Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#hhwnd
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A 775 socket 72*72mm
1155/1156 socket 75*75mm
1336 socket 80*80mm
Vagy köszörülök, vagy vásárolnom kell új blokkot 😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Akkor ennyi erõvel 8MB+512kb a másik meg 7MB+256kb. Téma lezárva.<#zavart1>#zavart1>
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Venni szeretnék egy új gépet és a processzor 1066 os és 1333 as memóriákat kezel. Az alaplap 1333 és 1600 as memóriákat. A választott memória meg 1600 as. A kérdés hogy mûködnek-e így a dolgok? Van-e valamiféle lassulás, gyorsulás az eltérések miatt? Nekem egy cimborám azt mondta hogy csak az alaplappal kell passzolnia mindkettõnek.
Illetve hogy jobb 4x2Gb vagy 2x4Gb?
Köszi
ASROCK M3N78D
Hacsak nem akarsz új házat 😊
Kifli gondoltam arra is amúgy 😄 de sajnos az elsõ lemez is útban van,vagy pont szintben van
Saor Alba
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
a mostaniban azt szeretem,hogy könnyû hurcolni a kis fogantyúval.
ez selenne rossz csak az oldala elég hülyén néz ki
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem már a második megy ugyanígy tönkre, az utóbbi kb. 3 hónapot bírt, több mint két hónapja garanciális javításon van (megpróbálják kihozni úgy hogy se megjavítani, se visszafizetni/levásárolni ne kelljen/lehessen).
Én vettem egy Technika fejhallgatót a feléért, sokkal kényelmesebb, minden irányba mozog a fejhallgató része, és szól is úgy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h