103176
1411386313.png
  • Prosector
    Persze.A mem fajtájától nem függ a dolog annál inkább a mennyiségétől...Egyébként a 533,667-es ramok nem igazán teljesítenek jobban,mint a 400-asok,úgyhogy ez miatt ne aggódj.
  • izb
    nono
    azért ez nem egészen van így.
    ugyanis a dual ram előnye AMD rendszer alatt tény és való hogy nem jelentős.(max 5-10%)
    Viszont Intel alatt, ez elérheti a 30-40%-ot is.
  • Gabesz amd64
    géptől függ...lehet kifog egy szar szériát aztán cseszheti
  • Dodo55
    Azért van.
    Nekem 400-as ramjaim vannak, de a jelenlegi alaplapom(Intel D865GBF) és procim(Celeron D 335 2.8) csak 333-on hajlandó hajtani. 333-on kb 2700MB/s az adatátviteli sebesség. Ehhez képest, nekem most(dualba megy) 4100MB/s körül mér az everest.

Szóval van teljesítménynövekedés, nem is kevés.
  • Gabesz amd64
    nem fontos dual Chanel-ben nyomni ahhoz.nem sok teljesítménynövekedés van akkor.
  • Dodo55
    Ha dual channelben mennek, akkor szerintem jó lesz még egy darabig.
    (Egy ideig én is DDR400-at fogok használni DC-ben, de nekem lesz lehetőségem váltani DDR2-re, mert azt is lehet rakni az alaplapomba)
  • Dévids
    hello
    DDR-es ramom van és azt szeretném megkérdezni,hogy attól még futni fognak e a jövőbeli játékok hogy nem ddr2-es ramom van?
  • izb
    a számtech cuccok a forint leértékeléséből adódoan fog max feljebb menni,de ennek semmi köze a mostani áfához .
    a 20% nem lesz ismét 25-ös.
  • zolo
    Épp ezért kérdeztem meg mert nem tudtam mi a helyzet.Kösz a válaszokat, megnyugtattatok.
  • izb
    az áfa emelés szeptember 1-én indult nem holnaptól...
    minden 15%-os termék(kenyér,hús,és egyéb alapvető élelmiszer) ára feljebb megy 5%-al.
  • bertino
    nyja, bestofgyurcsányötletek rulez... aláírás :@@@@@@
  • Mike at home
    miért lennének drágábbak? 25%-ról nem olyan rég vitték le 20-ra, ezt most nem emelik vissza
  • Gabesz amd64
    én ugy tudom minden áfakulcs 20% lesz,de az árak emelkedni fognak

bár itt nem sokmindent hallottam róla, mutter mondta nekem hogy ez lesz majd Magyaro.-on.
  • zolo
    Nem teljesen a témába vág, de meg kell kérdeznem:
    Holnaptól lesz ez az áfa emelés.A számítástechnikai alkatrészekét is emelik, meg úgy egyáltalán,drágábbak lesznek a cuccok holnaptól?
  • Gabesz amd64
    1: a Quadro nem játékra való grat hozzá
    2: ki ajánlotta neked a quadrot? talán szerkeszteni is akarsz?
    3: mennyit voltál képes fizetni 2 Quadroért?

• zolo
    Próbáltad már úgy hogy egy darab kártya van benn?Mert ha úgy fűkszik,akkor driver hiba lenne SLI-be sztem.
  • virs lee
    Amíg ki nem jön a Vista.
  • Attila5
    Sziasztok!Nemrég vettem két darab nvidia quadro fx3400-as videokarit be is kötöttem sli-be de mikor játszanék vibrál a kép hol jó hol a szivárvány szineiben játszik milehet a gond?Ha esetleg valaki már találkozott ilyen problémával az írja meg nekem légyszi.Ja! és mikor a vincseszter tölt akkor csinálja jobban, a scsi vincsi vezérlöje közvetlenül a kártya mellett van és sajnos nem tudom távolabb rakni mivel egy pci sín van rajta.A segitséget elöre is köszönöm.
  • LipX
    En most vettem egy laptopot, intel celeron duo 1.83 GHz procival ami persze 32 bites, Nvidia Geforce 7600 go videokartyaval, 1Gb rammal. Szerintetek meg meddig lehet majd ugy hasznalni, hogy a legujabb programok is rendesen fussnak rajta? A celom nem az, hogy a legujabb jatekokat futassam rajta, hanem hogy rendesen tudjak vele programozni, stb. Oszzefoglalva gozom nincs, hogy meddig fogjak meg a progkat 32 bites rendszerre is leforgatni.
  • buldozer99
    Oké!Köszi!Sztem is!
    "Majd az okosok meg mondják" :))
    Ez tetszik!
  • Rolesz
    7600GT majd később 2*7600GT vagy 7900GT vagy valami Dx 10es kari...Szerintem...De majd az okosok megmondják:D
  • buldozer99
    Szerintetek mivel járnék jobban 2 db 6600 GT-vel vagy 1 db 7600 GT-vel??:)
    Elöre is köszi!
  • Inquisitor
    Na jah, de ha az alaplap nem húzható, akkor elbukja a fele előnyét a Core2-nek, ha mellétesz egy MX440-est, akkor meg tényleg elég kevés dologra tudja majd kihasználni. Ennyi erővel jobban járna egy jó alaplap+vga, de szar proci kombóval, és késöbb venne bele Core2-t.
  • Mike
    valamin kell spórolni :)
  • Air
    Tovabbra sem ertem, hogy 65ezres proci ala miert 14ezres alaplapot akarsz tenni, plane via chipsettel...
  • Air
    Tovabbra sem ertem, hogy 65ezres proci ala miert 14ezres alaplapot akarsz tenni, plane via chipsettel...
  • Air
    Amit latod nem neked irtam, (hiszen te javitottad is) hanem Zolonak, aki kovetkezetesen rosszul irta.
  • FFX
    végülis minden fut 640X480 -ba minden low -ra véve
  • bertino
    nade ezzel azért már lehet vmit játszani :D
  • FFX
    hát én addig fogom húzni a 9500-al amig be nem adja a kulcsot
  • bertino
    (nagyjából) 1 évig ki akarod huzni egy mx400al ? :)
  • Zetorg
    szerintem ez megérné a pár ezer többletet.
    ma teszteltem egy ilyet, egész jó csak bios-bol nem lehet feszt adni a procinak.viszont van rá voltmod :)
  • janika15
    sziasztok mi a véleményetek a konfigról? intel core 2 duo E6400, asrock 775 dual vsta, 1gb ddr400 ram, 160+80gb sata, gf 4 mx 440 (ez csak ideiglenes addig lesz míg lesznek jó árban dx10-es vgak), pioneer dvd író, sb audigy 2 köszi előre is
  • Mike
    gondoltam, hogy a betükihagyásomból még baj lesz :)
  • zolo
    Kösz, ez már reális képet ad.

Air:Ezért így leugatni....
  • [Jakuza]
    Igen, legtobbjuk megy 2400MHz kornyeken. (AM2)
    Persze nem DDR2 533-as RAMokkal, hanem 800asokkal.
    http://www.legionhardware.com/document.php?id=560&p=1
  • Air
    Az overlock a varrogep, te szerencsetlen!!
    Miert nem mondasz tuningolast, vagy tulhajtast??
  • zolo
    Én nem az Athlon 3800-asra gondoltam az overlockot,hanem a teszteben szereplő Sempronra.Azt meg nem árt overlockolni 1,6Ghz-ről, ha azt akarom hogy játszani tudjak.Tényleg, egy overlockol Sempron képes elérni egy Athlon 3000+-os teljesítményét?
    De amúgy meg eszembejutott hogy áfanélkül tudok hozatni cuccost, és így az Athlon 3000+ meg a giga am2-es lap kijönne 32k-ből.Szal leteszek a Sempronról,csak érdekelne a teljesítménye.
  • Mike
    overclock
  • Mike
    ha tudok, szólok neked