103176
1411386313.png
  • nyamiag #2496
    htx
  • nyamiag #2495
    eddig tökéletesen megfelelt a célnak a kártya, (fusson a játék), de szerintem túlmelegedik :c, ha meg veszek kártyát akkor nem akarok szar régit, mert az milyenmá -.-

(egyébként nyáron mindig éjszakai életet folytatok, netezek, filmezek, olvasgatok stb. (: )
  • Akuma
    Találtam az elképzelésednek megfelelőt.
    Gigabyte Geforce 6600 AGP
  • Akuma
    Sewa
    Az pont az az ár, aminél egy picit többet kell fizetni ahoz, hogy kapj egy viszonylag jó kártyát.
    Ellenben viszont, ha csak az a célod, mint eddíg, azazhogy csak épphogy működjön valamivel a gép, akkor lehet jóval olcsóbban is VGA-t venni újjonnan is akár.

((ez az álmatlanság... :)))
  • nyamiag #2492
    hy,

videokártya vásárlását tervezem, mivel a mostani (geforce fx 5600) haldoklik :c

kb 15-20 k-t áldoznék rá. (túl kevés?)
  • Me0w
    En azert szeretem a 939-es lapomat. Egy evig meg biztos kihuzom vele + x800xt-vel. Egy 3700+-os SD van benne.
  • Gabesz amd64
    na kineztem az alaplapom ime
    szerintem 150-165 font biztos lesz :O

nembaj karacsonyig biztos olcsobb lesz vagy nem :D
  • Gabesz amd64
    hat ez van sajnos ;)
    AMD-nek ez jo volt igy is
  • Punker
    jó sokáig volt :)
  • Gabesz amd64
    annyi h hamarosan utott az utolso oraja :)

eljart felette az ido...
  • Vakeraka
    Azt nem vágom mi a baj a 939-el?
  • Gabesz amd64
    Evvel?
    nem ezzel? :D
  • Punker
    vista megint csúszik szal nem kell sietni :)
  • zolo
    AM2 ugyanazt a szintet hozza egyelőre mint a 939,ugyanazon az áron vagy talán olcsóbban.
    Na figy,kicsit unalmas már amit it csinálsz és idegesítő is.Már vagy 1 hónapja magyarázzuk ugyanazt neked,de nem hiszel nekünk.Van 100000 Ft-od é sfejleszteni akarsz ezt kell venned:
    -Egy AM2-es alaplap
    -3200+-os vagy nagyobb AM2-es AMD processzor
    -Nvidia 7600 Gt
    -1 giga ddr2
    Ez ki fog jönni a pénzedből úgy,hogyha eladod a régi gép cuccait.Evvel a konfiggal ki kell húznod min. 1 évet, a játékok menni fognak, addigra eltedjed valamennyire a dx10 is, és majd akkor veszel egy olyan vga-t.Az AM2-es lapba is később tutia fogsz találni processzorokat, ezt garantálom.
    Csak ha lehet ne rontsd a topikot a hülye kérdéseiddel tovább.

Köszönöm
  • Vakeraka
    http://www.laptopmix.hu/products.php?type=1
    HP Compaq NW8000
  • bertino
    ez egyszerűen borzasztó
  • Vakeraka
    Annyival jobb az AM2? Azokban nincs 1mb L2 csak a legjobb duplamagosban.
  • Inquisitor
    Várj még pár napot, bejelentik az új Intel procikat, meg az áraikat!
    Ha még is drágák lennének neked, akkor meg vehetsz nyomott áron P4-et vagy A64-et, mert azok a bejelntések után nem sokat fognak érni :)
  • Inquisitor
    A szakmai berkekben legszavahihetőbb ember szerint most Conroe procit és lapot érdemes venni ;)
  • Mike
    semmit
  • Vegas
    na mijet vegyek? vga-t még nem akarok mer maj megvaroma dx10-t.. de a többit mijet vegyek? mongyátok meg!
  • Mike
    ja egri, bocsesz
  • Punker
    eger, miskolc kb 4x-5x nagyobb város.
  • Inquisitor
    Ja igen, így stimmel :)
    Így is el lesz vele egy darabig, ha sikerül működésre bírni a hibás VGA-t vagy veszek egyett. (Csak tudnám miből?)
  • Mike
    tudom
  • Mike
    jah tudom, miskolci vagy ha jól emlékszem
  • Mike
    PC
    12+3x7+2x4k=41
    (alap+3kieg+2stuff)
  • Punker
    itt nincs MM nincs ramiris (bár a gépem fele onnan van) viszont van posta (ami lop) már csak a futáros cégek maradnak :)
  • Inquisitor
    olcsó = olcsóbb akart lenni.
  • Inquisitor
    Ez rossz példa, mert Ramirisben ha "sima" vevő kategóriában veszel ilyen egy vagy párdarabos tételt, akkor olyan áron kapod, hogy egy sarki boltban is olcsó. Vásároltam már ott, ezért tudom.
  • Inquisitor
    Ööö, kilencezer volt. Te valamelyik konzolos verzióról beszélsz, mert PC-re 12e az alapjáték és 5-7e egy kiegészítő.
  • Mike
    van ami az MM-ben is ugyanannyi, mintha mondjuk a Ramirisben venném
  • Mike
    jaja, pl. Árnyvadász így járt a Diabloval

ha fél áron, akkor is 20k
    mondjuk jobban hangzik mint a 40k
  • Inquisitor
    "már van 70-80-ért is? :o"
    Másik fórumba beírt infó alapján a "sima" (ami sokak szerint nem éri meg a vinyó hiányában) olyan 58e Ft körül újonann boltból megvehető. Csak ha valaki mondjuk a "Hülye nem vagyok" boltba megy olcsóért vásárólni (ahol a nem akciós cuccok, magyarán az áru 97%-a drágább vagy 10-20-30%-al, mint normális helyen), az nem talál meg ilyen forrásokat.
  • Inquisitor
    Jó helyen kell vásárolni, egy garázsboltos megoldásban, ahol nincs rezsi, se a helyi "maffia" nem fegyelmez be, ha túl olcsó vagy, elég jó áron kapni eredeti szoftvert is :)
    Most vettem asszonynak SimS2-t, meg egy kiegészítőt féláron, zsír új magyar kézikönyves, celofános változatot.
    (A Serial kódot meg boltban is kilophatják ...)
  • Mike
    leginkább a lakodalmasok kapnak, mert a mulatós zene fogy a legjobban
  • Mike
    egyetértek
    sajnos nálam bejátszik a sims2 is, ami nagyon drága
    de egyébként tényleg csak egy-két játék van egy évben
  • Punker
    cd árából kozsó és a többi "művész" kap, nem azok akik néha évekig írják a játékot.
  • Punker
    én meg úgy vagyok vele hogy az az 1-2 játék ami jó az megéri az árát, ennyi :)
  • Mike
    az a jogdij nem jó semmire