103176
1411386313.png
  • I73770K
    Nem volt mindegy,hogyan és miként teszed fel! Mert csak 1 módon működött és más is kelett hozzá!
    De te úgyis akkora paraszt vagy és olyan sötét,hogy teljesen mindegy. Inkább befognád a pofádat mert senki nem szólt egy ilyen hülye gyerekhez.
  • Vadnokedli
    Ennyiért jobb verziók is vannak.
  • zsotesz

Sziasztok

Tervezem a két kártya közül az egyik megvételét:
    Sapphire Radeon R9 280X
    Sapphire Radeon R9 280X 3GB GDDR5 VAPOR-X

két kérdés maradt:
    a vapor x megéri e plusz 10k felárat (tuningolni nem fogok)
    ill a mostani tápom vajon elég lesz e:
    Chieftec GPS 500 AB-A
  • Vadnokedli
    asust megvette a gigabyte és a mexikói telefonos support felügyeli.
  • V43 1105
    Te már csak tudod, egy normális BIOS frissítést nem tudsz összehozni, szégyen vagy .. de persze ez is az ASUS hibája ..
  • PeeTeR
    nalam is ott van a support listaban ergo faszsagokat beszelsz.
  • kifli
    Végül csak működött, illetve a hivatalos listában is benne van a processzor. Innentől nincs apelláta, működnie kell...
  • Gibor
    Nem vagyok egy számtek mágus de vásárlás előtt mindig körbenézek, és kérlek körülbelül mindenhol le van írva hogy a 4790k-nak Z97 es lap kell, te egy Z87-es lappal próbálkozol... Szegény Asus nem tehet róla hogy te nem vásárolsz körültekintően.
  • I73770K
    Még egyszer biztos nem állnék neki!
    Sikerült végül de 2 szervizben is azt mondták az alaplappal van valami.
    Már ott is hagytam küldték volna vissza, de olvastam egy forumon vagyis írtak hogy a flash-es bios frissítés szart se ér.
    Windows-os bios updater kell meg még 1-2 szarság és úgysem ment.
    Ezzel a módszerrel is harmadjára indult el hosszas idegeskedés után.
    Egy nagy köszönöm az Asus-nak,hogy ilyen korrektül összerakták.

• PeeTeR
    humm nekem is itt van mar (ugyan ez mint tied) csak qrvara nem volt lelki erom kicserelni a kicsiket... majd hetvegen :D
    remelem nem lesz gebasz O.o
  • I73770K
    Fazer köszönjük, hogy bemutattad milyen intelligens vagy!
    Fent van a Bios. Valami olyasmit írtak windowsbol kell futtatni a Bios feiisitést, mert az mást is átírt és úgy kéne mennie!
    Simán flash-el semmit nem ér.
  • Vadnokedli
    Tuti felraktad a BIOS-t? Kizárt hogy ne menjen.
  • allock #91766
    remek tanulópénz arra, hogy a legdrágább is lehet szar
    de mindig az ilyen irgalmatlanul nagy összeget beleölők szopják itt be xD csórik
  • V43 1105
    Emiatt ne is vegyél te szerencsétlen .. sőt.. számítógépet se vegyél, meg sonkát se vegyél, meg virslit se.. idióta ..
  • I73770K
    Szép napot mindenkinek!
    Tegnapi nap folyamán megérkezett hozzám a 4790K!
    Teljes volt az öröm mindaddig amíg a maximus VI Gene alaplapba bele nem került, ugyinis a létező összes módon ki lett próbálva, elindulni azonban nem akart! Mivel a proci volt az új gondoltam vele lessz valami. Ma sikerült megnézni egy z97 es lapba és elsőre indult. Egy 4771 el ki tudttam próbálni a Gene-t amivel tökéletes volt mint eddig! A legújabb Bios volt fent, rátettük az eggyel régebbit a 4771 segítségével. Utána 4790k vissza és semmi! Szóval aki ilyesmi lapba tervezi tenni inkább ne tegye! Valaki tapasztalt hasonlót? Mindenesetre asus-t többé nem veszek az biztos.
  • Blum
    DELL P2414H
  • Hunter of Deer
    hi!
    nem tudom jo helyen irok e, de erdeklodnek hogy olyan 50-55k korul milyen monitort tudnatok ajanlani nekem. a lenyeg hoyg minimum 22-24" legyen es full HD ofc. (a mostani egy kb 5 eves 22-es LG de ez csak 1680-at tud, es nem tudom miert de egy picit vibral neha. paran azt irtak hoyg lehet a regi Dsub csatijat nem szereti az R9 270x karim)
    ty
  • Vadnokedli
    Elvileg 75 fölé nem egészséges engedni. De láttam olyat aki 105 Max fokot is elért vele..
  • PeeTeR
    ha azt veszed alapul milyen indokolatlanul szbszot meleg van a szobaban akkor azzal a picurka stock hutovel hja, per pill normalis :D
  • Voltan
    Lenne egy kérdésem. i7 4770-es proci játék alatt ( DI Riptide, Metro Last Light, Watch Dogs) Átlag 68 C-on üzemel a legmagasabb érték pedig 78-80 C. Nincs túlpörgetve, stock beállításokkal megy, stock hűtővel.

OK, igaz, hogy a lakásbanis kurva meleg van. Ez normális? Nekem eléggé magasnak tűnik.
  • Daveeeee1
    Eladó professzionális grafikus fejlesztői / tervezői gép.
    A gép végig kliensként volt használva (tehát nem egy lestrapált szerver.)
    Főbb adatok
    Intel Xeon Quad-Core E5620 2.4GHz
    nVidia Quadro FX 3800 2GB videókártya (Az alaplap két ilyen kaliberű kártya párhuzamos kezelésére alkalmas)
    4 GB ECC-s DDR3 RAM (6 Dual-channel-es foglalat, 9-re bővíthető)
    320 GB 7200 rpm HITACHI winyó
    Dell T5500 szerver ház és alaplap
    Második CPU fogadására is alkalmas alaplap
    875 watt 88% (80 Plus® Silver Certified) efficient Power Factor Correcting (PFC) táp
    DVD író
    Windows 7 Professional 64 bit licensz

Ajándék egér + billentyűzet.

Érdeklődni: 06hetven285hetvenegy99
  • Jim Morrison
    Bocsi srácok, de a szűrővel még mindig van egy kis gebasz, mindig 'por kerül a gépezetbe' szöveget kapok. Ezekről az üzenetekről kapnak a fejlesztők értesítőt, remélhetőleg ezt is hamarosan megcsinálják, addig kérjétek meg a modikat, hogy vegyék ki, fölöslegesen ne kelljen görgetni míg nincs kész.
  • V43 1105
    Van benne. Amúgy meg félkész a fejléc például ezért is.
  • Lacee86
    Csak egy kérdés: nVidia példa hogyhogy nincs a fejlécben? :)
  • Czdano
    Rájuknézek, köszönöm! :)
  • oliwwer
    Lec23

Alulra tekerj, van ddr2 és ddr3 is. Megbízható eladó. vagy hardverapro.hu
  • Czdano
    Sziasztok!

Dell n5510 típusú laptopba keresek 2x2GB-os megbízható RAM kitet. Melóhoz kéne, a jelenlegi 2GB eléggé szottyadt teljesítményt nyújt mikor meg van nyitva egy photoshop + három féle böngésző.

Ha valaki tudna ebben segíteni azt nagyon megköszönném. :)
  • Rony94
    Hát nekem ugye egy ASUS H97-Plus lap van és eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. :)
  • oliwwer
    Nekem is az van és jól megy, meg ph-n is ajánlott
  • PeeTeR
    en spec ajanlom
  • Gibor
    Külföldi oldalakat nézegetve mindenhol dicsérték, alapvetően Gigabyte párti vagyok de nem árul ebben az árrésben ilyen felszereltségű lapot. Igen ezért néztem H-s lapot mert tuningolni nem szoktam. Köszi az infót.

#91747: Ahogy látom ok nélkül simán fikázod.... de azért bővebben kifejthetnéd a problémád vele.
  • V43 1105
    Asrock ..
  • Blum
    AsRock lapokrol erosen megoszlanak a velemenyek. En szemely szerint siman megvennem.

Ha altvernativat keresel,akkor a Gigabyte vagy leginkabb az Asus johet szoba. Maradhatsz nyugodtan a H97-nel, Z-s lap nem kell neked ha nem tuningolsz.
  • Gibor
    Ismét én lennék... Vásárlás előtt álok már, az i7 ről lemondtam mert a kijelölt keret fölé nem megyek, viszont számomra már csak az alaplap kérdéses, ebben várnék némi segítséget hogy hasonló felszereltséggel hasonló árban van e más választék.

ASROCK Fatal1ty H97 Killer 29.936 Ft
    INTEL Core i5-4690 3.50GHz 1150 BOX 55.937 Ft
    CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT CML8GX3M2A1600C9B 23.033 Ft
    CORSAIR Carbide Series 300R Fekete CC9011014 20.521 Ft
    FSP Aurum S Gold 500W 21.577 Ft
    SCYTHE Mugen 4 13.183 Ft
  • Rony94
    Íme a gépem. Ez volt az első hogy magam raktam össze. Ez meg is látszik rajta, mert a kábelezés borzasztó. Plusz lehet látni hogy a videókártya túlsó része egy kicsit lefelébb lóg. Ezt őszintén szólva nem tudom hogy nagy probléma-e, de ha igen, szóljatok és megpróbálom orvosolni.

• Hecker007
    Ami a hddn van az lassú marad bármit csinálsz, nem tudom mekkora ssd van benne, de szerintem egy 120GB ssd, ha jól gazdálkodsz a hellyel bőven elég egy laptoba. Nekem most pl félig üres és van rajta elég sok program, játék per pill nincs, de egy gw2+diablo kombó lazán ráfér és még marad hely is :)
  • Lacee86
    Hjah, de azért pár játékot is szoktam telepíteni a laposra, azokat meg külső vinyóról futtatni nemtom mennyire jó...
    De ez az SSHD szted nem jó megoldás?
  • Hecker007
    Csak akkor lehet ha normál mérető sata csatis az optika benne, én is megszívtam mert a dvd író mini sata csatlakozós így nem tudtam be heggeszteni a hddt a dvd helyére. Biztos van hozzá átalakító, de én nem találtam, mondjuk nem is sokat keresgéltem. Ha nem tartasz sok progit akkor jobb egy SSD meg egy külső hdd az adatoknak.
  • Lacee86
    Nem haldoklik, hanem lassú. :) Úgy láttam, h egy SSHD is megoldást jelenthet a gyorsabb sebességre. Az a baj, csak egy hely van a laposban, bár igaz tudom, h a DVD helyére be lehet építeni egy SSD-t elméletileg. De vhogy nem rajongok az ötletért, h ne legyen DVD író a gépben.
  • Vadnokedli
    ha már haldoklik a laptopod vinyója.