Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mi nincs rajta, vagy mi szar rajta?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
hawernak is egy ilyen szar táp vittel el a Abit BH6 2.0-át ic kisült:-(
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Aztán késõbb az Abit mittoménmi meg elpukkantott 2 kondit...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
prohardver.hu is dicsérte (õk korrekt teszteket csinálnak)
gagyi régi vga-kon láttam olyanokat
oldal alját nézd!
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=Fatal1ty+AN9+32X&fMTYPE=Socket%20AM2
Sok Abit lap kapott Sok Editor's Choice-t
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
másnak is szar- minden Abit IP35-õs tulajnak ez a gondja akinek nem Pro van
olvas el a linket #9626-ba
bios default cmos clear után is- érted?
Most hoztam haza az uj gépet.
Gigabyte s3 alaplap
1 giga ddr2 800 mhz
450 w asus táp
C2D E6320 as proci
Na most összerakták a gépet és meghuzták az egyik magot (hö???) 2,1 ghz re mert kértem hogy huzzon a bolt rajta amig stabil. Namost felrakom az xp t meg minden drivert és hirtelen 1 mp rõl a windows loading 8 mp re ugrott, illetve a nod32 az inditásnál 2 percig van fenn kb amig betölt vagy nemtom mit csinál... :SSSSS Másrészrõl a az alaplap cd jén nem müködött az xpress install nem talált meg két elemet magamtól kellett felinstallálni a drivereket. De egyet nem találtam az utolsot az usb drivert...a honlapon nincs fenn. Majd holnap megkérdem lecsereélik e a cd-t 😄... Na szovl a kérdésem az lenne hogy most felraktm az obliviont ugy elsõ teszt játékbnak éshát nemvok vmi elégedett. Majdnemhogy ugyanugy fut az uj alkatrészekkel játék mint a régi 2,8 as celeronommal :SSSSSSS. Másrészt a felsõ dvd irom (mert kettõ van) lassan jön ki mint a csiga...de kijön végülis csak fura hogy most mivan vele. Az also rendes sbességgel jön, mind2 ugyanolyn pioneer iró dvd író (111d). Kell szarjak hogy vmi szar a gépben vagy ez mindnkinél igy van??
Oblivionhoz meg lol hogy nem elég 1 giga 800 mhz, 2,1 ghz core2duo, 7600 gt mert most ezem van...
Pls VÁLASZ.
Nekem is csinálja Giga 965P-DS3, de csak akkor ha valamit elgányolok a BIOS-ban tuning közben....
szerk.: vagy még akkor szokta, ha az fsb-t felrakom 266ról 450 re
tehát az is csinálja de csak tuningolva
http://www.acomp.hu/usr_cikkek.php?cikk_id=188&session=NDA2NzExMzY=
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
azok jól müködnek
összes sima ip35 ilyen érstd meg
én mge veszek akkor már legyen egy jó monitorom sokáig jó lesz nekem a bill+egér bõven elég nem vok profi codos meg ilyenek inkább 3dsmax photoshop a hangcucc meg elég egy 4*3as szobába kb.több pénzem nincs rá és ezért jó ez a proci nem boxosat veszek csak elirtam mert másoltam és fellesz húzva a vidikari is jó lesz sokáig meg majd egész jó áron ellehet adni és akkor veszek majd egy 9xxxsorozatot vmi jót
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nem kell egy erõgép, olyan 150-160 e Ft-ért.
A kamerákhoz szükséges kártya már megvan.
Tudnátok segíteni, milyen gépet érdemes venni?
Thx
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
most nehogy már az én hibám legyen az hogy neked valami nem tetszik :S
MaSzKa üzenete:
a hdd-ket kinyírja
MaSzKa üzenete:
az összes ip35 ilyen?
BandiTA üzenete:
meg fõleg az ne legyen az én hibám hogy te valamirõl nem tudsz!
BandiTA üzenete:
hihetetlen
BandiTA üzenete:
neked mindig valami gondod van, pedig azt hiszem eddig is normálisan válaszoltam neked mindenre
BandiTA üzenete:
igen az összes sima ip35 ilyen