Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
szal miért van hogy gépem hátuljában nincs a nyomtatónak való hely?😄 szal nem tom bedugni:o azt hittem ez az alaplon van alapból...
Gigabyte DS3-as lapom van(lehet hülye kérdés de ez van😄)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Alaplap neve Abit IS7-E2/E2G/E2V
CPU típusa Intel Celeron D 320, 2466 MHz
1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
512 MB Kingmax MPXC22D-38KT3R-FNA 200MHz
nVIDIA GeForce 6600 AGP
PIONEER DVD-RW DVR-112D
és van mobil rack!
50 000 ért el tudom passzolni vinyót megtartanám!
Teljesen biztonságos. Nem tudod elrontani a procit, mert ha érzékeli, hogy túl meleg, akkor lekapcsolja magát.
Talán a gyári hûtõ is bír ennyi tuningot, de érdemes lenne venni egy Hyper TX 2-t. kb 4-5 ezer Ft.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nekem régebben volt egy 40 GB-s Maxtorom, és bár én a HDDLife-ot használtam, de mindig jó eredményeket mutatott, 90-95% körülit.
egyik nap délután kikapcsoltam a gépet /volt vmi programhiba, bár ez megeshet bármikor/, másnap kapcsolnám be, és a vinyó "kattog", és nem akar indulni. a mechanikája mehetett tönkre...
na azóta nem nézem semmilyen HDD ellenõrzõ progival a vinyót...
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
procis kérdésre nem tudom a választ, de alaplaphoz még annyit tennék hozzá, hogyha szükséged van a natív DDR3-1333 Mhz támogatásra, akkor az Asus P5KC-t is nézd meg 😊
árban nem igazán van különbség, és ha jól tudom, akkor tudásban is kb. csak ebben külünböznek, hogy a P5KC támogatja a DDR3-at.
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Az alaplapról mindjárt olvasok PH! tesztet, és utána járok, hogy pontosan milyen is. 😊 Proci: tudom, hogy ezeket a procikat nagyon lehet húzni, de lenne mégis egy olyan kérdésem, hogy ezt a 3GHz-es határt el lehet érni fesz. emelés nélkül? Arra akarok kilyukadni, hogy egyszerûen fel fogom tudni húzni valamilyen útmutató alapján, és hogy ez teljesen biztonságos? Illetve kell-e rajta a hûtést cserélni? Ha igen, akkor milyet ajánlanátok? VGA közül egyébként most az Asus a legolcsóbb, pedig 3-4 másik gyártó terméke is ott van. 😊
Alaplap: P5B helyett inkább P5K-t vegyél.
Corsair jó memória.
Asus VGA is jó. Én inkább más gyártótól vennék, mert az Asus azért drágább, mert adnak hozzá játékot.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szeretném kikérni a véleményeteket a következõ konfigról:
Asus P5B alaplap s775
Intel Core 2 Duo 2.33 GHz (E6550) LGA775
Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2 memória hũtõbordával
ASUS EN8800GT 512M
Nem nagyon néztem még szét, és igazából rögtön szeretném szûkíteni a kört a segítségetekkel. Alaplap terén még jó régen néztem ki ezt, lehet azóta van már jobb ár/érték arányú is. Egyébként ha lehet, akkor nézzétek az egész konfigot, hogy minden passzol-e a másikhoz, mert félek, hogy esetleg nem összevaló is belekerült. A memóriát csak hirtelen válaszottam. Volt még Kingmax és Kingston is, másból nem tudtam választani. Kérdés: Corsail vagy Kingmax? Ár/érték arányban kellene dönteni. A VGA úgy gondolom, hogy megfelelõ, azzal nem lesz probléma, viszont nem tudom, hogy érdmes-e mellé nagyobb procit venni? Sõt, egyáltalán ez a proci elég jó? Vagy esetleg jobban járok egy olcsóbb példánnyal, amit majd tuningolok?
Röviden ennyi, bocsi a sok kérdésért. Minden jellegû kritikát, tanácsot szívesen veszek, köszönöm elõre is!
http://pspfilez.extra.hu/
szvsz megéri... legalábbis apám Pentium D nemtomhanyasa 3,5GHz-en fut és enyém jobban muzsikál (2,75GHz-en). PC Wizardban CPUra 3szor annyi pontot adott nekem... bár ez mellékes ^^
@
1.a kérdésem az lenne hogy ez most tulajdonképpen hány GHzen mûködik ???
2.a jelenlegi procim egy sima egymagos P4 3,4 Ghz , megéri leváltani ??
pedig sorba haltak meg nálam a cd-romok mert kis hdd-m volt és cd-rõl mentek a gamesok
Sony48x gyárihibás széria 2db 1 hónap alapp Asus 36x 2hét alatt
Mitsumi 24-32x 4db 1hónap-ot bírtak, azt vettem Samsungot
nem véletlenül lettem én Samsung fan -> amibõl Samsungot vettem azt bírta és jó is volt 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
wehehehe... samsung író hol van?
mikor sokan már winxp-t nyomtak akkor én még mindig a Windows Milleniumot a sok régi játékom miatt
Mindenki a saját igényei szerint dönti el hogy a gépe jó e vagy sem..ha meg vagy elégedve vele akkor jó.
2 gb 800 as elég lesz a gépbe.
Gigabyte GA-P35-DS3L alaplap
Intel Core2 Duo 2.2GHz 2MB dobozos Socket 775 E4500
InnoVision GeForce 8600GT 512MB DDR3 PCIExpress
200GB Seagate 7200rpm 8MB cache winchester
Ja és még annyi hogy sztetek ez a videó kártya jó?
Ja és még annyi😄 hogy mit ajánlotok amd vagy intel procit?Nem akarom tuningoolni a mhz t!az a lényeg hogy jó gyors legyen és ne romoljon el
Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!
nekem most azt mutatta(súgta) adjam el a Galaxy 8600GTS Oc-t és vegyek egy Sapphire HD 3850-et...
néha kiismerhetetlenek ezek a hangok..<#vigyor1>#vigyor1>
http://pspfilez.extra.hu/
Saor Alba
a szofveres és a tényleges mérésnél is vannak hibalehetõségek
mérési hibák stb
@
világszinte elismert nagy hirneve van
volt is róla többhelyen is cikk
teljesen megbízható
eleinte én is kételkedtem pedig
amúgy én is hdtunet használok de csak hibás sector és sebesség teszt miatt
<#idiota>#idiota>
Saor Alba
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha tök mind1, hogy mit ír és nem tartom valószínûnek, hogy a valóságot írja, akkor honnan tudod, hogy semmi gond vele????? (mármint az ok, hogy mûködik tökéletesen a winyód, csak ezeknek a %-oknak meg hátralévõ idõ meg ilyesmiknek nem szabad hinni)
Megnéztem a mostani 200-as samsungomat, aztírja, hogy 2.5 napja használom (ja vagy egy éve minden nap).
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Kivéve bad sectorosodás, de azt bármilyen progi kiírja, nem egy nagy vasziszdasz. Sõt, PartitionMagic el is tudja rejteni a hibás sectorokat, tehát használt vinyókkal azért fokozottan vigyázni kell.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ph-n az egyik gyerek leejtette a vinyóját és a program kiírta, hogy kondíció 50%, kiírta, hogy mennyi bad sector van, stb...
De végülis tök mindegy mit ír, az a lényeg, hogy nincs semmi gond vele.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Az általad írt 2 progit én is használgattam, egyszer egy 160-as Samsungomra írta, hogy már csak 3 napja van hátra, kondíció 0, teljesítmény valami 20%-körül volt --> mondanom sem kell, mûködött tökéletesen a winyó, sõt azóta eltelt több mint fél év és még mindíg mûködik.
Másik: volt egy 40gb-os szektorhibás 40gb-os maxtorom, elég betegecske volt már, a másolási sebességee is elég alacsony volt már. Na ez meg kapott 100-100%-ot...
Még a HDD tune nem is olyan rossz, legalábbis a teszt része, de a másiknak ez a kiírkálós baromsága...nc
Valóság alapja nem sok van.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol