103176
1411386313.png
  • Narancs
    MSI K8N Neo-FSR, a Platinum egy kicsit csonkolt, olcsóbb verziója. alapból nem stimmelt vmi azzal a lappal, mert először be sem akart indulni vele a gép. Szvsz kifogtam a gyárihiba százalékot, mert másoknak szépen muzsikált.
  • bertino
    így van, én is ezt mondom, atomot a piszkoknak!!44!
  • izb
    Gyurcsány-énak és haverjainak hála mire eljön 15-ke olyat fogsz látni, hogy lehet nem PC veszel magadnak, hanem tolókocsit.
    Atomot ezeknek a pöcsöknek...
  • bertino
    lényeg, hogy jövő hónap 15.ig legyen vmi lap és akkor mehessek is vásárolni a konfigot, már nagyon herótom van, hogy ezzel a géppel már semmit sem tudok csinálni :)
  • bertino
    igen, ezért akarok még várni vele...
  • izb
    Eleinte biztos nem lesz sok,de ahogy az Intelt ismerem egy idő után hiány biztos nem lesz.
    Mondjuk a proci nem lesz túl olcsó...
  • izb
    melyik volt az?
  • bertino
    hát most, hogy mi lesz én sem tudom... nem lesz széles választék conroe-s lapok körében kezdetben
    csak ezekről én kevesebb negatív tapasztalatot hallottam, sajna semmi se tökéletes
  • Narancs
    Mondjuk én MSI lappal is annyit szívtam mint soha mással előtte és azóta. Ha kicsit is emeltem az FSB-t, elszállt a hálókari, hang. Aztán a lap. Zsír új volt, nForce3 250 chipes.
  • izb
    akkor írd azt hogy szerinted...
    indokold meg miért szar szerinted....
  • bertino
    ma már nem vennék, ennyi
  • izb
    akkor meg mit lovagolsz a témán.
    kicsit irónikusan írtad amit írtál....
  • Vakeraka
    Szerintem is jó az abit haveromnak van és neki nincs gondja jó rajta a paszív hűtés. Meg nekem a crossfire miatt is jó nem mintha vennék még egy karit csak jól hangzik(habár még eljöhet az is
  • bertino
    most ezt nem mondtam, de én már csak Asust vagy MSIt vennék nah :)
    nekem is Abit nf7-S v2.0 van most izb
  • izb
    semmiért!
    valahol bertino kollegám olvasta hogy az Abit szar,és most ezt majmolja.
    szóra sem érdemes.
    Fatal1ty nem véletlenül nyomul az abittal,na erről csak ennyit.
  • EmThor
    gainward nvidia a tuti :D
  • Vakeraka
    Miért?
  • bertino
    Abit pont neked való
  • Vakeraka
    CPU AMD ATHLON 64 X2 3800 939 TRAY vagy 4000+
    Abit AT8 s939, Crossfire Edition, DDR400, SATA2, Gbit LAN, Firewire
    HIS Excalibur X1800GTO IceQ3 Turbo 256MB VIVO PCIE
    Coolink U8-120-1600 hűtőtorony
    Asszem ez lesz a konfig és várok vele még max 3 hetet.
  • FFX
    valaki bannolja már ki
  • EmThor
    vegyé intel core duo-t, az most a legjobb. döntöttél? viszlát
  • Zetorg
  • Vakeraka
    És a 4000+-os athlon tray az igaz lehet 30420+áfa+forgalmi jutalék-ért?
  • bertino
    én most azon gondolkodom, hogy egyenlőre venni kéne vmi PIV.-et 45-50k környékén Conroe ready lappal, és később venni bele Conroe-t mikor már eléggé normális jelenség lesz a boltok árlistáin... és az ára is picit lejjebb szalad
  • Vakeraka
    Én nem tudom ez volt az árlistában X2 tehát dupla magos. Cak pakk 48224-re jön ki a sima 3800+ azért ennél olcsóbb. De abban igazatok van hogy ez egy hihetetlen ár írtam nekik mailt majd kiderü.
  • NeoMaN
    Bruttó árak feketén (nagykernél olcsóbb):

Athlon X2 3800+ Dual-Core tálcás: 55.900,-
    Athlon X2 3800+ Dual-Core dobozos: 57.900,-

A nagykerekben ez a proci jelenleg 58-64ezer + áfa.

Az 1 magos van ilyen árban amit te írsz.
  • Narancs
    Passz, nem vágom a mostani árakat. Itt olvashatsz pár tapasztalatot a boltról, de legegyszerűbb ha felcsörrented őket holnap azt megkérded mi a péló van.
  • Narancs
    Nem az, de nem is sokkal drágább. Kisebb hasznot tesznek rá, viszont nincs saját készlet, illetve már az is van csak kicsi. Sztem baró az alap5let, gyaxi nulla tőkéből megcsinálták a saját bizniszük, nincs fasz főnök, nem minimálbéren tengődsz. Nekem ez rohadtul tetszik.
  • Vakeraka
    Nézd meg az A rendelési listát ez van ott az X2 tudtommal nem egymagos ez egymagosnak meg túl drága.
  • NeoMaN
    Szerintem meg hívd fel őket holnap, min hogy itt várod ki szerint mennyi...
    :))

Ez a proci meg nem kerülhet ennyibe, mert 58-60+áfa az ára több nagykerben is.
    Szerintem te az egymagosat nézed, az kerül kb. ennyibe. De már télleg fárasztó.
  • Vakeraka
    Köszönön. Rendes vagy Narancs igaz párszor lecsesztél de köszi
    CPU AMD ATHLON 64 X2 3800 939 TRAY 1 ÉV 39 604
    Szerinted ez lehet ennyi?
    Az a pár százalék haszon mennyi? Az a forgalmi jutalék?
  • Punker
    nem is nagyker
  • Narancs
    Ciki van sárcok, mert V-nek van igaza. A ready nem szarozik, kitolja a négy szerződéses partnere (nagyker) árlistáit, a cuccok árát te számolod ki, hogy mennyi pontosan. Átutalod az ár 30%-át, ők megrendelik a nagykertől, ráteszik a pár % hasznukat, te meg mehetsz a cuccért ha szólnak. Tehát valóban elég olcsóak olykor, viszont soxor kurvasokat kell várni a cuccokra.
  • Vakeraka
    A te nénéd a sötét meg te is vele együtt. Akkor szerzek viszonteladó ismit és veszek.
  • Vakeraka
    CPU AMD ATHLON 64 X2 3800 939 TRAY 1 ÉV 39 604
    És szted ez kerülhet ennyibe áfa meg forgalmi jutalék nélkül?
  • Punker
    te olyan sötét vagy hogy az valami hihetetlen, mi lenne ha inkább más fórumon osztanád az igét?
  • czky
    Nagykerből nagykeráron magánszemély nem vásárolhat, csak viszonteladó!
    Ha lehetne nagykerből venni, mindenki oda járna és kemény pénzeket spórolna meg.
  • Vakeraka
    Szerintem maga az ár nagyker ami ott van és +áfa meg +forgalmi jutalékért magánszemély is vehet sztem
  • czky
    Ha van ismerős, akkor kérdezd meg tőle. Különben mér ne vihetne 1db-ot...
  • Vakeraka
    És ha viszonteladó valaki akkor 1db-ot is vehet? És nem kell a cég partnerének lennie? Mert viszonteladó ismink az lenne:)