Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rvn
1giga rammal felejtsd el a GTA-t, de még sztem 2 vel is.

Meg ezzel a VGA-val:Nvidia 512-es ddr3-as ps 3.0-ás VGA

Ez valami NV7xxx lehet.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

bakkerman
ezek hirdetések,ahol megvan adva a srác telefonszáma,ott tud adni bõvebb tájékoztatást,email-ben paraméter adatokat,vagy fényképeket a bontatlan cuccokról. Egyébként ezek a gépek kb fényévvel verik az enyémet,ami most van! Nekem nem arra kell majd egy új gép,hogy a gta4 menjen 32x élsimitással,nekem elég az,ha elindul,tudok vele játszani minden akadás nélkül,ennyi.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

MerlinW
Ahogy érzed..

[merlinw.org]

bakkerman
a HDD nem foglalkoztat,mert külsõben gondolkodom,1 terásban,a RAM se húzós hozzátenni majd 1 GB-t...ingyenes kiszállítást,és beszerelést vállal a srác,plusz 3 hónap gareszt mindenre.

MerlinW
Úgy ahogy írtam. Egyébként bírom ezeket a "fogalmam sincs mit árulok" embereket. Ha el akar adni valamit, tudja már pontosan mit.

Milyen márkájú HDD? Milyen típusú processzor? Milyen típusszámú, márkájú alaplap? Milyen márkájú memóriamodulok, milyen elosztásban?

[merlinw.org]

Lacee86
Hát jó lenne a procikról bõvebb info. Amúgy videokarikból a GT 240 ami értelmesebb, RAM 2 GB mindenképp illene, 80 GB HDD meg manapság nagyon komolytalan, fõleg h többszörös méretû vinyók alig pár ezer Ft-tal drágábbak.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bakkerman
AMD 2x 2.9 Ghz
2 GB ddr3 RAM
80 GB HDD
Nvidia 512-es ddr3-as ps 3.0-ás VGA,modell infó nincs
alap infó nincs
52k

Intel 2x3.0 Ghz proci
1 GB RAM
80 GB HDD
Geforce 240GT 512 DDR5 HDMI

55k

bakkerman
mindkét gépet 1 ember adja,mindkettõt újonnan lehetne beszereznem,vagyis csomagolt állapotban,csak össze kell építeni

bakkerman
ezt hogy érted?

más:

Intel 2 mag
asus9500GT 1GB vga
1GB RAM
500 GB SATA2 HDD
lapról infó nincs
55k-ért vihetõ

MerlinW
Mindenképpen megéri ennyiért, játékon és villanyszámla kímélésen kívül mindenre jó (irodai munkára, netezésre, videózásra, retro játékokra).

[merlinw.org]

bakkerman
vélemény?

2x3.00 Ghz Intel proci
1 GB DDR2 RAM
80 GB SATA HDD
ATI HD 5450 512 MB
ASUSp5 alaplap

40.000-ért enyém lehetne

Köszi a választ és bocs az off-ért.

passatgt
szerintem usb-n digitális hangot lehet kivezetni

MerlinW
Ennek mi köze a topikhoz?

Erre nem lehet egy szóval válaszolni. USB-n általában digitális jel szaladgál, jack-en analóg. Tehát relatív. Függ a hangfalak kialakításától és hogy mit hallgatsz. Normális erõsítõ híján, 10cm-es légypiszok hangszórók esetében lényegtelen, mert úgysem hallasz különbséget.
Zenéhez az analóg ajánlott, filmekhez a digitális.

[merlinw.org]

Hello!
Szerintetek az USB-s csatlakozással tényleg szebb hangot lehet elérni mint a sima jack csatlakozóval vagy ez csak paraszt vakítás?

MerlinW
A projektorok ára nem olyan vészes, akkor fogod összepisálni magad, amikor izzót kell cserélni benne (40k-nál kezdõdnek az alsó kategóriás vilácsok) <#zavart1>

[merlinw.org]

Hát ár-érték arányban a BenQ projektorok a legjobbak, de persze ami nagy felbontás és extra fényerõt tud, az ott is a drágább (180-200K) kategóriában indul.

allock
best buy
venném én is ha nem halk pc-t akarnék, így marad vapor-x vagy hawk 😊

#hhwnd

passatgt
olcsó projektort tud nekem valaki ajánlani?
3,8 m-es a szoba és kb 2 méter átmérõjû képet tudok kivetíteni a falra

Jaja,XFX fasza márka. Én sem ismerem régóta,de simán vennék XFX karit.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lacee86
Fura, h XFX karikból mindig vannak ilyen nagy leárazások. Pl. nem olyan rég 4830-at dobáltak 19 körülért (persze az én formám, h elõtte pár héttel vettem 23-ért...). Pedig egyáltalán nem rossz márka az XFX, ahogy olvasgattam, pedig nem ismertem eddig, de ezért is mertem megvenni. Meg tetszik a logója. 😄

Igen,nekem is nagyon tetszik. Remélem karácsonyfele még marad belõle...😄

Lacee86
Ennyiért 4870?? OMG <#wow1>

allock
az összeírt konfig jó, csak a vga régi benne, meg az nvidiás mizéria szerint csak egy átcimkézett 8800GT pici órajel emeléssel, ezért nem éri meg az a kártya mert egy szinten van szinte a régi kártyával, ezért kell egy 4850 vagy erõsebb vga ha belefér az árba

monitorod csak annyibõl játszik szerepet, milyen felbontáson játszol,

XFX HD-487A-ZWFL HD4870 1GB GDDR5 PCIE 32.116 Ft

ez a kártya egy ezressel kerül többe mint amit kinéztél ahogy látom, és ez a kártya mérföldekkel erõsebb 😊

#hhwnd

Lehet 130 körül is.

Vagy akkor össze tudnátok nekem állítani egy zsir gépet???140-150 ezer körül.

MerlinW
Ez normális hõmérséklet lehet gyári Intel hûtõvel (mondjuk 10 fokkal kevesebb is lehetne). A max 100 körül van, de 70-80 fok felett már érezhetõ a lassulás.

Portalanítsd a házat, ventiket, vegyél normális CPU hûtõt és/vagy pasztázd újra.

[merlinw.org]

Értem.Akkor milyen videókártyát lenne érdemes venni??A monitor az nem befolyásolja??(LG FLATRON ez T710😎

Lacee86
Ja látom most már, ok. Hát sztem nem rossz így sem.

bency
Sziasztok! Nagyon szarul all a szenam meg mindig,sot,sulyosbodik! Mennyit bir ki maximumnak?:S

:) Semmi okosság :P

Ezt nem tudtam, elnézést a tudatlanságért. Igazából nem értem, hogy számozzák õket, mert a BX 2335 és a 2350 nem mai darab.

Lacee86: a gombok világítása és az alsó díszitõ is lila, a másik változatnak szürke és kék gombvilágítás.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

MerlinW
BX2331 LED-es és 2010 júniusi modell.

[merlinw.org]

Lacee86
Nem azért, de ez az LG E2350 hol lila?? <#fejvakaras>

Szerintem a BX2331 már elég régi típus lehet, legalábbis a számozásából eredõen, szerintem jobban járnál egy újabb típussal, mivel a ledes világítás nem egy régi technológia.
Én is hasonló monitort keresek 23' legyen minimum és ledes. Elég sok tesztet elolvastam és az LG e2350 tûnik a legjobbnak. Egyedüli dolog, ami nem tetszik, hogy itthon csak lila kivitelben lehet kapni, pedig csinálnak belül szürkét is, ilyen néven: E2350V-SN.
Egyébként itt van a Cnet teszt is róla:

Link
Amiben nagyon elmarad, az a fényerõ, de igazából nem értem, hogy ki szereti azt, amikor vakít a monitor...A statikus kontrasztban viszont magasan vezet, íme:

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

fekete és fehér az nem a világos meg a sõtét! amivel kezdõdik véletlen?!
MerlinW
Hihetetlen vagy... olvasd már el amit linkeltem.. ott a szakirodalom, te meg ontod magadból a hülyeséget. Részemrõl téma lezárva.

[merlinw.org]

na ez nem igaz:d
Mert a fekete és fehér közötti átmenet😄 De ha nem is lenne akkor is 6-7 millió! 6,7 talán nem tudom pontosan! De ha kevesebbet látnánk elég érdekes lenne! Én a kontrasztnál is észreveszem az 1000:1 és a 10000:1 köztit de a 10000:1 és a 100000:1 között is azért van! Azok a tv-k amik 2-3milliós kontrasztal vannak van is annyi! Ha nem hiszed nézd meg😄 (De élõben)
MerlinW
Csakhogy senki sem beszélt színekrõl. Kontrasztról volt szó, aminek semmi köze a színekhez.

Okulj, aztán magyarázz

[merlinw.org]

Ez tudományos bizónyított! ha nem lenne igaz nem írnám le!
MerlinW
Klassz dolog lenne, ha olyan dolgokról beszélnél, amiben otthon vagy, mert így csak hülyét csinálsz magadból 😉

[merlinw.org]

6-7 millió szint tud megkülönböztetni az emberi szem!
59835: jól van akkor! Végül is nem az enyém lessz!
pxxl
sok értelme nem lenne, mivel az emberi szem kb 1:10000 kontasztot tud megkülönböztetni. a dinamikus kontraszt akkrois csak egy marhaság, és marketing fogás semmi más. úgy ahogy ezek a hiper szuper több millió, mostmár milliárdos színeket megjeleníteni képes monitorok is marhaságok, mert színbõl is kb 10000 átmenetet lát az emberi szem 😊 persze szebb a képe, de felesleges a milliárod ráhagyás pl.

All hail the double x!

Soltent ne akard kioktatni monitor témában....
Amúgy meg nem érted...
Ok,hogy van 10,20,50 meg fasztudja még mekkora kontrasztarányú monitor,de az a DINAMIKUS! Ami nem ugyanaz,mint a STATIKUS,merthogy a statikus a lényeg.

Cáfolom!!! 100 000:1-et is tud! van 10ezr 20 ezer 50 ezer és még nagyon sok!
Lacee86
4 giga RAM-hoz. Shit, h nem lehet szerkeszteni. :/

kifli
vga kukázós

Mennek rajta, de én nem venném meg azt a videokártyát, nagyon visszahúzza
Lacee86
Videokártya gyengécske 4 magos rendszerhez meg 2 giga RAM-hoz. Ha nincs több pénzed, inkább csak 2 mag, esetleg csak 2 giga RAM, és vmi izmosabb kari, mondjuk HD 5770.

Sziasztok.Ez a gép milyen??Mennének rajta jól a játékok???

AMD Phenom II X4 925 processzor
MSI 770-G45 alaplap
Geil Value 2x2GB DDR3 1333Mhz CL9 memória
Gigabyte 9800GT 1GB DDR3 (GV-N98TSL-1GI) videokártya
Cooler Master RC-335-KKN1-GP Elite 335 fekete ház
Gigabyte Superb 460W táp

Roland10
Ok. Köszi megvanmár.

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Norbi1990
Oks köszi.