Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arnoux
melyik a jobb? AMD Athlon 64 x2 4600+ vagy Intel Core 2 Duo E4300. Egy árban vannak

schrank
ha dzsanni ennyit ad érte akko ennyiért el is viszik tehát kezdjük újra
35k lesz az alapokból plusz eladod a vga-t 30-ért meg van 40-ed az együtt 105 ehhez már tényleg hangyaf...nyit kell hozzá tenni azt neked lesz az utcába alegjobb géped <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
most nézem a konfigod 30-ért nyomod a vga-t az alap+proci+memo 25k ... <#miaz> nnna jó feladom <#hehe>

chalezlopez
33E-t adna érte Gianni a ph-n, kb 33-35E környékén kéne ráfizetnem, és lenne Abit IB9, E4300, 2GB KINGMAX memó

Vamos Argentina!

schrank
nnna megnézted mennyibe tudnád elpasszolnia konfigot <#nyes>

chalezlopez
<#buck><#nevetes1><#nevetes2><#taps><#banplz>
Na ma se röhögtem még ekkorát...
Köszi köszi! Ha a közelben lennél, még 1 sört is fizetnék!!!<#wave>

Vamos Argentina!

schrank
asrokkba bármit belebaszhatsz ddr ddr2 agp pci cor2 stb eladod a mostani alalplapotmeg a procit abó veszõ egy asrok lapot eladod a vga-t hozzáteszõ ... várjá elvesztettem a fonalat hol tartok lóvéba meg mi maradt meg a gépbõl <#vigyor5>

chalezlopez
De minek vennék Asrockot, mikor +10E-ért kapnék egy ABIT IB9-et...
a mostani egyébként MSI K8N NEO4 -FI<#hawaii>

Vamos Argentina!

schrank
azé nem nagyképüsködnék a helyedben mert a mostaninál az is messze jobb <#ejnye1><#hehe>

chalezlopez
<#wow1><#guluszem1><#vigyor2> na azért addig nem süllyedünk le...már elnézést ha valakit megbántottam!
Szóval akkor gyorsabb vga inkább??
Na akkor próbálom intézni...

Vamos Argentina!

Késõbb mindig van, ha túléli a szûlést, bár az inkább nõknek megpróbáltatás... 😊

schrank
de nem lesz késõbb ... only his kid <#vigyor5>

schrank
van egy transzfesztita megoldás is ... <#miaz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ashrock alaplap

Ezesetben 8800GTS, késõbb pedig (babakocsi után <#eljen>) vehetsz hozzá négymagos cuccost, ami ki is szolgálja rendesen...

chalezlopez
Ok-ok, de van 1-2 dolog ami még jelentõs tényezõ. Most még a cuccaimért kapok némi pénzt is, de év végén már a felét sem... A legfontosabb pedig az, hogy karácsonyra már eszem ágában nem lesz újítani, mert akkorra hozza a jézuska a gyermekemet...<#wink> és már nem az új hardware, hanem az új babakocsi vásárlásán fog az agyam járni...
Szóval: lap+e4300+memó vagy 8800GTS? <#vigyor4>
Amúgy + 35-40E-be fájna bármelyik ápgrédem...

Vamos Argentina!

Lehet, hogy nem fog tetszeni amit mondok, de én egy ilyen gépet még nem cserélnék le. Egyrészt azért, mert minden szinte minden jelenlegi játék jó minõségben megy, másrészt azért, mert egy fél marék DX10-es játékért nincs értelme sok pénzt kiadni kiforratlan vga kártyákra. Ha kivárnád karácsonyig, akkor remélhetõleg megvehetõ lesz a 9800GTS, bár arra számítani kell, hogy legalább 100-be fog kerülni megjelenéskor. Viszont van addíg még néhány hónap, össze lehet gyûjteni a többlet pénzt és nem fogod megbánni, hogy vártál, mivel állítólag kétszer gyorsabbak lesznek, mint a jelenlegi generáció.

schrank
nézz utána mennyié tudod elpasszolni a cuccaidat aztán mit jelent a pénz szûke ?

chalezlopez
Sziasztok. Kéne kis segítség!

Van 1 gépem: Athlon64 3200+(@3800+) 2GB DDR, 7800GT.
Upgradelni szeretnék, de pénznek szûkében vagyok.
Vagy új alaplap, C2D E4300, DDR2 memó,
vagy új videókarcsi 8800GTS 320MB. Ez a kettõ választásom van.
Tippeket szeretnék, ti mit választanátok??

Vamos Argentina!

Nézd, kérdés a jövõben mennyire optimalizálják a játékokat? Ha sok olyan játék jön ki, mint a STALKER, Oblivion, R6 Vegas, Colin M. DIRT, és társai, amihez semmilyen VGA, ram és CPU nem elég, akkor mind sírni fogunk.
Amúgy jó konfigja van, DX9 játékok nagy része közepes szint fölött jól megy a VGA-n is. De mondjuk más kérdés, hogy egy Crysis/UT3 mikén hasít majd rajta? Ha nagyon játékra kell a gép, akkor én tennék bele nyár végéig +1GB ramot ... és lehetõleg még idén valami erõsebb VGA-t.

schrank
én nem akartam lelkileg összeroppantani de lehet hogy neked most sikerült <#vigyor5>

A konfigod gyenge pontja a VGA. Menni biztosan fog minden, a kérdés, hogy milyen grafikai beállítások mellett?
Ha legközelebb veszel gépet, akkor elötte érdeklõdj szerintem 😉

Mennyiért vetted azt a VGA-t egyébként? Már csak azért kérdem, mert attl is függ megérte e, meg látom a procin nem spóroltál ...

schrank
mennyibe kerût a listen szereplõ négy tétel ?

Mult héten vettem új gépet és szeretnék véleményeket hallani róla!!!(csak õszintén)
Adatok:
ABIT NF-M2S
AMD Athlon 64 X2 5600+
ASUS GeForce 7900GS 256DDR
1GB Kingmax DDR2 800MHz
Ebben az évben jijövõ játékok mennek majd rajta???
köszi elõre a válaszokat
schrank
aki kétszer el tud menni egymás után az csak ne rinnyájjon <#hehe>

Hopp véletlenül 2-szer ment el<#idiota>

Ahol veszem a gépet ott is értenek hozzá egy kicsit ,én elmondom nekik hogy nagyjából ezt szeretném, és ha tudnak mondani valami jobbat ugyis szólnak(remelem).

Ahol veszem a gépet ott is értenek hozzá egy kicsit ,én elmondom nekik hogy nagyjából ezt szeretném, és ha tudnak mondani valami jobbat ugyis szólnak(remelem).

schrank
azé ne vegyél mérget az írandóimra csak én is ilyen konfigot szeretnék venni csak nekem nem sûrgõs amíg nem jön ki valami battlefield2 klón addig jó a 4 éves szarom is <#vigyor5>

Enyire azért nem fontos,ha azt mondod nagyából mindegy milyen márka,akkor fölösleges kutakodnom.Ha valami további kérdésem lenne akkor majd írok,addig is köszönöm a segítséget.

schrank
hááát azért a 8800 az szerintem van annyira csúcs kategória hogy bármelyik gyártó mellett tedd le a voksodat , én anno olvastam 11 gyártó 8800-ait tesztelték és mindegyik szinte ugyan olyan de ha nagyon bele akarsz mászni a témába akkor van itt 8800 topik vagy envídia 8-as széria ott a sok HWB már fél éve élvez egymás hsz-ére <#hehe>

Köszönöm a választ sokat segítetél.És igen az utolsó csavarig új gépet szeretnék,de a lényeget le írtad (alaplap,proci.videókártya)ezeket nem tudtam milyet érdemes venni.A többi alkatrésznek már én is utána tudok nézni.Talán még egy kérdésem lenne ,a videókártyából milyen márkát érdemes venni.

schrank
csak viccõtem nyugodtan behirdetheted 15-16 -ba

vki
Szal ~12K. Nem jó, de jobb, mint az 5 rugó. Na mind1. Majd felnyomjuk vaterára.

ACER Aspire 5738ZG

schrank
jaaa hogy két éves 14k most jut eszembe fogadjunk hogy PCI-os 13k <#vigyor5>

vki
Hát nem ref hûtõ, hanem az ASUS sajátja. A kari augusztusban lesz 2 éves, vagyis még van rajta 1 év garancia. És természetesen még a számla is megvan.

De mutatom: ASUS EN6600GT

ACER Aspire 5738ZG

buldozer99
Oké,csak mondom😄

Forca Barca

schrank
ezt nem értem <#nemtudom> írta valaki is hogy milyen márkájú legyen annyit írt 2GB 800-as <#nezze>

buldozer99
2gb legolcsóbb ram 23k ---> Az adata Extrem edition az nem a legocskább ram... máshol 50-60k-ért árulják... de lehet ujonnan szerezni 25k-ért
(2*1GB/800mhz)😄

Forca Barca

schrank
áááá mindenki beírja még a áláírásos HWB-k nagy része is de látom te nem vagyol olyan vagy csak gyorsan kitörölted <#hehe>

Pontosan... 😊

Arnoux
Szerintem csak bemásolta az árlistából.

Mert kérdeztem, hogy elég-e a táp. 😊

schrank
a sims 2 az az amelyik olyan mint a bigbradör <#vigyor5>
áruljátok már el hogy minek írtok olyan a gép karakterisztikáját semmiben sem befolyásolható HW-ket mint a FEKETE floppy meg cédéfirkálóíró meg csillivilli ház <#worship><#taps>

Azért nem választottam jobb videókártyát, mert nincs szükségem rá. Ugyanis minimálisan játszom (Sims2).

Arnoux
Szerintem a Kingston elég drága, helyette vehetnél Kingmaxot, erre is van 3 év gari. Így megmaradt 20 ezerbõl meg befizethetnél egy jobb videokártyára.

Sziasztok!

Az alábbi konfigurációról szeretnék véleményt kérni:

-ASUS P5B-E alaplap
-Intel Core2 Duo E6320 1,86GHz Dobozos
-LG H42L DVD író 18x OEM, LightScribe, fekete
-1.44 MB 3.5" floppy-meghajtó FEKETE!
-ASUS TA-5A Midi ATX ház 350W
-Kingston 2x1GB kit 800MHz DDR2 memória KIT (KVR800D2N5K2/2G)
-Samsung 160GB HDD 8MB cache SATA/300 3 év garancia
-GALAXY GeForce 7600GS 256 MB 1.2ns DDR3 HD PCI-E Monitorvezérlõ

Ehhez elegendõ a 350W-os táp?

... Vista alatt persze. 😊

Arnoux
igen, minden 8-assal kezdõdõ GF támogatja

Zsolti9014
a 8800gts tudja a dx10-et ugye?

Hajrá Magyarország!

schrank
kicsit pontosíccsá mit értesz gép alatt mertha az utolsó csavarig ki akarod cserélni házastul kistévéstül akkor ....
az örök kérdés kinek mi a középkategória vga-ban ? ha az árat tekintjük akkor a 8800gts is középkategória királya de mindenképp a legjobb ár/érték arányú kártya mondjuk 65k-ért ami szerintem nemsokára 60k lesz
tehát:
alaplap: asus p5b: 23k
2gb legolcsóbb ram 23k
legolcsóbb intel hûtõvel 4300-as 25K
táp 400W márkás 12k
vinyó 160GB 13k
8800gts 320MB 65k
maradt egy 10-ed ... "gazdálkodj okosan " <#papakacsint>