103176
-
DIESEL DOG #90533 Szia!
Nagy valószínűséggel VRAM problémás lett a régi kártyád, legalábbis az általad leírt hiba leggyakrabban erre enged következtetni.
Jelenleg mi a pontos konfigurációd? -
#90532 Sziasztok!
Úgy tűnik tönkrement a videókártyám. Amikor bekapcsolom a számítógépet kis csíkok jelennek meg fekete háttéren. Szerintem videókártya probléma lehet. Jelenleg ati radeom hd 4850 1gb van. Milyen vide9kártyát tudnátokajánlani? ami persze jó a jelenlegi gépembe. Köszi -
#90531 Biztos lehet rendelni, de ha EUn kívülről jön akkor számíthatsz arra hogy az ÁFÁt kifizettetik veled. -
Dobronski #90530 Ráadásul .com-ról infós cikkeket nem is lehet rendelni?! -
SergioAmigo #90529 Mi a baj ezzel? Kikell fújni gépet meg tápot és mehet bele :D -
#90528 Gondolom vissza kell küldeni, ami egyrészt pénz másrészt pedig szerintem így elég sokáig elhúzódhat mire visszakapod. -
Dobronski #90527 Amazonról rendeltetek már számtekcuccot? Garancia hogy működik? -
#90526 Még egy kicsit had tudakolódjak.
Van egy fékész konfigom, 3 évet használtam, 2 éve áll. Ide szeretném a lentebb írtakat beépíteni, de prohardveren kicsit elbizonytalanítottak. Tényleg ennyire gáz?
ház: link1 link2
táp: link3
két HDD: link4 -
DIESEL DOG #90525 Igazán nincs mit. :)
Ezek az árak az iPon.hu-ról vannak, őket tudnám ajánlani ha vásárolni szeretnél illetve a hardverker.hu-t. nVidia terén ezt tudnám javasolni ami megérné és kicsit combosabb a Radeon 260X-nél, de ez már többe kerül és kicsúszik az összegkeretből. -
#90524 Köszönöm, ez nagyon korrektnek tűnik!
Még annyit, ezeket a hardvereket ilyen áron, hol tudom/érdemes beszerezni? Tudom van kismillió PC bolt, de kik a megbízhatóak?
Esetleg VGA-ra, tudsz mondani Nvidia-s alternatívát, vagy nem érdemes másban gondolkodni? -
DIESEL DOG #90523 Szia!
Intelre egy lehetőség:
Alaplap: Gigabyte GA-B85M-D2V ~15e Ft
CPU: Intel Core i3 4330 3,50GHz ~32e Ft
RAM: Kingston Hyper-X Fury 8GB DDR3 1600MHz CL10 ~19e Ft
VGA: Gigabyte Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5 ~35e Ft
Összesen: ~101e Ft lenne.
Habár kissé túlcsúszott a 100e Ft-os határon, de ez egy megfelelő alternatíva lenne.
Ami az előre összerakott konfigurációkat illeti... nem mindig éri meg megvásárolni őket. (sőt nagy általánosságban véve mindig jobban megéri önmagadnak összeválogatni a komponenseket.) Amit linkeltél abban a CPU nem a legújabb technológia, plusz a VGA kártya is egy jóval gyengébb kategória az általam ajánlottnál. -
#90522 Még valami!
Egy ilyen, kész összeállításról mi a véleményetek?
-
#90521 Sziasztok!
Egy meglévő fél konfigot szeretnék befejezni, és jól jönne egy kis segítség, mert nem igazán ismerem a mostani trendeket.
Szóval, "alaplap+CPU(I3-5)+VGA(2GB)+RAM" négyesre szeretnék ajánlatot kérni, 100e Ft értékhatárig. Főként Intel/Nvidia vonal érdekel, bár egy jó alternatívát megnéznék a másik oldalról is. -
Blum #90520 -
#90519 Hát attól függ milyen szintű játékokkal játszik, de amit Dízel ajánlj az is jó(ha nem jobb, mert jobb ez az Inteles.) -
Hú, látszik hogy le vagyok maradva, ez a CPU integrált VGA mit tud? Jobban megéri mint külön? :O -
DIESEL DOG #90517 Szia!
Alaplap: AsRock H81M-HDS ~12e Ft
CPU: Intel Pentium G3420 3,20GHz ~16e Ft
RAM: Kingston Hyper-X Fury 4GB DDR3 1600MHz CL10 ~10e Ft
VGA: Gigabyte nVidia GTX750 OC 1GB GDDR5 ~30e Ft
Ez így összesen ~68e Ft lenne.
-
#90516 Hát, AMD- de talán(olyan amilyen).
Proci
Alaplap
RAM
Bár ez 80- de az alaplapon-procin még spórolhatsz, és talán lejön 70-re. -
#90515 Sziasztok!
Nagyon rég nem vagyok már benne a "szakmába", úgyhogy a segítségetek kérném. Öcsémnek szeretnék összerakni egy gépet amin el tud játszogatni, kb 70ezer Ft-om lenne rá.
Gépház, monitor, hűtő, winyó (illetve 1gb ddr3 ram) van, tehát alaplap-processzor-videókártya-memória kellene ennyiből összehozni.
Mit javasoltok?
Köszi! -
Puhos #90514 akár -
#90513 Abba az árkeretbe inkább H87 + Nem USB adapteres WiFi. -
Puhos #90512 Minek a "Z-s" alaplap, ha a proci nem "K-s"? Akkor lesz tuning vagy nem?
Ha nem akarsz tuningolni akkor egy B85-ös alaplap is bőven megteszi. -
#90511 scan.co.uk? -
DIESEL DOG #90510 Ez így nagyon baba lesz! -
Dobronski #90509 15.6"-on HD vs Full HD? -
Lantee #90508 Ja, a 780Ti az EVGA -
Lantee #90507 Ne kérdezzétek miért (ebben az országban csak listáról tudsz válogatni), de ezt sikerült. Érdemes variálni, vagy ezt a boltot felejtsem?
•AOC I2369VM 23" IPS LED Monitor
•Microsoft Windows 8.1 64bit
•1 x Creative Sound Blaster ZXR Sound Card (Retail)
•1 x 300MBs Wireless Network (WiFi) USB Adaptor
•Corsair CX750M 80+ 750W Modular PSU
•1 x Samsung DVD-RW - Blu Ray ROM Optical Drive
•Cooler Master CM Storm Trooper Gaming Case
•1 x 2TB Western Digital Caviar Black HDD
•1 x 240GB Corsair GTX Neutron Solid State Drive
•16GB Corsair Vengeance 1600MHz Gaming RAM (Blue)
•Nvidia GeForce GTX 780 Ti 3GB Graphics Card
•Gigabyte Z87M-D3H Motherboard
•3.4GHz Intel Core i7 4770 4-Core Haswell CPU
•Zalman CNPS10X Performa CPU Cooler
-
#90506 Ilyen árban nem láttam jobbat i5 böl nem Intel IGPU-val.
i3 jobb VGA-val mint az i5ös laptop.(bár az acer nem ajánlott úgy tudom) -
#90505 Sziasztok!
A laptopos topicban nem válaszolnak már sokadjára úgyhogy megpróbálom itt is,remélem nem probléma:
Milyen laptopot érdemes most venni? Netezésre kéne,esetleg néha egy kis FIFA vagy valami hasonló. Több árkategóriába is kérnék javaslatokat, de leginkább a 100-150 ezres kategória érdekelne. :) -
#90504 Ezzel a sok kategóriával jól kiszúrtál velem, pár órám ráment míg meg tudtam csinálni... (hónapok óta nem csináltam ilyesmit, kiestem a gyakorlatból)^^
Jelenlegi helyzetet megnézheted itt
Az árak majd ilyen tooltip formában fognak megjelenni, de azt már csak holnap... meg pár hasznos linket, arra viszont nem tudom mikor szánom rá magam, hogy egyenként kigyűjtsek mindegyikhez egy linket, majd beírjam a kódba... :/
Viszont HG-t kéne választani, hogy majd be lehessen szúrni, meg majd úgyis kell a banneron finomítani +frissíteni a listát. -
#90503 -
#90502 Nézd, ha te szeretsz drágábban szarabbat venni, az a te dolgod.
De ez itt egy szakmai topik, úgyhogy ne szólj bele a nagyok dolgába. -
#90501 Core3000 helyett 300R
DR4 helyett Obsidian550D
-
#90500 AeroCool házról van véleményetek? -
#90499 Haggyátokmár a gagyikorzert...
Fractal Design kell venni, már itthon is jó árban van.
Akinek hűtési teljesítmény kell, annak Core 3000, akinek meg csend, annak Define R4. -
#90498 Igen? Ennyire nem jók a Thermaltake házak? Nekem tetszett, de csak addig amíg meg nem láttam ezt a Corsair házat. Ez baromira tetszik és "olcsó". -
Puhos #90497 Szia!
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem voltam gépközelben. Itt egy teszt az által javasolt és az általad leírt processzorokkal. De egyébként rengeteget találsz a neten. Én ha most vennék gépet (játékra) akkor biztos, hogy Intel-t választanék. -
#90496 Ha kicsit jobb kell akkor XonarD1/D2, de ezt a Phobeust el kell felejteni. -
#90495 TT fostalicska, 38k-s kategóriában van fasza Corsair, de a Carbide 300R se szar =P -
#90494 Tt neeeee. felejtos nadzzzson :)