Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haver 1: mintha egy szoba túloldaláról próbálna suttogni
Haver 2: mintha egy Half-Life-ból eltévedt HECU katona lenne 😄
Akinek nincs pénze drága headsetre az nézzen szét az Ozone fülesek közt, nekem is az van most, kényelmes, egész jól szól (na azért nem olyan mint egy 50k-s AKG), zajszûrõs mikrofon van rajta ami szép tisztán veszi a hangot, a kábelére viszont vigyázni kell, elég kemény anyagból van sajnos. Ha meg van pénz akkor SS Siberia V2.
[merlinw.org]
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
[merlinw.org]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
[merlinw.org]
"The trees move. Do you not see it?"
Azt hiszem nem hagytam ki semmit ha mégis lenne kérdést megprobálok mihamarabb válaszolni munka után.
Ez lemaradt valamiért :-\
Elérkezett a nap amikor végre valahára egy napjaink pc je birtokosává lépnék elõ. A mostani konfigom nem is részletezném mert amit itt legalja cinszoval van illetve nos... :-)
Az igényeimet mivel utobbi hetekben probáltam behozni lemaradásomat a 98 as évek ota eléggé minimális. Olvasgattam mindenfelé , végül inkább sajátos elvárásaimmal behatárolnám igényeimet , ti ugyis értetek hozzá. Nos akkor:
- Jelenlegi pc m a meghibasodásokon kivul jo pár évet kiszolgált ugy 3-4 évre minimum vitte az akkori uj játékokat ha nemis full op ioval. Szoval a mostani is jo pár évre van betervezve ilyen minimális ram bovitessel
-Az elõzõbõl kifolyolag a játékok teré is napjaink játékai minél jobban szebben mozogjanak fussanak aztán a következõ években meg csak gussanak legalább el (a grafika annyira nem fog meghatni akkor már). A mkstani alap játék ilyen Rome 2, Gta majd ha lesz Watch dogs..meg ugyis tudjátok
-Az gondolom hogy kompatibilis alkatrészek az az alap de ugy értve hogy harmonizáljanak teljesitményben teljesen erõsítve egymást.
-A konfighoz amit irtok egy monitort is kérnék szépen ami ugy teljesitményben illik a géphez . Ezt az árba nem kell beleszámolni az majd a gép megvétele utáni honapban lesz esedékes ugyis.
-Akkor az ár amibol gazdálkodnom kellene az 160-200 ezer . Tudom elegge tágra sikerult beloni.
- Ha lehetne akkor Egy 220 ezres opciot is kérnék az a mindenkori plafon.
Azt hiszem ennyi lenne. Várom a válaszokat ne kiméljetek tobbet szeretnék majd
totyak: esetleg ami beugrik, az SATA táp -> molex átalakító. ugyanazok a cuccok megvannak mindkettõn, szóval nem kéne, h gond legyen belõle, és pár száz forint az egész... már ha van szabad SATA tápod még.
ha elosztót használsz, akkor meg dvd meghajtót és a vinyót kösd leginkább egyre.
Tegnap megjött a kártya, de egyelõre nem tudtam kipróbálni, mert a tápról csak egy csatlakozó jön le, ami a VGA-ba megy, ezen a kártyán meg kettõ ilyen dugó van. Jól sejtem, hogy nem elég, ha csak az egyikbe bedugom azt a meglevõ egyetlen csatlakozómat?
Adtak a VGA-hoz átalakítókábelt, aminek az egyik vége egy olyan dugó, amilyen a VGA-ba megy, a másik vége meg kettéágazik egy-egy ilyen lapos, fehér dugóra, olyanokra, amilyenek még a tápból is kijönnek (sajnos nem tudom mi a neve). A probléma az, hogy nekem viszont már csak egy ilyen szabad dugó jön ki a tápból, ehhez az elosztóhoz meg kettõ kéne.
Van-e valami megoldás, tudtok javasolni valamit, vagy irány tápot venni?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Samsung 840 Pro 250GB SSD-rõl vélemény?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Vagy ha arra ertetted,hogy vegyen kulon mikrofont azt meg aztan vegkepp nem ertem,hogy az mitol lenne kenyelmetlen/nem egyszeru megoldas.
Ahogy más is mondta, ennyi pénzért ne a minõséget keressük.
Lemaradtam valamirol? 😄
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
"Jabar sa bu eeda murishani!"
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Te meg ha iylen steelseeries fosokat ajanlgatsz akkor te se nagyon olvashatsz sokat a temaban.
Mikrofonos fulesek nem arrol hiresek,hogy jol szolnak 😊 Nem is arra vannak kitalalva.
Panasonic RP-HTF600-at hasznalok 2 eve,batran tudom ajanlani.
Tomegevel kuldik a Superlux fuleseket a szervizes srachoz,mert ugy tornek el mint a ropi. Lehet,hogy jol szolnak,de a legkisebb mertekben sem strapabiroak.
Unokaöcsi szeretne egy fejhallgatót ami film/zene/játékra is jó és legyen rajta mikrofon is.
Jó minõségû, strapabíró kellene viszont a keret max 10-15k.
Elõre is köszönöm.
Ezt a topikot találtam a legmegfelelõbbnek a kérdésemhez:
Szóval, nem gépet akarok venni hanem egy egeret. Jelenleg egy Logitech MX Revolution vezeték nélküli egerem van, eléggé megszívtam vele annak idején, nem gondoltam volna, hogy olykor elég rosszul fog érzékelni és pl játék közben ennyire be fog zavarni.
Tudnátok olyan minõségi egereket ajánlani ami vezetékes, pontos, kényelmes, viszonylag jó megjelenésû is és ugye ami a legfontosabb, játékokhoz tökéletes legyen. Ja és nem hátrány ha a görgõje folyamatosan tud gördülni, nem pedig az a hagyományos. (bár ez csak egy ilyen plusz kényelmi funkció nekem netezéshez)
Nézegettem már többféle egeret is (Logitech, Razer, A4Tech, Saitek, SteelSeries, Roccat, Corsair - márkában csak ezek jöhetnek szóba-), de nem tudtam dönteni még. Ezért bízom benne hogy sokan vagytok mindenkinek más tapasztalatai vannak és így könnyebben tudnék választani is.
Az ár amit rá tudok szánni az nagyon max 12-15 ezer Ft körül van meg akkor vennék egy normális alátétet is.
Megköszönném ha be tudnátok linkelni képeket esetleg leírásokat is az egerekrõl! 😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
...:::|Supermoto is life |:::..
Lenyeg a lenyeg,BIOS-ban kell visszaallitanod,hogy merevelemezrol bootoljon a cucc,ne valami mas inkompetens eszkozrol.
...:::|Supermoto is life |:::..
Csak azt nem ertem,hogyha nem ertesz hozza (meg ehhez se) akkor minek kell hozzanyulni?