Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Brazos lazán vette az akadályokat, az Atom viszont letérdelt a magas bitrátájú H.264 anyagtól és a szintén komoly adatfolyammal bíró, bár csak 720p-s MOV is megfeküdte a gyomrát."
Szóval egy kevésbé durván kódolt 720p talán még... de az sem biztos. Aki HD videót akar nézni, az ne Atom-ban gondolkodjon...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Intel GMA 3600 - a grafikai egység benne, kb csak arra jó legyen mire rádugni egy külsõ kijelzõt.
1,6Ghz 2 magos Atom
1024*600 felbontásában (szerintem) lejátssza, de ha bármilyen nagyobb felbontáson akarnád, tv, monitor, (szerintem)biztos h elvérzik.
BDrip való rá, nem HD videó <#vigyor2>#vigyor2>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Találkoztatok már olyannal hogy a HDD a gép leállításakor fémes csikorgó hangot ad? mondjuk 5-6leállításból 1szer.
Nem vagyok benne biztos hogy a hdd, de más mozgó alkatrész nincs olyan, ami ehhez hasonló éles hangot adna. mint amikor a vonat fékez a sínen. kb fél mp-ig, aztán leáll a gép.
felhívtam akitõl vettem, megy vissza nagykerbe megnézik, de biztosabb lennék magamban ha valaki megerõsítene ebben. Vagy esetleg tudná mirõl van szó.
1-2 helyen olvastam neten, de nem találkoztam vele sûrûn. :)
ma már alig akart elindulni a gép. normálisan kikapcsoltam tegnap, jött a hang, mikor indítottam meg irta h szarul lett leállítva a windows, javíttassa ki a hibát stb, és akkor is csak 3. 4. re.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Egy új gépem lesz Intel Core-i5 3570k procival és Asrock Z77 Extreme4 alaplappal, annyi lenne hozzá a kérdésem, hogy ha egyelõre nem szeretném az overclock-ot használni, akkor ugye alapból a BIOS-ban mindenféle auto-overclock vagy ilyesmi az le van tiltva? Ezt hol tudom majd megnézni?
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
De ha jó a medium graf 2 éves játéknál, akkor biztos megéri.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A GT220 nem egy "combos" példány, inkább böngészésre-filmezésre lett kitalálva mintsem játékra, érdemes lenne lecserélni azt is legalább egy HD6670 1 GB GDDR5-re vagy hasonló kategóriás videokarira <~18e Ft>~18e Ft>!
Szerezz be nemi memoriat meg egy erosebb kartyat (minimum HD6670) es jo lesz az.
Egy irodai gép is elég arra... Nem is mostani játékokkal játszik.. De mindegy körbenéztem hardveren és találtam egy két jó dolgot.
De köszönöm a segítségedet. :)
A másik, gondolom olyan 50re gondolt, nem pedig 120ra :)
Nem arról van szó, hogy sajnálja a pénzt, csak minél olcsóbban szeretne kijönni, mert heti egy napot van MO-n, és akkor játszana valamivel, de nem kell full graf..
Olyan alaplapot szeretne, amin ha lehetséges van beépített videokártya, amivel talán mediumon el is mennek a játékok, ha jobb annál jobb.
4gb ram, valami jobb proci.
Mennyiért van így talán legolcsóbban?
Köszi elõre is.
Tegnap rendeltem egy tápot,neten.Loginoltam,kiválasztottam a tápot,kosárba tettem,megjelent jobb szélen a kosár,rámegyek a rendelésre,bejön az oldal,kitöltöm,h házhozszállítás,garanciális levásárlás(Elõzõ táp árát levonják belõle, nem tudták megcsinálni),kis üzenet,majd vásárlás.
Oké.Eltûnt a kosár a jobb oldalról,én meg ki voltam jelentkezve vmiféle módon.Na mindegy.Login,aztán a profil alatt nézem a rendeléseket,tök üres az egész.Nem ment volna el?Rendeljem meg megint?E-mail se jött,vmi rendzerüzenet,h sikeres vásárlás v akármi.
Meg kell várni míg valaki megnézi és "leokézza"?Egyszer már rendeltem gépet onnan,de az már évekkel ezelõtt volt,nem emlékszek,hogy volt akko..
Nem is merem még egyszer megrendelni,mert a végén még kettõt küldenek.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ami a lényeg hogy halk legyen! Gyári nagyon hangos. Nem akarom húzni a processzort. 10e alatt.
Erre a gépre raknám rá:
ASUS M5A97
AMD Phenom II X4 955 3.2GHz
Köszi :)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amit én javaslok tizenpárezer kategóriában. Az egy tp-link 1043ND vargalex féle fw-vel. (full n-es wifi (300MBS), és gigabites lanportok.
Rádugtam egy usb hdd-t a routerre, azóta funkcionál routerként, hálózati adattárolóként, torrentszerverként, media szerverként, és nyomtató szerverként.
Nem szokott magától újraindulgatni, nem dobál le senkit a hálózatról.
ssh-n egy uptime (csak torrent fut)
root@OpenWrt:~# uptime
02:57:59 up 5 days, 15:33, load average: 0.47, 0.16, 0.08
(azért csak 5 napja megy, mert levágta a biztosítékot valami pár napja)
Szerk.: Kontraszt/fenyero beallitasokkal trukkozz,az talan segit rajta valamit,de a leirt tunetek alapjan en is pixelhibanak gondolom.
De talalkoztam mar ilyennel rosszul beallitott/elbaszodott VGA driver eseten is.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Fél év után vagyok itthon és jó rég nem használtam a gépem.
Fájdalommal vettem észre h a kincsem, a faja kis monitorom pixelhibás,vagy legalább is arra gyanakszom.A monitor alja felé két vékony csíkban pixeles,olyan mint ha elfolyt volna.Kb úgy képzeld el h mintha valaki ráfirkált volna a monitorra tollal.Sajnos különbözõ színekben pompázik így egyre biztosabb h pixelhiba.Van erre valami cucc h megbizonyosodjak arról h valóban az-e vagy egy progi ami ki tudja igazítani a hibát,esetleg halványítani,korrigálni.Elõre is köszi a segítséget.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat