103176
-
#2416 akkor nekem mázlim volt
jó helyen vásároltam, jó időban -
#2415 max szoftveres gátja lesz, ha pl. nem rakod fel a Vistat -
#2414 vicces vagy, a maxtorok hirhedtek a hangjukról forróságukról és gagyiságukról, szerencse hogy már megdöglött a gyár és felvásárolták őket... -
#2413 to olyan szinten sötét vagy hogy az fáj, mi az hogy nem indul el? Dx7-es kártyákon is futnak a Dx9-es játékok, mégegyszer mondom ne feszítsd tovább a húrt! -
#2412 hm... elég furcsa
hogy a Hitachi/IBM kaki arról én is halottam
utolsó szívásaim a Quantum vinyókkal volt, de az is csak a vége felé, a 540-es még jó volt
Maxtor nekem még nem halt meg, kop kop kop
az IBM és a WD (mindkettő 80 gigás) is csak hangos - ami egyben azt jelenti, hogy számomra használhatatlan -
#2411 Én is TFT-t venném, bár a többi is fontos. -
#2410 -
Vakeraka #2409 Nem irigységből csak jótranácsból én is örülök ha valakinek jó gépe lesz de az a gond hogy én sem merek venni mert gyorsan avol meg ez a dx10 felzaklatott. Az nem zavarna ha menne a játék mediumon vagy low-on de ha el se indulna rajta kicsit felzaklatna.
-
#2408 'Noname' cuccoknál nem törvényszerű az elhalálozás, lehet 10 évig is lemegy, de tény, hogy a rosszhírű cuccoknál sokkal nagyobb az esély, hogy szart fogsz ki és fél év múlva viheted gariztatni. Nekem eddig az arány: 2 halott maxtor (80&160giga), egy halott Hitachi Deskstar (áliáz IBM Deathstar). Gari időnek köze nincs a minőséghez, Inno3D 6600GT-re (amiből több halt meg mint működött) is 2-3 éveket adtak, a behalt Hitachim is 3 év garis volt. Fél évet bírt a rohadék. -
#2407 A szem tényleg nagyon fontos, de 1 jó minőségű táp is... ! :) -
#2406 ne húzd fel magad :) -
#2405 jó mondjuk én nem dolgoztam sem a Readyben sem a Mistralban szervizesként -
Ferencz István #2404 Heló!
Na most megint összegyült egy kis zsém és sztetek mit vegyek?
1. ASUS MM17DE TFT monitor
2. VAGY egy Thermaltake 450W-os táp, most van egy 400W-os vmi 4E FT-os:), +1GB RAM(most van 1GB), egy Zalman VF700CU Cooler a 7600GT-mre, Pioneer 111D DVD író(most csak egy LG DVD olvasóm van)
Én a TFT-re gondoltam, mert ugye a szem a legfontosabb, de a többi cuccos is kellene. Sztetek? -
#2403 na ide figyelj, elmondom mégegyszer ha nem tudsz értelmesen hozzászólni akkor maradj csöndben, ha itt irígységből továbbra is hülyeségeket beszélsz kiváglak mint szél! -
#2402 aazok a vinyók szarok a szériából általábanm, amire 1 év garit adnak
érdekes módon egyik 3 év garis Maxtor vinyóm sem hangos, bezzeg a WD és az IBM
ha akarod megnézem neke dmi a WD
az IBM Deskstar 9-es, 80 gigás
a Samsung 2504C-ről is csak jót tudok mondani -
#2401 figy lövésed nincs az egészről szal plz ne oszd itt az igét, PC-nél mindig is 200k volt az alap min összeg, és jelenleg a csúcs kategóriás VGA-k se húzzák 2 évnél tovább a fejlődés miatt, 200k-ból kijön egy olyan konfig amivel nyugodtan játszogathat 1-1,5 évig, ismerve a PC-s játékszektort ez igen is jó vétel. -
Vakeraka #2400 Elviekben hacsak nem találnak ki valami újfajta illesztőt hogy szívják a fogukat az emberek. Amúgy most mit is veszel pontosan és mennyiért? -
#2399 Persze, PCI-Express lesz még jó darabig. -
#2398 bezzeg nekem meg a WD hibátlanul tolja a 160as... Maxtor is, szal én mindkettő mellett vagyok, persze az én 40 gigás maxtorom régi, még a jobb fajtából való -
#2397 nem isa-sok
mégis mi mások lennének!
AGP-sek tán? az jóeséllyel kizárt -
#2396 Lehet neked nincs, másoknak van. Nem is kevés. Maxtorról nem is kell mondani, kinek mennyi halálozott el, nem vitatéma, hogy fostalicska szar. -
BlackWolf #2395 ezekszerint a dx10-es karik is pci expressek lesznek ? szal bele tudom öket tenni a lapba ? Mert akkor nemgondolkozok tovább és megyek is délután megrendelem a cuccokat -
Vakeraka #2394 Hát azért egy 200e konfig 1 éves pályafutással nem túl meggyőző -
#2393 LG-vel dettó semmi baj nincs -
#2392 szerintem WD ne
a Maxtorokról meg annyit, hogy egyik Maxtor vinyóm sem sípol, bezzeg a WD vagy az IBM
Maxtornak nincs baja, 3 év garival kell venni, ez a titka -
#2391 hallod ez a DX10 a mániád -
#2390 ne hallgas rá 2 értelmes szót nem szólt még, 7900Gt bőven jó lesz a köv 1-2 évben, mivel a Dx10 nem 1-2 nap alatt fog elterjedni...... -
#2389 Ez a konfig bőséggel elég lesz jó darabig, majd ha kijönnek és rendesen elterjednek a DX10-es VGA-k, akkor azt cserélsz és újabb pár évre megoldva a gép. Amire érdemes odagigyelni minden gépépítésnél, az a megfelelő hűtés. Egy hangos szar megkeseríti az életed, szvsz VGA-ra, CPU-ra, deszkára is vegyél vmi jobbat mint a gyári. Meg tápot nem írtál, de vmi minimum 400-as és minimum Chieftec kéne. -
Vakeraka #2388 Teszem fel igen vagy ha esetleg az új dx10-es játékokban lesz visszamenőleges dx9 kompatibilitás akkor elmegyeget de akkor sem azokkal az új grafikus lehetéségekkel amit a dx10 kínál(olvass csak el néhány dx10-es cikkel mostanából meg nézz meg néhány dx10-es játék videoelőzetesét) -
BlackWolf #2387 most én teljesen nemvagyok benne ebben a pc-s világba nemvágom milyen váltások lesznek de most azt akarod mondani nekem , hogy ezen a konfigon teszem fel 1 év mulva már nemfognak futni rendesen a játékok ? vagy miért akarsz ennyire lebeszélni róla -
Vakeraka #2386 3700+ elég "olcsó" is 34800Ft -
#2385 Venice 3800+ helyett legyen inkább 3700+ San diego, maxtor helyett WD, LG helyett meg Pioneer. Szvsz. -
Vakeraka #2384 A maxtorral semmi gond nekem már 3 éve az van a húgomnak a samsungja most ment teljesen tönkre másfél év után. Amúgy meg nem az árra gondoltam hanem arra hogy elavul annyi új dolog fog kijönni az elkövetkező fél 1 évben. Mégha csak teljesítménynövekedés lenne de a rendszert változtatják meg és itt már kompatibilitási gondolk merülnek fel. -
#2383 semmi extra, egy normális közepes gép mindig 200k körül volt monitor nélkül, ezelött 10 éve is meg most is. -
#2382 ütős, de szerintem a maxtor-t felejtsd el! -
Vakeraka #2381 te most tényleg ennyit kiadnál? -
#2380 indulásnak hogy ne lenne jó :D -
BlackWolf #2379 asus a8n-e
vencie 3800 +
kingmax 1gb ddr400 mhz ( regi gepbol meg1 ugyanilyen melle jon)
maxtor 250gb /16 mb
16/52x lg dvd-rom
colorsit a9001-c4
geforce 7900gt/256mb/256bit amilyen markabol eppen talalok
ez olyan 160 - 190 ezer lesz..
ez jo konfig lehet indulasnak ? -
#2378 na megvan halk és jó :D -
#2377 nem tudom
nekem videoseven van és semmi bajom vele, pedig 25ms...
az elején kicsit fura volt, de már megszoktam.