Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cooler Master Hyper TX3 vagy Arctic Cooling Freezer 13 PRO?
Semmi tuning, csupán alaphûtés, a gyárival nem vagyok megelégedve illetve túl hangos
Köszi
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
hasznos lehet annak aki gépet akar összerakni
házigazda kirakhatná fejlécbe
jah, hogy nincs HG? akkor választani érdemes lehet
Proci: Intel Core i5 750, 2600 MHz
Alaplap: Gigabyte GA-P55-UD3
RAM: 4 GB Kingston DDR3 1333 Mhz CL7
Videókártya: Sapphire Radeon HD4890 1 GB
Winchester: Samsung SATA2 - 7200 RPM 1 TB
Thermaltake EVO Blue 550 W táp (külön megvan hozzá a táska és kábelek is)+ Thermaltake WingsRS (fekete) ház
LG DVD író
+billentyûzet+Genius egér
+ Logitech Z4 2.1-es hangfalszett (megkímélt állapotban: boltban már nem kapható, keresett termék, mert kiváló a hangzása, Ár/érték aránya, eredeti ára kb. 25 E Ft volt)
+ SAMSUNG SyncMaster 2243 SW monitor (természetesen ez is újszerû állapotban, nagyon vigyáztam rá).
Irányár: 130.000 Ft
Érdeklõdni: szept. 17-ig: 20/299-8344 Péter
Utána: 70/330-5814
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Elõre is bocsi az off-ért de itt van legalább élet!
Sziasztok!
Van egy A4Tech XL-747H típusú egerem. A gyártó oldalán lévõ szoftverek közül nem tudom, hogy melyiket is töltsem le hozzá, ugyanis a két kép közül ami az érzékelõt mutatja egyikre sem hasonlít az enyém! Így nem tudom, hogy melyik a jó szoftver hozzá. Op. rendszerem Win7 HE 64bit.
driver
Köszönöm!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Persze ennyiért már kaphatsz TP-Link WR-1043ND-t, ami eléggé széles körben ismert, nagy a felhasználói tábora és a PH!-n szénné modolták már, errõl itt olvashatsz például.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Innentõl kezdve már jönnek az olyan dolgok, hogy lehet túlságosan zsúfolt a 2,4Ghz-es freki (ha 802.11g szabványú Wifi, ha az újabb 802.11n-t is tudja, ott már van 2,4Ghz és 5Ghz is). A régebbi g-s Wifi egyik átka, hogy egyre több minden kezdte el használni a 2,4Ghz-es tartományt, és túlterhelt egyszerûen ott nálatok a házban (sok Wifi hálózat, Bluetooth és egyebek is ezt használják!). Szóval mi lenne, ha akkor egy sima Wifi kábelt dugnál pl. a routerbe, és nem a Wifi-vel szórakoznál?
Lehet aztán, hogy a gépedben (ezek után felmerül, hogy nem Laptop?) lévõ LAN kártyával van valami (de az is lehet, hogy szoftveres (driver) probléma).
Szóval ez az apróság egy nem kicsit más megvilágításba helyezi az egészet...
Es ha en bejelntek egy ilyen hibat,hogy 20p-enkent megall a jatek par masodpercre fognak vele foglalkozni?
Lehet h az lesz,hogy kiprobalom megis direkt kabelrol,bar valszeg a routert lecserelem igyis-ugyis es hogy biztos ne legyen problemam egy lynksis e1200-at neztem ki ami viszonylag olcso is a tobbihez kepest.Az hogy nicsnenek antennai ugye nem jelenti azt,hogy gyengebb lesz a jele?A mostanival pont az az egyik legnagyobb baj,h a masik szobaba mar alig vagy nincs is jel...
Akár hogy is, ha a probléma nem nálad, hanem az ISP-nél van, akkor a hiba jelentése a te dolgod, utána már nekik kell lokalizálni a hibaforrást.
Ezért jobb ilyenkor tisztázni, hogy lakáson belül (nálatok) vagy azon kívül van-e a hiba...
A Linksys a Cisco (ami a hálózati eszközöknél márkás név) otthoni célú eszközeinek elnevezése, szóval jóak. De az áruk is ehez mérhetõ. Ha belefér, akkor jöhetnek. 😊
A TP-Linket én azért ajánlom, mert jó közepes routerek, és általában nincsen velük gond. Hogy nehéz õket beállítani, nos, ez alatt nem tudom ki mit ért, de szvsz a mostani TP-Linkek kezelõfelülete pofon egyszerû. Otthoni routeren meg gondolom azért nem kell port forwardot, meg hasonlóakat állítani.
A TP-Link-rol azt hallottam,hogy nehezebb oket beallitani.Dlink vagy linksys-ben gondolkozok,csak nem tudom,hogy megeri-e azt a plusz penzt a linksys?
Egyébként ha olcsó, de nem WiFi képes router kell, akkor pl. TP-Link TL-R860.
Ha viszont WiFi is kell (vagy kellhet), akkor pl. TP-Link TL-WR841N.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Rds net,Romania,tokeletesen ment eddig.
Szoval tovabra is varom vagy a megoldasokat vagy egy uj router javaslatot.
Szóval nem ADSL, nem kábelnet (UPC, T-Home, stb.), nem mikronet, stb., hanem közvetlen LAN kábel megy ki hozzátok? Milyen szolgáltató az? :S
De ha így is van, mi van, ha azt az RJ-45-öst dugod be a gépedbe? Akkor megszünnek az anomáliák?
Nincs modemunk csak sima kabel.
Am ez az isp halozati problema mibol all es h lehetne leelenorizni/kijavitani?
Tudom nem jo helyen kerdezem,de nem talaltam ennel jobb topikot ra;szoval le akarnam cserelni a dl-524-es routerem,mert a sebessege mar reg keves,es mostanaba nem tul stabil,jatekok kozben gyakran elofordul a lag...
Milyen routert ajanlottok ami beton stabil es nem egy vagyon?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASUS P8Z68 <#eljen>#eljen>
Ezeket bátran vedd, ASUS buziként mondom hogy korrekt és jó alaplapok :-)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
AMD Phenom II X6 1045T, 8 GB DDR3; Sapphire HD7870 2GB OC PCIE ASROCK N68C-S UCC;WDC - 500 GB - SATAII,OCZ Agility 3 SSD 64GB FSP HEXA 500W;Benq G2222HDL
Csak a 660Ti jelent meg, a "mezei" 660 csak a jövõ hét folyamán fog! 😊 Bár a HD7850-nél valószínûleg legalább egy tizessel' drágább lesz, fõleg hogyha igaz az a szivárgott P7000 GPU Score @ 3Dmark11.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nvidiából már nagyon rég nem érdemes nézegetni. (1-2 kivételtõl eltekintve.) <#eplus2>#eplus2>
All hail the double x!
Így is egy ritka jó felfogásnak köszönhetem, hogy belefér egyáltalán a dologba egy gamer VGA.
A többi meg már mind túl drága.
Ja és persze nem egy 200 ezres fullhádé LCD tévére akarom kötni, hanem a régi 19"-os 1280x1024 felbontású monitoromra úgyhogy elég lesz az a 7750 szerintem 😊
A késõbbiekben sem tervezek sokkal nagyobb monitort, haver 22 vagy 24 colosa már 1 óra után égeti a szemem, plusz távol kell ülnöm, hogy az egész beleférjen a szemem éleslátás mezõjébe.
Majd az új gépbe persze egy i5 mellé...
Azt néztem árban nem sok, viszont teljesítményben az árban alig olcsóbbakat elég durván veri.
Mondtam is nem tervezem eladni, csak a kíváncsiság. Egyelõre ha eszmei értéket kéne rá mondanom, akkor az több de talán több tíz millió lenne...
A mai napig kiszolgál tûrhetõ mértékben, pedig mostanában elég kemény kihívások elé állítom.
A proci eleve gyors, komolyabb húzást csak akkor lehetne eszközölni, ha 2500K a proci, nem "sima" 2500. Nem tragédia ha nem húzod... 😊