Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
én a HD7850 vel szemezgetek, de hol érné meg venni? vagy melyik gyártó? memória. Olyan ~45k van rá.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Adott az aláírásomban szereplõ konfiguráció.
Ha videokártyát szeretnék cserélni, a legújabb széria darabjai is simán használhatóak, nincs semmi, ami ne volna kompatibilis?
Köszi elõre is.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Otthon egy Samsung C530-as TV-n játszom és ahhoz hasonló színeket keresek.
Szebb a színe mint a Samsung T220-nak? (ilyet használok most és elég ocsmányak a színek)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Intel Core2 Quad Q9300 proci mellé kellene vga.
giga p35 ds3 lap
felbontás 1400x900 (natív)+ tv
kb.40 k. a keret
mind a két táborból jöhet
SSD-n van a rendszerem és ez mellett van egy sima hdd-m.
Intel H61-es chip készlet van az alaplapomon.
Van ez az Intel Rapid Storage Technology szoftver, érdemes ezt feltenni? Valóban javítja a teljesítményét a vinyóknak ill. az élettartamukat?
Elõre is köszi a válaszokat 😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Személy szerint én 50°-ra állítottam a célhõmérsékletet minimum célfordulatszám mellett, ami azt jelenti, hogy amíg nincs 50°-os a proci, addig a minimumon tartja, onnantól felfelé kezd el rágyorsítani olyan mértékben, hogy 50°-ra próbálja visszahûteni. Ez nekem eddig nagyon bevált.
Illetve a gyári pasztát sem piszkáltam, mert érdekes módon amíg totál szét nem száradt addig a nem kicsit tuningolt nem kicsit melegedõs Prescott P4-emen is teljesen jól átvitte a hõt akárhányszor leszedtem meg visszaraktam a hûtõt, évekig bírta így.
Csak az a helyzet, és ezt próbáljuk veled megértetni, hogy a jelenlegi AMD procik architektúrája nem optimális a valós, desktop felhasználás terén felmerülõ feladatokhoz, azok (nagyon nehezen legyõzhetõ) logikai akadályok miatt nem tudják hasznosítani ilyen mértékben a 8 felé osztott erõtartalékot. Ellenben szerverekbe biztos kurva jók (legegyszerûbb példaként HTTP szerverek, na ott van bõven jól párhuzamosítható feladat), ha arról lenne szó erõsen elgondolkoznék rajtuk.
Még valami esetleg, amire elfelejtettem gondolni? Biztosra akarok menni mindenben.
még ami fontos: valami megbízható alaplap alá? Nem túl drága, de megbízható. Eddig minden gépemben Gigabyte volt, szeretek márkahû lenni.
Persze kell még egy tápegység is, a mostani az már kevés lenne.
Meg esetleg valami extra hûtés, a procira esetleg? Vagy elegendõ mindenbõl a gyári.
http://cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
AMD vs. Intel kérdésben nem teljesen mérvadó, de talán Intel vs. Intel kérdésben jó képet ad.
(Aki tud hasonlót valós feladatok alapján készült eredményekkel az szóljon plz!)
Hát persze nem tudom lesz-e PC-re GTAV, de nem is ez a lényeg, hanem hogy nem akarok megint így járni, hogy új gép, de már nem fut rajta valami élvezhetõen.
És erre pont ma láttam, a Watch Dogs gépigényét, intel i73770 ajánlott? Ultra gépigény meg i7 3930k? Hát mi a franc? Na mindegy, erre úgyse nagyon futja.
Én a következõre vagy valami hasonlóra, legalább ilyen teljesítményûre gondoltam:
Intel Core i5 4670
ram: legyen vagy 8 giga
VGA: Radeon 7870 vagy 7950 ? Vagy valami más?
(alaplap, majd valami megbízható, ha összeállt hogy milyen konfig+egy táp, többi van)
Ez így milyen lenne? Tudom nem lehet jósolni, hogy milyen gépigények lesznek a következõ évben, években, de úgy mégis, valami ilyesmi gép az már jó lenne?
A másik kérdés, ezt egyébként nem értem, a fent említett játék gépigényénél, ezek fene drága cuccok ám, mégis az i7-es procik ennyivel jelentõsen nagyobb teljesítményûek, mint egy i5-ös? Például a i7 3770 és i54670 között? Az árban látom hogy jelentõs.
Na a lényeg, hogy valami ilyesmit gondoltam elsõre, ez milyen lenne.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Mozgo alkatresz ugyebar nincs benne, nem lesz vele gond.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
"Jabar sa bu eeda murishani!"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
LG 24EA53VQ-P
vagy
BenQ RL2455HM
Melyik ad vissza szebb színeket a kettõ közül?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Plusz 1GB memória nem éri meg a majd 10k-s különbséget szerintem.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én ezt néztem. ez már nemjó hozzá?
AMD A10-5700 APU 3,40 Ghz
Hi...VAn egy ilyen alaplapom... nem tudom milyen integrált VGA dolgozik benne... azt hogy milyen adat alapján tudom összemérni egy rendes VGA képességeive?... hogy ahhoz képest mi menyivel jobb?