103176
-
#87571 Betűk? A végén? Amelyikbe van annak nincs a végén betű. S a kevesebb fogyasztású \'edisön\' P az IGPU nélküli. -
#87570 nem néztem a betűket a végén, bocsi :) -
Blum #87569 Mar hogyne lenne?! :) -
#87568 asztali haswell procikban nincs integrált videókártya? -
#87567 Nem kell összeveszni a dolgon ,nem volt sértő egyik hsz sem, csak nagyon nem is kerültem vele közelebb a megoldáshoz sem.Mivel nem használtban gondolkozom , igy az kilőve, a másik amit irtam,időtálló megoldást szeretnék.
Az A10 FM2es páros jó alternativának tünik ha nem jár hátránnyal a játékok támogatása terén .
Az FX-6300-as egy kicsit erősnek érzem abból a szempontból, hogy a 8600 mellett ugy sem lenne kihasználva egy jó darabig. -
#87566 Igen -
#87565 Az olyan 135 ezer forint ugye..? Hát még szerintem gyűjtögessen mellé.. -
#87564 Annyi hogy 4 ram foglalat ami kikotese lenne -
#87563 Nem nekem kell foberlom lokte be nekem full reszegen plusz a noctuahoz akkor fixen ragaszkodott meg hogy intel mert az a jo az AMD szar mert haver mondta aztan jozanon megmondta hogy 400 fontot tudna rakolteni es hogy a gephaz se annyira erdeki hogy csillivilli legyen
-
#87562 Nem hiszem, hogy bármi is sértő volt amit írtam... -
#87561 Már megint okoskodsz csak azt nem tudom mi a francért.. Repvez teljesen korrektül ide jött, normális kérdéseket tett fel te meg itt osztogatod vegyél már vissza .. -
#87560 Sőt még 7k-ért is van 4850... -
#87559 Az egy dolog, hogy 5-7k között van most PHn, de ati 4850 meg 8k-ért, szóval hülye aki 8600gt-t vesz ennyiért, egyértelműen nem ér ennyit... -
Blum #87558 Legalabb tajekozodnal egy kicsit mielott ujfent faszsagokat hordasz ossze.
4-5k-t siman meger az a kartya. -
#87557 GT210 et adtam el 2.500 ért- egy picivel jobb a 8600GT -
#87556 4-5 ezer az nagyon sok érte... Inkább 1-2k. -
#87555 Alaplapon van kimenet igen, különben hova kötnéd a monitort? -
#87554 Igen van kimenet, HDMI-is. Amúgy a 8600GT-t nagyon max 4-5 ezerért ha ellehet adni, akkor is sokat mondok. -
#87553 Ezért gondoltam én is az FM2re ,mert abban van VGA a prociban és ha az még jobb is mint a dedikált akkor már azzal is előrébb van és még talán a régit el is adhatja. DE akkor ha a CPU ban van a vga akkor az alaplapon minden képp van VGA kimenet mégha a lapon nincs is intágrált?
Bocs de mostanában nem foglalkoztatott a dolog és probálom a lehető legtöbbet kihozni a keretből . -
#87552 Ezek a kérdések... FM2 és AM3+ között a legfontosabb különbség, hogy tök más procikat lehet belerakni. FM2be lehet A10et rakni, abban egész erős APU(8600gt-nél erősebb) van, AM3+nál vagy alaplapi integrált VGA van vagy semmi.(viszont erősebb CPUt lehet belerakni) Tápon meg biztos, hogy van 4 pines cpu tápcsatlakozó.(esetleg a teljesítménye lehet kevés, bár ez attól függ végül milyen CPU-t választasz) ATX-es házba bele lehet tenni a mini ATX lapot is. Szerintem amúgy jobban járnál valami használt, de nem túl régi konfiggal, persze jó áron.(sokan bolti áron vagy akár felette hirdetik a cuccaikat, mindig érdemes utánanézni az áraknak) -
#87551 Van valami olyan különbség az FM2 és az AM3 között ami a későbbiekben hátrányt jelentene?
Jelennek meg még AM3as tokozásu CPUk a jövöben vagy már csak az ujjakra? Ha olyan procit nézek amiben van integrált VGA annál hogy lehetne váltani a külső és a beépitett között? ÉS milyen teljesitményt tudnak van hogy gyorsabb legyen a 8600GT-nél? Illetve ha a Tápon nincs a plusz csatlakozó attól még rá lehet kötni az új alaplapokra is vagy cserélni kell miatta azt is? ATX-es házban a mini ATXet is ugyan ugy bele lehet tenni a felfogatások megvannak azon is ? -
#87550 na ezt a memóriás dolgot nem tudtam, köszi h mondod, memória 4gb amúgy is kevés lesz, tehát azt mindenképp bővíteni kell 8-ra -
#87549 Nem is azért mutattam hogy onnan kellene rendelni, mivel "szép" áraik vannak, csak egészen szép palettájuk van a kezdésre tekintettel... :) -
#87548 a HD4000 a harmadik szint mondhatni legalja míg a 8730 a második szint legalja.
A HD8730 hoz tartozik dedikált memória [2GB] (ami nem nyúl a rendszer memóriából - ez változhat)
Az Intel HD4000 csak a rendszer memóriából tud nyúlni mivel nincs saját memóriája. HD4000 oké lehet ha van 8GB memória. -
#87547 Hosszú távon bármelyik laptopos vga-t feldughatom ami ebben a kategóriában van :D -
#87546 Itt majdnem 25 ezerrel drágább ugyan az a kártya mint iPonon (280X DC2T) - Persze amíg volt, Jó ár -
#87545 Nem akarok ilyet mondani, de hosszú távon feldughatod magadnak a HD4000 et. (vagy is aki erre alapoz) -
#87544 köszönöm h segítetek, de közben ezt találtam:
ps on hd4000
ps on hd4000 2
teljesen jól fut vele a PS -
#87543 R9 280X-eket már el is vitték. -
#87542 Hivatalosan már ettől a héttől kereskedelmi forgalomban vannak, egyelőre üzlete válogatja hol kaphatóak - pl. itt már elég sok verzió elérhető! ÁrGépen nézelődve is lassan de biztosan egyre több a találat, pár hét és elérhetőek lesznek szinte mindenfelé... :) -
#87541 Iponon már fent vannak. -
#87540 Mikorra várhatóak kereskedelmi forgalomban az új R9es AMD karik nem tudja valaki? Köszi előre is. -
#87539 Gigabyte GA-78LMT-S2P(rev 5.0)+AMD FX 6300+4 giga 1333mHz DDR3 ram. Ennyiért ez nyújtja a legjobb teljesítményt. 8600gt-t viszont nagyon hamar le kéne majd cserélni, mert az a VGA iszonyatosan gyenge. -
#87538 Igazából ahogy irtam is ,egy mindenes gép lenne egy 17 éves srác használná tanulás és szórakozás gyanánt és a faterja netezni.
ÉS azért irtam, hogy ffejleszhetóő potenciál lehetőség legyen benne még későbbre is,mert ha anyagilag ugy lenne eleresztve akkor nem korlátozódna az alábbi alkatrészek cseréjére és a 8600GT-t is dobná belőle,de ennyi a max keret most ezekre , és ha tudnak majd 1-2 év múlva akkor pár részegységet cserélnek,de az egészre nem lenne keret cserélni. -
#87537 -
#87536 Ezt találtam: Relatíve jó benne a VGA-is
Jobb nincs csak 20-30 ezerrel drágábban (VGA terén-) -
#87535 Mihez használná a gépet egyébként? 50-55kból össezhozhatunk valamit.. majd utána nézek mindjárt. -
#87534 Én arról beszélek, hogy egy HD4000-rel nagyon nem érdemes neki futni.. nem gamer Asus laptopról beszéltem.. -
#87533 Jó a PS-nek van 3d-s gyorsítása, de ezt egy alap vga is el tudja látni... tehát úgy értettem h nem játékra kell -
#87532 Pontos tipusokat nem tudok az alkatrészekről,mert nem az enyém az eszköz csak megkértek, hogy segitsek a választásba a cserénél.
DE ha jól emlékszem DDR2es 800MHZ es RAM van a gépbe és valami celeron féle proci ,de már nem lehet találni olyan lapot amibe átrakható lenne, Mert laphibás lett a rendszer ezért lenne a csere. A HDD,Táp 400w és ház meg a 8600GT maradna a gépben a maradékot cserélné.