103176
1411386313.png
  • shaba23 #91298
    Sziasztok!

Két konfigra lenne szükségem nettó 120 körüli értékben.
    HDD, monitor nem kell.
    Azért kell kettő, mert egyszer nettó 120 VGA-val és egyszer VGA nélkül.
    90%-ban MMO, 10%-ban skyrim és hasonlók a cél.
    Ház nem kell, hogy csilli-villi legyen, ledekkel neonnal minden szarral.
    A jelenlegi VGA egy Nvidia GeForce GTX 640.

hálás köszönet:)
  • TomStorm
    Oké hagyjuk,megoldom majd én
  • TomStorm
    +eladom persze G2020-at
  • TomStorm
    Nem tudom nem az enyém már csak erre emlékszem ami biztos.
    -G2020;2X2 GB 1333 mhz ram;gigabyte ga h61 s2pv lap;Asus ENGTX470 320 bit reference;400w táp;HDD
    20 e.ft
  • ToM1113
    rendben, köszönöm a segítségeteket! :)

• Vadnokedli
    Várjál.
  • MerlinW
    "BF4, Watch Dogs, GTA V"

Felsoroltad a legprocesszorigényesebb játékokat. 955BE-vel egyik sem fog rendesen futni, akármilyen VGA-t veszel.
  • ToM1113
    Üdv!

A helyzet a következő:

Phenom2 955BE 3.7 GHZ
    4giga ddr3 ram
    HD 4850 1gb
    450 wattos Chieftech táp

Új gép vásárlása jelenleg nem kivitelezhető.
    +4 giga ramra gondoltam, valamint egy ~60 ezres vga-ra(270X vagy Nvidia részről 760)
    A cél az lenne hogy a mai játékok normálisan fussanak medium beállítások mellett. (BF4, Watch Dogs, GTA V ....)

Később mehetne az alaplap, proci, táp, csere + SSD)

Szerintetek?

B verzió hogy várok és majd ha összegyűlik 200-250 ezer akkor bevásárlok...

• V43 1105
    Komplett konfigot írd le, meg hogy mennyi cash van..
  • TomStorm
    [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1073481175&no=91183]#91183[/URL]
  • TomStorm
    Üdv.
    Volt itt nekem egy máig megválaszolatlan kérdésem.Tudna v.ki segíteni?
  • Vadnokedli
    Enermax Ventillátorok jók?
  • Hegi90
    Akkor majd vigyázz a 600. terránál
  • Vadnokedli
    Kingston V300S3 -am van. kb 2 éves. és csak 5 Terrát írtam (vagy olvastam?)
  • Hegi90
    Samsung utility kamuzhat. Ez is benne van a cikkben :P
  • Vadnokedli
    Mondom rá nézek az SSD-m re akkor.. 99%-os..
  • Hegi90
    TLDR:

Even with only six subjects, the fact that we didn't experience any failures until after 700TB is a testament to the endurance of modern SSDs. So is the fact that three of our subjects have now written over a petabyte. That's an astounding total for consumer-grade drives, and the Corsair Neutron GTX, Samsung 840 Pro, and compressible Kingston HyperX 3K are still going!

+

Egyik bedöglött SSD-ből sem volt hozzáférhető a raja lévő adat. Csináljatok backupot!
  • Hegi90
    The SSD Endurance Experiment: Casualties on the way to a petabyte

• Gibor
    Nem, meghallgatok mindent. Nem döntöttem el semmit, csak vissza érvelek, ha mindezek után valaki megtudja változtatni a véleményem elgondolkodom rajta, de igazad van a procit nem kellett volna írnom, nekem megér annyit és ha nem 2hónapon belül de később kihasználom. Jelenlegi gép is 5évet húzott ki. Anno a 965 felesleges lett volna, de ha olcsóbbat gyengébbet vettem volna akkor már lehet 3évvel ezelőtt írtam volna :) De eközben átnéztem a kínálatot és V43 1105 (fazer?) által írt ház és táp-ot feljegyeztem, ugyanis házat nem találok olcsóbban ilyen paraméterekkel, általában vagy vga hely nincs, vagy venti hely. Táp meg khhm 2e Ft-al lenne drágább... CPU hűtőt nem találtam pcx-nél, ezért néztem hozzá egy Cooler Master Hyper 212 EVO-t...
  • Blum
    Tipikusan az a vasarlo vagy aki mar eldontotte,hogy mit vesz ezert nem erdekli masok velemenye. Csak ilyenkor meg nez mindenki mint a birka,hogy akkor minek kerdezed meg? Ettol mar csak az a "szebb" amikor vasarlas utan beirja az illeto,hogy mit vett es leesik neki,hogy nem jot....es akkor jon a magyarazkodas es az onigazolas.

Bar nem ellenzem,hogy vegyel uj tapot (sot) de ha nem erzed feltetlenul szuksegesnek akkor egy par szaz forintos atalakitoval lesz 8PIN CPU csatid.

A hazrol meg annyit,hogy senki nem mondta,hogy nem eleg nagy vagy rossz a hutese csupan vacak a minosege. Egy papirvekony,instabil hulladek. Erre majd akkor fogsz rajonni,amikor elkezded osszerakni a gepet.

Szemely szerint en is a lentebb osszeirt konfigot ajanlom. Erosen.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha mar van "A magyar hasznaltauto vasarlo hulye" iras a neten akkor mar lassan lehetne irni egy PC-vasarlosat is...
  • Gibor
    Az i5 nem lesz elég nekem, és nem is érdekel. Ház téma baromság, saját házam egy átalakított összevissza módosított búcsús szar, az egyetlen gondja hogy kevés ventilátor hely van, más ismerősömnek is búcsús háza van és lám gond nélkül fut a pc normál hőfokon. Amúgy a TT ház amit linkeltem nem tudom miért lenne kicsi, ATX méretű, van hely benne mindennek. A táppal egyetértek, anno ezért vettem Gigabyte SuperB 460-t, 5éve hibamentesen és csendesen üzemel, a cserét csak azért akarom mert nincs +cpu 4+4 kábel rajta. Viszont a TT után olvasgattam és tényleg sok felé szidják, így átnézem amit írtatok és keresek másik hűtőt+tápot.
  • franc0
    Ezt az új Ptk már korábban behozta.
  • Blum
    Figyelem! Fontos változások a webshopoknál!

"Péntek óta az egész EU-ban egységes szabályozás lépett életbe az e-kereskedelemben. A legfontosabb, hogy az elállási jog határideje 14 napra nőtt."
  • Rony94
    Ja, és majdnem egy tízessel többe is kerül. Nem tudom, erre szerintem már nem lesz pénzem. :(
  • MerlinW
    4460 kb az 2500 teljesítménye. Én a 4670-et ajánlanám, az ~15-20%-al erősebb.
  • Rony94
    Na akkor még végleg megkérdezem, egy Core i5 4460 (3.20 Ghz) bőven elég erős a mai játékokhoz?
  • Dobronski
    Meg is érdemlik.

Ha nekem is annyi lesz, rájuk gyújtom a bótot.
  • Szabi #91271
    én vettem már zárlatos szkennert aminek az usb-s csatlakozójára kikerült az áram.. az én tápom/alaplapom kibírta csak furcsa secegő hangja volt amikor bedugtam, a boltba amikor nem hitték el és kipróbálták, azonnal behalt a gépük.. azóta se röhögtem még olyan jót :D
  • V43 1105
    Nekem 1,5 hónapig tartott a pénz visszaszerzés.. xD
  • Dobronski
    Igen, iPon. Olvastam, előfordul 200k-s videokártyáknál, prociknál is, elég ritka.
  • V43 1105
    iPon? Máshol olvastál hasonló hibát neten?
  • Dobronski
    Kifogtam egy GPU hibás 5737-et, ami GPU terhelés alatt kurva hangos elektromos zajt ad ki. CPU/GPU coil whine.
  • V43 1105
    Írd már le mivel van a konkrét hiba, pontosan Pls :D
  • Dobronski
    Szeretsz balhézni? Az a baj volt aki szerint nem kötelességük kicserélni a nálam fellépő hibát. Apu pedig azt mondta, ha 3 napon bármi gondom van vele, ami nem típushiba, hanem azzal az egy készülékkel van, cserélniük kell. Tanácstalan vagyok.
  • V43 1105
    Szólj elugrok veled.
  • Dobronski
    30-án megyek fel csak Judapestre... :/ Levélben lehet elkezdek keménykedni, eddig jó arc voltam, gondoltam hátha ők is azok lesznek.
  • MerlinW
    "i7 meg azért kell, mert kell a kraft a sok renderhez. AMD oda nem jó :/."

Akkor nem szóltam:)
  • V43 1105
    Személyesen menj be, határozottan, emlegesd a fogyasztóvédelmet, üsd a asztalt, hogy kp vissza. Ne szarakodj.
  • Dobronski
    Ha garanciáztatás nem valósul meg 15 napon belül (az egy másik dolog, hogy ez a 2. kör mert első körben mást vizsgáltak ki és mindent faszának találtak, nyád) milyen jogi következményeket von maga után?
  • allock #91259
    Hűtőborda van rajta végig, nem tudnád betömni.