Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
Biztos nem hallottál már olyanról, hogy vállalkozás, meg adók meg ilyesmi 😊 És hogy mennyien szopnak vele, de egyesek úgy látszik évekig tudják ezt kijátszani

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

BarackHUN
Tehát ha te veszel valamit jóáron, és eladod még jobb áron, az lopás?
Hát akkor az egész világ lop, ugyanis erre épül a gazdaság, hogy veszed ki ez alól magad?
Eleve ha a TESCO-ba mész, akkor lopsz? Mert bizony a sarki boltba drágább a vaj, mint a TESCO-ba 😊

I S A e o e m o w s m !

Büdös Bohóc
*egyre nagyobb

Büdös Bohóc
én boltokban megbízok általában, mert lehet kenni a szájukra a sz*rt, ha kibasznak veled, de most ahogy Blumot olvasom, hát jó dolog a megbízás Gianniban, biztos korrekt, de már alapból ha tényleg az van, hogy MAGÁNEMBERKÉNT árulja a stuffot csak egy kicsit enyhén felidegel, hogy míg minket szarásig nyomnak adóval , addig másik ezt leszarják, meggazdagodnak belõle aztán nem rakják be a közösbe a részt... És mivel egyszer nagyobb a jatt mindenkire (mert kevesen dolgozunk), ezért még szarabb a "hivatalos" megélhetés

De csak nyugodtan támogassatok valakit, aki áttételesen a ti zsebetekbõl lop <#papakacsint>

p.s. nem tudom gianni tényleg hivatalosság szempontjából hogy áll, de én tényleg ahogy eddig láttam, nem hiszem, hogy köze lenne a hivatalosságnak hozzá bármilyen szinten is

egy szó mint száz, lehet, hogy korrekt, de engem felidegel kurvára a nyílt színû lopás/csalás

Mellesleg Fazer kollega nemrég vett giannitól cca. 300k-ért gépet.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Beszélsz itt hülyeségeket..

Nagykerbõl veszi a cuccot,és ugyanúgy adja el,mint egy kisker csak magánemberként. Természetesen ad számlát. Garancia meg szerintem nála a legfaszább,mert:

Alaplap tönkrement,felhívtam,hogy ez van,mi a teendõ? Mondta,hogy küldjem vissza a cuccot,számlával..stbstb. Kérdezem,hogy mennyi idõ míg megnézed,meg kapsz másikat? Aztmondta nála ilyen nincs. Beadja a nagykerhez,kapja a másikat,viszont látás..1 hét után itt volt az új,hibátlan alaplap.

IMYke2.0.0.0
Én sem rendelnék - nekem nagyon is fontos, hogy a boltban, interakciók közepette vegyem át a szûz dobozt, benne a termékkel, esetleg kérésre elõttem (!) megmutassa a tartalmát, kézbe kapjam a garancialevelet / számlát stb.
Kivételt képezett az IPON, mert bennük megbízom, és mindeddig minden termék hibátlanul, tökéletesen mûködõképesen, és papírokkal együtt megérkezett a futárszolgálattal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Büdös Bohóc
mindenesetre tuti nem legális a dolog, mármint a részétõl kezdve 😊 számlát ad egyáltalán? Garanciát hogy kezeli? Büdös életbe nem rendelnék ilyen embertõl

Nagykerbõl hozza a cuccokat. Meg még van pár tag,aki ugyanígy nyomja ph-n. emerico-nak szoktak jó cuccai jó áron lenni,csak neki nincs külön bazárja,hanem külön-külön hirdetget.

Büdös Bohóc
gianni az nem egy illegális fekete árus suttyó geci? Már bocsánat a kifejezésért, csak fura, hogy valaki egy fórumon árulgatja a cuccait...

IMYke2.0.0.0
Battlefield: Bad Company 2 statisztikám - jelenleg 47-es szintû vagyok.
A játékot 2011. június 28-án telepítettem erre a gépre és azóta játszom multiban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem voltam egyértelmû.
BF:BC2-õt is multiban nyomom, és a BF3-at is multiban próbáltam.
Single-t még a haver sem indította el.

A Battlefield 3 Nyílt Bétát is játszottam havernál.

kifli
látszik multit nem próbáltad 😊

bf multiplayer alapú játéknak indult, régen rendes kampány sem volt. A single kampány azért került bele mostis, hogy a játszani nemtudó tirexiféléknek is eladható legyen.
Sapphire HD6850 1GB DDR5 Vapor-X 11180-10-20G - lambda computer 46k
Sapphire 6850 1 GB: 34.990, - gianni bazárja
SAPPHIRE 11180-10-20G HD6850 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE - ipon 47k

hozzáteszem nem értek ehhez a témához éppen ezért fordultam hozzátok 😊 de hogy hogy ekkora az árkülönbség gianni bazárjához képest? vagy az a kártya nem HD?

IMYke2.0.0.0
Számomra a XXI.-i CoD-széria az nem mérvadó - én hulladéknak tartom õket.
A legutolsó valódi Call of Duty a valódi 2. rész( Call of Duty 2) volt. Attól kezdve lejtmenet a dolog. Mégpedig a játékosoktól követelt IQ-szintet érintõen...
Grafikával engem nem vesznek meg.

800*600-ban 15FPS-el simán. <#ravasz1>

Vadnokedli
De hát az újabb COD-ok dettó ilyenek csak beleépítettek a COD-ba pár(nem kevés dolgot szerintem.) BFbõl. Vagy a COD hoz hasonlítottad- hogy detto? 😄

Amúgy egy A8 as AMD-n IGP vel menne low-mediumon?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

IMYke2.0.0.0
Otthon nincs netem... 😞

Haveromnak <4 magos AMD Black Edition, 4 GB DDR3, HD 6850> száguld a 22" -es monitorán, minden maxon, mint az õrült.
Kicsit játszottam is vele, de a BF3 nem nekem való - túl csili-vili-COD.

4850-el nem próbáltad ki?

IMYke2.0.0.0
És ez csak a hulladék Alpha volt...
A végleges sokkal optimalizáltabb, minden tekintetben.

IMYke2.0.0.0
A szemednek higgy:

pc:
thermaltake kandalf lcs
as rock 4core1600p35-wifi
Sapphire 5850 xtreme @ stock speed
corsair xms2 (3 gigs)
core 2 Quad Q8200 @ 3GHz
850 watt psu

nos, 1680*1050-re nincs ilyen statisztika?

Nade neki ahhoz kell a 60FPS <#bohoc>

IMYke2.0.0.0
Lehetséges az 50-60 FPS az 5850-essel - csak nem BF3-al 😊

Büdös Bohóc
ipon, lambdacomputer

De szép is lenne Imi az az 5850 FullHD - 60FPS...😊

1680*1050 a natív felbontása a monitoromnak

IMYke2.0.0.0
Full HD-hoz Radeon HD 5850 + kártya kell, a kívánt 55-60 FPS-edhez...
A 2 GB VRAM nem kötelezõ, de ha már új VGA-t veszel, akkor már érdemes ehhez ragaszkodni, gondolván a jövõre is.

Tehát, 5850, 5870, 6850, 6870, 6950, 6970 - ezek a felsõ kategóriásak.
Közteseket én nem ajánlanék.

Üdv!

1. ipon.hu,gianni bazárja

2. mekkora felbontás?

Sziasztok!

Két kérdésem lenne:

1) Hol vásároltok számítógép alkatrészeket, melyik a legolcsóbb illetve legmegbízhatóbb hely, stb... (videokártya, proci, ...), illetve;

2) Milyen videókártyát illetve procit ajánlotok BF3-hoz, hogy a multi része High-on fusson 55-60 fps átlagban.

Elõre is köszi!

kifli
a listába ne nézd az árakat, mert kb naponta változik, most a legolcsóbja 6950-bõl 2gb-s sapphire 66e (2 napja kértem árat...)
Nincs mit!

TaRka0107
Köszi még egyszer!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Hát...nincs rajta PCI csatlakozó,szóval elvileg bírnia kell. De ha mégse,akkor nem kell rajta meglepõdni.

TaRka0107
Tulajdonképpen haveromnak kell. Codegen 300W-os tápja van. Most újítja a gépet. Nem kell lehurrogni. Én is tudom, hogy szar táp. Szerinted bírni fogja? Vagy inkább elõtte vegyen egyet bele. Mondjuk nem túl sok pénze van még + tápra.

TaRka0107
Okok. Köszi.

4670 és 4830 között van. Inkább a 4830 az "ellenfele".

TaRka0107
Köszi szépen. Ez lesz. Még annyit kérdeznék, hogy ez melyik vga-hoz hasonlítható 4000-es széria közül? Úgy tudok mérlegelni, azokat jobban ismerem 😄

TaRka0107
Ezt?

Ez nem lenne jobb? ez ddr5-ös.

Radeon HD5670

TaRka0107
Üdv!
Milyen ATI VGA-t ajánlanátok 16.000 ft-ért iponból? Ez a maximum keret😄

Huh,kicsit sok lett az "egyébként" <#bohoc>

Visszafele kompatibilis,szóval igen. Bár ha ilyen régi vinyód van,igencsak ajánlott lecserélni.

HA belerak 8GB-ot..😊 (Aminek egyébként semmi értelme,ha nem dolgozik komoly programmal stb..egyébként nem használja ki soha)

Egyébként igazad van,valamiért az volt meg,hogy a SB 4 csatornás memóriavezérlõvel rendelkezik,de rosszul tudtam. My bad! 😞

Most nézem, hogy nekem itthon SATA-s winyom van nem SATA II. Akkor csak vennem kell új winyot is. Vagy rá tudom csatlakoztatni a winyomat a Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 -ra?
V43 1105
Ha esetleg késõbb még belerakna 8 gigát... akkor .. érted ! én azt mondom duál kit, tehát 2 x 4096MB és gogo 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

OFF:

Rig of the month - October

A ház szvsz borzalom,de a hûtõ rendszer az kiba.. komoly 😮

Azt mondod? <#vigyor2>