Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
GA-X79-UP4
Azért kérdem mert ez a 3 proci között gondolkodom. a 3930k ellen szolt ez a 2.0 támogatás,de akkor ez elhanyagolható.
4820K hoz drágább a lap, támogatja a Quad Channel-t. stb-stb.
Olyan kérdésem lenne,hogy az i7 4770k és a 4820k közt azon kívül,hogy a 4820k többet eszik,más a foglalata, nagyobb a cache és nincs integrált videó kártyája erõsebb lehet e a 4770k-nál? vagy egyáltalán semmi?
Illetve a 3930k-ról annyit kérdeznék,hogy intel oldalán pci expressz támogatásnak a 2.0 szerepel. Ez 3.0-ás kártyával érzékelhetõ sebességvesztést hoz-e vagy annyira elhanyagolható mind a ram sebesség támogatás információk?
Félreértettél, a szimpla az unboxing videókra gondoltam. Gondolom voltak akik úgy voltak vele, ha már felvették feltöltik, mert miért ne, azt így alakult ki a mûfaj. Azért feltételezem ezt, mert egyébként ha én ilyen videót csinálnék csak a Youtube kedvéért, akkor inkább egy második kibontást vennék fel, mintsem hogy ne essek neki azonnal a cuccnak, mint egy 5 éves gyerek a karácsonyi ajándéknak 😄
"Ha ránézésre látszik hogy balfasz vagy"
Mondjuk akkor nekem nincs sok félnivalóm 😊 Cseréltettem már ki pl. azért routert, mert zavaró ultrahangot adott ki. Senki nem hallotta, de elmagyaráztam, hogy 20 éves kor fölött ez már csak ilyen (én akkor még csak olyan 16-17 lehettem), attól én még hallom és nem tudok tõle aludni 😄
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
másnap bepróbálkozott még pár ismerõs, de õk csak kupont kaptak, nagy szerencsém volt az ügyintézõvel, ment is a maximum pont a vásárlói felmérésre 😄
ja és azóta ami csak lehet mindenem Logitech.. szóval rosszul nem jártak 😊
"Nulla tenaci invia est via"
szerintem most egy hd 7950 fx8320 8gb-ram
ez lenne az ami kifejezetten jó gép lenne 3 évig
illetve kisebb kompromisszumokkal a következõ generációig kitartana
az r9 290x 16gbrm és egy enyhén megrántott fx 8350 proci
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
ja és itt van mellettem a szekrényben a régi kormány is 😊
szóval Logitech support <#worship>#worship>
"Nulla tenaci invia est via"
Haveromnak teabiznisze van, odaviszem a szépen zsírtalanított telefont a dobozában, õ bezsugorozza, életben meg nem mondja senki hogy nem gyári.
Ami csodasztorikat hallottál hogy YT videó hatására lépett a gyártó, az kurvára nem azért volt mert a user igazat mondott, hanem pont azért, mert a mucsaröcsögei Dodo55-höz is eljutott a hír, TEHÁT kurvarossz marketing a cégnek, ergo megéri benyelni párszáz dodót.
A PCX-rõl mindent elmond, hogy így kezelték a srácot, de sajnos ez nálunk így megy. Ha ránézésre látszik hogy balfasz vagy, akkor azonnal megszopatnak, akár két forintot, akár 2 perc munkát lehet megspórolni. Persze eladóként 80-as nettóval én se lennék motivált.
Amit lehet tenni (csak hogy megoldással is szolgáljak):
webshopban vásárlás SZIGORÚAN (személyes vásárlásnál már nem létezik a 3 nap by default)
8 napon belül elállás lehetõsége indok nélkül, csak vigyél magaddal egy elállási nyilatkozatot két példányban
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Akkor a biztonság kedvéért az a legjobb, ha az ember videóra veszi a cucc kibontását. Nem csináltam még, de ezt hallva a jövõben erõsen meggondolom. Így már azt is kezdem amúgy sejteni, hogy honnan ered az errõl szóló Youtube mûfaj 😄
Thrash \'Till Death
Érdekelne egy olyan dolog,hogy pl egy 4770k-ban az igp-t be lehet a állítani a fizikai videókártya mellé így erõsítve azt? (van aki szerint nem,de teszteken meg van ahol igen.) Tehát érdekelne,hogy most mi az igazság!
Elõre is köszönöm!
A felbontást viszont nem említi, az látszik is a videón, hogy 1080p-ben nem tûéles a kép, e mellett tehát már rögtön nem szabad elsiklani.
Elvileg egy HD7750 közelében vannak az IGP-k ezekben az APU-kban. Ebbõl kiindulva igen, kisebb felbontáson elképzelhetõnek tartok stabil 30FPS-t, amit viszont PC-n erõs túlzás akadásmentesnek nevezni, nálam az a fogalom 60FPS-nél kezdõdik, de még ott is csak jóindulattal (a monitorom sem viccbõl húztam túl 75hz-re...).
Mindezek ellenére még mindig nem tudom kizárni azt a lehetõséget, hogy a gyerek szimplán nem írta oda, hogy van ott valami normális VGA is...
De:
"A grafikai beállítások legmagasabbon voltak, tehát akadás mentesen futott a játék még felvétel közben is."
Ezt viszont én nem egészen így látom a videón 😊 Pont hogy CPU limites akadásokat látok szinte folyamatosan.
En lancra TF2-t hasznaltam mindig,de pl. ajto zsanerokra is jo.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Biciklin a láncot végigfújod WD40-el és gyönyörûen csöpög a zsíros koszos cucc, akkor képzeld el mit csinál egy finom elektronikai eszközben.
En TF2-vel kinaltam meg egy regi hazventit,ment is a kukaba..😄
De minden ilyen szopástól megkíméled magad ha veszel rá egy Noctua ventit azokkal semmi baj nincs évekig, hozzá se kell nyúlni.
Varrogep olaj vagy ha az ember ert hozza akkor atomjaira szet szedni es gepzsirral vekonyan bekenni.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
En is az alabb linkelt 212EVO-t javaslom.
Ha arra gondolsz,hogy elegge megbizhato-e ez a viszonylag olcsobb lap is,akkor a valasz: igen.