány gõzöm sincs melyik jobb már.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
de ez gyakran felmerülõ téma , és bizony nyilvánvalónak tûnt , hogy ezt mindenkinek tudnia kellene már ennyi idõ után , bár aki nem tudja az se feltétlen tudatlan és nem kell kapásból le okoskázni
mondtam én valaha is hogy tökéletes vagyok ? <#alien>#alien><#vigyor2>#vigyor2>
Régebben olvastam itt,én így emlékeztem.
"Tévedsz,AM2-be is belemegy,csak BIOS-t kell frissíteni"
Nehéz lett volna mi Cpt. Obvious? <#wilting>#wilting>
Nézd csak meg a külföldi fórumokat. Hozzájuk képest az SG óvoda basszus..
[merlinw.org]
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
akkor én hogyan raktam már több am2 alaplapba is am3 procit ?<#idiota>#idiota><#mf2>#mf2>
csak bios frissítés kell semmi más
Amúgy: Bloody Mary.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
[merlinw.org]
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ha késõbb akár nagyobb karit vennék?
[merlinw.org]
Ehhez mit szóltok?
AM2-es lapba AM2 és AM3-as proci megy, AM3-as lapba csak AM3 proci.
[merlinw.org]
csak használt auto motor de mûszaki cikk csak új 😄
Az más kérdés, hogy meddig.
[merlinw.org]