Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Kukid szõrös-e már?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Segítségetek kérném. Egy közepes gép összeállításán gondolkodom.
Elsõsorban filmek, sorozatok nézése, némi videó renderelés-vágás, és valóban kevés játék a célom, de azért lehessen azt is, viszonylag normálisan. Eddig jutottam;
Alaplap; GIGABYTE GA-B75-D3V
Proci; INTEL Core i5-3330 3.00GHz 1155 BOX
Videókártya; GAINWARD 3071-BLISS GTX750Ti 2GB GDDR5 Golden Sample PCIE
Memória; KINGSTON 4GB DDR3 1600MHz CL11 KVR16LN11/4 (X2)
Merevlemez; TOSHIBA DT01ACA 3TB 7200rpm 64MB SATA3 DT01ACA300
Ház; MTECH FM12A BLUE
Táp; N-BASE N Power N600
Monitor; SAMSUNG S22D390H
Vélemények? Esetleg nem összeillõ darabok, stb. Mindenképp Intel-nV vonalon maradnék, de tanácsokat elfogadok, mi több, örülnék nekik... Elõre is köszönöm!
http://www.freetvmaci.info/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
akkor volt olyan 63 fokos maximum ,és elvileg ugyan annyi áramot fogyaszt a 8350-es is... :/
Ha gép nem kapcsol ki,nem ráz ahogy hozzáérsz,nem indul újra,nem melegednek túl a hardverek,nem ciripel a ventillátor tápban akkor nem hibás a táp.
WinOS viszont már lehetséges mint a hiba forrása.Szoftveresen lesz ott a gond.Én javaslok elõször egy Win7 64bit-et 30 nap ingyenes próbaidõvel ugye.Ez tesztnek jó választás.Aztán ha jó akkor Win8.1 tudom ajánlani a volume licensz Prof.változatot.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kicsit azért össze kaphatná magát a bolt mert kur...ra az van írva,hogy raktáron 1 nap erre még sz.tem meg se nézték a rendelésem..
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Adott ez a srác, aki érdeklõdött a 130-as konfigért, majd amikor elküldtem neki amit összeraktatok, akkor közölte, hogy sry, már nem aktuális, kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és azonnal lecsapott rá. Na mondom mesélj, mit sikerült...
21 colos nem 1080p monitor, C2 Quad proci... 4 Giga DDR2 (!!) ram, 500GB HDD, és valami 4-5 éves VGA. Mindezt 130-ért. Közöltem vele, hogy gratulálok, megnyerte az évezred balfasza díjat, és ha tudja, azonnal vigye vissza a francba. Neem, jó ez neki, nem variál, jó lesz ez így mert csak... Hát gratula.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Várhatsz arra, hogy kijöjjön a DDR4 és akkor a budgeted is megnövekszik. Amikor kijön a DDR4, akkor valószínûleg relatív drága lesz és mivel minden elsõ generációs lesz, ezért lehet, hogy nem fogja majd tudni a maxot nyújtani. Mire kijönnek jobb és olcsóbb termékek, addigra meg már egy másik technológia miatt húznád el a vásárlást. Én nem fogom megmondani, hogy most vedd meg vagy várj. Nem hiányzik, hogy utána engem hibáztass.
Én a helyedben most vennék felsõ-közép vagy felsõ kategóriás gépet és 2-5 évig nem nyúlnák hozzá. (Mostani PC-m - C2Q Q8200, GTX260 - 5éves és csak most érzem úgy, hogy ideje váltanom.)
Eladó professzionális grafikus fejlesztõi / tervezõi gép, amely természetes játékra is kiválóan alkalmas.
Fõbb adatok:
Intel Xeon Quad-Core E5620 2.4GHz
nVidia Quadro FX 3800 2GB videókártya
ECC-s DDR3 RAM
Dell T5500 szerver ház
Windows 7 Professional 64 bit licensz
Ajándék egér + billentyûzet.
Irányár: 120 000 Ft
Érdeklõdni mailben lehet:
mail(pont)david.egresits(kukac)gmail(pont)com
hop; 505 Euro 2 DB 8GB-os modul, ez kicsit több mint amire emlékeztem. És 'csak' 2133-as.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."