Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amen
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A tokozassal nincs baj,inkabb a pasztazassal ;D
Intelnél olyan hogy olcsó és tuning? Háááát 😄 Bármelyik Z-s lap egyébként. Elvileg feszemelés nélkül is lehet húzni lazán 4-4,5GHz-ig el kéne mennie, hõt azt termel, ha azt akarja a tuningos jó legyen a hûtése akkor meg kell kupakolni azt a procit mert sajnos a tokozása ritka szar lett a haswellnek.
Hogy müködik ez a tuningosdi? Kinéztem a 4670k-t, nagyon szimpatikus. Fesz emelés nélkül is tuningképes?
Fesz emelés nélkül veszít garanciát?
Fesz emelés nélkül nö a hötermelés?
LEGOLCSÓBB tuning lapot tudtok ajánlani?
Fesz emelés nélkül veszít garanciát?
Fesz emelés nélkül nö a hötermelés?
LEGOLCSÓBB tuning lapot tudtok ajánlani?
R9 270x ? Egyébként most kipróbálnék egy nvidiat.
Ezt mondom, hogy a Sapphire esetén a név a garancia 😄
Nekem a "retro" konfigban Athlon XP mellett Sapphire X1650Pro még mindig megy. <#banplz>#banplz>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ennyiért az drága.
9500-ért már van olcsóbb fajta Corsair, nekem bevált (ilyenem van 2 darab):
http://www.pcx.hu/termek/corsair-4gb-ddr3-1600mhz-cmv4gx3m1a1600c11-memoria-36044
De egyébként lehet jobban járnál 2x2GB-al, úgy channelben futnának (~200%-os sebesség):
2 darab Kingston HyperX 2GB DDR3 1600MHz Blu Edition KHX1600C9AD3B1/2G (6283/darab)
vagy
Corsair Vengeance 2x2GBDDR3 1600MHz CMZ4GX3M2A1600C9B (KIT 13148Ft, ~6500/darabra jön ki)
esetleg pár százzal drágább, de low profile: Corsair 2x2GB DDR3 1600Mhz CMX4GX3M2A1600C9 (KIT 13278-ért)
9500-ért már van olcsóbb fajta Corsair, nekem bevált (ilyenem van 2 darab):
http://www.pcx.hu/termek/corsair-4gb-ddr3-1600mhz-cmv4gx3m1a1600c11-memoria-36044
De egyébként lehet jobban járnál 2x2GB-al, úgy channelben futnának (~200%-os sebesség):
2 darab Kingston HyperX 2GB DDR3 1600MHz Blu Edition KHX1600C9AD3B1/2G (6283/darab)
vagy
Corsair Vengeance 2x2GBDDR3 1600MHz CMZ4GX3M2A1600C9B (KIT 13148Ft, ~6500/darabra jön ki)
esetleg pár százzal drágább, de low profile: Corsair 2x2GB DDR3 1600Mhz CMX4GX3M2A1600C9 (KIT 13278-ért)
Köszi, innentõl ezzel rövidre tudom zárni az MSI szidásaimból eredõ vitákat 😄
"3 év garancia ott van mindenesetre, hiába Sapphirenak jobb ha 1 nappal Garancia után meghal mit csinálsz. + 1 év MSI"
Van akinek a 3 év a garancia, meg van akinek a név 😊
Van akinek a 3 év a garancia, meg van akinek a név 😊
Én is jártam így iponban egy ThinkPad-del, de ott a 8 napos elállás, 30 napon belül vissza is kaptam a pénzt.
Tanulság, MINDIG bontsd ki helyben amit veszel. Ez nem boltfüggõ.
Olyan is volt, hogy a karácsonyfa alatt derült ki hogy hibás az ipod. Na az cinkes.
Tanulság, MINDIG bontsd ki helyben amit veszel. Ez nem boltfüggõ.
Olyan is volt, hogy a karácsonyfa alatt derült ki hogy hibás az ipod. Na az cinkes.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
11 ezerért már van 4 gigás ddr3 ram ami 1600mhz-es... megéri ilyen olcsó ramot venni? link
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igaz nem márka, hanem bolt. De nekem ipon ott ütötte ki a biztit, mikor a zsír új!!! gyári PackardBell 240k -es laptopot "eredeti" gyári csomagolásban, ki sem bontották (jó, itt én is hülye voltam) elõttem, és csak úgy hazavittem. Mikor kibontottam látom, hogy már 1x tuti volt használva, kibontva. Bekapcsolás után 2-3 pixelhiba is kapásból kisütötte a szemem. Majd vissza másnap gariba, a csere ~1 hónapig tartott, mire hossza vita után került sor, és a fogyasztóvédelemmel fenyegettem õket. Mert összevissza kamilláztak, hogy így szervíz, úgy szervíz, nem küldik, stb. Nem másnap NEM cserélték ki, de még hetek múlva is nagynehezen, addig a pénzem persze a "levegõben" lógott. Holott máshol is megvehettem volna, lehet pár ezressel drágábban, de nem egy kibontott gépet(használtat), amit újként vettem, és ráadásul hibásan. Majd 1 hónapig gariztatva, stb. Hanem tényleg korrekt cuccot. Ipon innentõl részemrõl felejtõs. Még egy ventillátort se veszek tõlük. Pont
Nekem is ASUS van és meg vagyok elégedve a hûtésével, kattogást sosem hallottam.
Sajnos a garancia sem minden, nekem volt olyan Gigabyte kártyám amin 1 hónapig(') ült a szerviz, majd visszaküldték ugyanolyan hibásan, hogy "teszt OK".
Sajnos a garancia sem minden, nekem volt olyan Gigabyte kártyám amin 1 hónapig(') ült a szerviz, majd visszaküldték ugyanolyan hibásan, hogy "teszt OK".
Nincs olyan hogy XY gyártó Gagyi... a Hûtése mindenképp jobb mint a referencia hûtése; innentõl kezdve mirõl beszélünk? 7-6 fok eltérés az egyedi hûtésektõl eltérõen. MSI hûtése a legjobb legalábbis a legújabb hûtése, nem ez a fajta. ASUS-é tapasztalatból mondom hogy szerintem szar, nekem még kattog is üresjáratban néha a hûtõje valamiért(de mióta meg noszogattam nem csinálta). Ez egy R9 280X DC2T kártya
Most akkor kire hallgassak? 😄
Látom, garancia.
Én nem ajánlanám, hogy MSI kártyát vegyél, szerintem az egy gagyi.
Sapphire jobb, de még jobb egy ASUS. Persze a minõséget meg kell fizetni.
Sapphire jobb, de még jobb egy ASUS. Persze a minõséget meg kell fizetni.
Nem hiszem hogy annyira szar lehet, max gagyinak tûnik. 3 év garancia ott van mindenesetre, hiába Sapphirenak jobb ha 1 nappal Garancia után meghal mit csinálsz. + 1 év MSI
Jó hûtése van? Sapphire OC nem jobb? (igaz drágább valamivel)
Lejjebb menjenek az árak, ha jönne ki új széria. (igaz most huszonpár százalékkal olcsóbban tudnám megvenni a kártyát, bármelyiket)
Ilyen árszegmensben még a 7850-et találtam.
Várhatsz pár hónapot hogy többet költhess VGA-ra(spórolj). vagy mire várnál még?
Vagy megéri várni pár hónapot, addig IGP-vel ellenni?
40-45 körül milyen VGA-t érdemes venni?
Kösz, ezt én is néztem és szerintem ezt veszem meg.Nem is akartam ez alatt venni, de azért 30+ot sem akarok egy hangkártyára kiadni. Ma rendelem meg a gépet amit ajánlottál annyi más bent, hogy a táp ugyanaz csak 600as + a ház más, mert ez már nem elérhetõ iponon. Még1xer is köszönöm!!
ARSENAL&POKER
Asus Xonar D1
Azalatt nem erdemes nezelodni. Sokaig gondolkoztam egy DGX-en,aztan meghallgattam de nem volt tul nagy kulonbseg a Realtek/VIA alaplapi megoldasokhoz kepest. A D1-gyel mar elegedett voltam. 😊
Azalatt nem erdemes nezelodni. Sokaig gondolkoztam egy DGX-en,aztan meghallgattam de nem volt tul nagy kulonbseg a Realtek/VIA alaplapi megoldasokhoz kepest. A D1-gyel mar elegedett voltam. 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Még annyi kérdésem lenne, hogy hangkártyát milyet érdemes venni? Késõbbiekben tervezem egy komolyabb fejhallgató vásárlását.
ARSENAL&POKER
Najó.... már meg is nyugodtam 😄
De cinkes lenne már az hogy valami szarabbat összehozok...
Viccet félre téve, valamit ma ki kéne találnom...
Az AMD konfig amivel indítottam, az az ajánlat (tápra odafigyelek) 75-ért jó ár, viszont ennyi pénzbõl csak ennyit lehet kihozni, egy intellel se lennék elõrébb, de viszont a kérdés hogy megbízhatóságra és gyorsaságra milyen ez az AMD mert nekem 1992 óta csak intelem van. Integrált videokártyával csak jó nem? Könnyebben tud dolgozni nem? Full HD videót tudni fogja?
De cinkes lenne már az hogy valami szarabbat összehozok...
Viccet félre téve, valamit ma ki kéne találnom...
Az AMD konfig amivel indítottam, az az ajánlat (tápra odafigyelek) 75-ért jó ár, viszont ennyi pénzbõl csak ennyit lehet kihozni, egy intellel se lennék elõrébb, de viszont a kérdés hogy megbízhatóságra és gyorsaságra milyen ez az AMD mert nekem 1992 óta csak intelem van. Integrált videokártyával csak jó nem? Könnyebben tud dolgozni nem? Full HD videót tudni fogja?
Annak a notebook-nak a procija meg a VGA-ja elég gyenge...
Annyira, hogy bármit raksz össze PC-t az biztos sokkal jobb lesz annál 😊
Annyira, hogy bármit raksz össze PC-t az biztos sokkal jobb lesz annál 😊
Az Intelt.
CPU-t fejleszteni költséges dolog (tehát jobb ha több a tartalék benne), viszont ha egyszer az Intel féle gyengébb IGP kevés lesz, akkor a PCIe slot még mindig ott lesz berakni valami olcsóbb önálló VGA-t 😊
CPU-t fejleszteni költséges dolog (tehát jobb ha több a tartalék benne), viszont ha egyszer az Intel féle gyengébb IGP kevés lesz, akkor a PCIe slot még mindig ott lesz berakni valami olcsóbb önálló VGA-t 😊
Például: INTEL Pentium G2020 2.90GHz 3MB 1155 BOX 13.617Ft
Olcsó és ez is elviszi a FullHD-t, arra a feladatkörre amit megadott szerintem elég.
Olcsó és ez is elviszi a FullHD-t, arra a feladatkörre amit megadott szerintem elég.
Hát skacok nemtom... Ez volt eddig: Dell Inspiron M5010 Peacock Blue notebook
AMD V140 2.3GHz
2GB DDR3 1333MHz (1*2G😎
15.6" HD TrueLife (1366x768 fényes) WLED TFT + integrált 1.3Mp webkamera
250GB 5400rpm SATA HDD
integrált ATI Mobility Radeon HD 4250 grafikus vezérlõ
A kérdés hogy ez a notebook gyengébb vagy jobb a lenti leírt konfignál?
AMD V140 2.3GHz
2GB DDR3 1333MHz (1*2G😎
15.6" HD TrueLife (1366x768 fényes) WLED TFT + integrált 1.3Mp webkamera
250GB 5400rpm SATA HDD
integrált ATI Mobility Radeon HD 4250 grafikus vezérlõ
A kérdés hogy ez a notebook gyengébb vagy jobb a lenti leírt konfignál?
Pentium D (ezer éves Smithfield/Presler)? Nem Pentium Gxxxx (Ivy Bridge)-re gondoltál véletlenül?
Talán. A proci erõsebb lenne, de a benne lévõ IGP gyengébb.
A házzal nem tudom, de a táppal az, hogy szoktak benne lenni ajándék petárdák 😄DD