Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Légyszi segítsetek. Mi lehet a baj? A monitorom öt perc után kikapcsol, zöld led. Kipróbáltam másik monitort is az is 5 perc és kampõó kikapcs. Valami nõi hang is megszólal a gépbõl. Mi lehet a gond, a videókártya? Köcceh. Ha igen milyet vételezzek?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

MaSzKa
meg volt sata:
samsung 250gb
seagete 320gb

ezek is halkak voltak és nem rezegtek de a seagate az kinyúlt 😞

maxtor és seagatet és ibm-et se veszek az tutti

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
nekem a régi gagyi deer házat se rezgette

pedig volt ide: 20gb 80gb 250gb 300gb (3tányéros hangosabb volt kicsit)400gb

sata 500gb (ez is kicsit rezgette)

Banyapapa
és ezek nem vibrálnak annyira,mint régi testvéreik? (IDE 160gb-s van nekem,de rettenet rezegteti a 16 kilos házat)

MaSzKa
ja jó ár

de ugyanebbõl a F1 750GB-os az 20500Ft jobb ár/érték mutatóval(4vagy 3x250gb/ tányér)

amugy az a hátránya ezeknek a 640GB-os F1-az jobb mert az 2x334gb/ tányérral jobb minden szempontból a mérteten kívûl

gyorsabb halkabb hûvösabb stb

Prince of Máté
gergobaby
Hoppá ! Szia Tesó, majd írd meg vagy ide vagy a pc tuning topikba, meddig jutottál el ezzel a kártyával... ( nekem is ilyen van )... Vagypedig privátban küldd el az MSN-ed 😊 Köszi

Toshiba L300-2C5

rooney8
Akkor az lesz + még az elsõ hûtõ amit írtam. Kösz az infókat

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MaSzKa
mert Cooler Master eLite-t kapni 7500Ft-ért is már
abba tutti van ajándék venti és anyag is több van benne és jobban is szellõzik

V43 1105
Papir vékonyságú anyagból vannak azért, és könnyen beremegnek :\

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

rooney8
Máir?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

V43 1105
Ne Asust neee 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

rooney8
Ööö lehet, majd holnap megkérdezem (vagyis ma 😄 )

rooney8
+ még egy Hûtõ

MaSzKa
a házhoz sztem alapból jár 1 ajándék hûtõ fan

rooney8
Megvan:
Ház
Hûtõ

Gigabyte GZ1 Maszka ajánlásával.

rooney8
Akkor sufnituning? 😄 Flexelek az oldalán egy 12x12cm-es "nyílást"? 😄 Vagy mennyi egy új ház, vagyis mit ajánlotok?

Banyapapa
az baj.
ez a ház szerintem nem tuningra van,bár készitöi is inkább soletkonzerv dobozt csináltak volna ennyi anyagbol....

rooney8
Nem. Oldalt teljesen zárt csak kis jukak vannak rajta, a tetején még jukak sincsenek.

Banyapapa
talán arra a kerek dudorodott helyre menne valami venti,de elég kicsinek tünik az nekem.
oldalt,felül sincs hely ennek?

rooney8
Nekem már rég nem az a táp van...😄
Na de most az a kérdés, hogy rá lehet e tenni a ventit?

MaSzKa
ja mikor eladtam rá 1 évre az egész gépet megsütötte az acorp 250W-s táp

rooney8
Télleg? 😄 Montam hogy régi "szar".

MaSzKa
ez acorp ház
nekem is volt 5-6éve

rooney8
Az én házam egy régi szar, nem hiszem hogy van rajta ilyen hely.
Itt egy kép a hátuljáról:

Banyapapa
jepp.
de amit kineztel 12 centis,ha nincs a házadon ilyenek hely,érdekes lesz felrakni (vagyis sehogy).
amit irtak hátul szivja ki levegöt,ventiken általában jelölve a forgásiránya,és hogy merre is fujja ki a levegöt,nem nehéz igy felrakni.

rooney8
Sztem nekem elég ez az 1 is 😄
Amúgy, ha már ilyen hülyének találtok, akkor hagy tegyek fel még egy hülye kérdést. Hova kell fölszerelni azt a ventit? 😄 Mármint hogy hogyan? 😄

Banyapapa
nem ennyit,annyit veszel amennyit gondolsz.
2 nálam kiesik,az a vinyot hüti,keresztbe fekszenek a házba,és átfujnak(nem azt mondom hogy hücsd te is,csak nálam mehet,akkor mennekis a ventik😄)

MaSzKa
ez jó lesz neked 😄

rooney8
Jézusom, ennyit kéne vennem?😄

Point Of View GeForce 8600GT 512 MB DDR2

Banyapapa
ja egynek jó.
legyen házba levegöjárás,kábelek elrendezve frnakon😊
enyimbe 2 fuj be,2 fuj át,1 sziv ki,és egynek van még helye

De amugy ha a videokáryta tipusat leirod,meg tudnák mondani birgya-e a tuningot alap hütövel is.
proci hütöt irtak,ramra meg fene tudja,talán a vizes borogatás a jó,sürün cserélve.

Solten
például

Saor Alba

MaSzKa
(sziszkóó)

én is ha még nem fogyott el 😄

rooney8
Kezdetnek mondjuk ez?

Solten
Egy jobb hûtõ elég lesz, + egy 12-es venti szívónak hátra egy befúvó meg elõre.

Saor Alba

Solten
Házventik számát növeld ha emelkedik a hõmérséklet.

Saor Alba

rooney8
Még semmi, mert még nincs annyira húzva. De ha jobban meghúzom, akkor gondolom proci, vidikártya sõt még ram is.

Banyapapa
az.
de azt se irtad mi melegszik

Solten
Nem b.meg, elemes vibrátor...

Saor Alba

rooney8
Maragymár ezzel a hülye (sziszkóó)-dal 😄
Most komolyan kérdeztem, ez csak procihûtõ nem?

Solten
Zalmi ház (min 100k)

Saor Alba

De van. Kompresszoros hûtés. Olyan mint egy frigó, mert az is. Nagyjából annyit is fogyaszt. 😊
Szerintem 3-400K-ból már meg is van.

Solten
(sziszkóó)

Saor Alba

rooney8
De ez csak procihûtõ nem? Nekem olyan kéne ami az egész gépet hûti. Vagy olyan nem létezik? 😄

MaSzKa
cooler master hyper 212 7500ft

rooney8
Üdv!

Gépembe kéne valami jó kis hûtõ. Húzva van minden tehát azért kéne 😄 (Tudom, hogy sokszor volt/van róla szó, de most nincs kedvem visszaolvasni x hszt)

m1garand
de környezetbarát <#vigyor3>

makett.tk

m1garand
levegõ spray arany áron (tartósított hegyilevegõ) 😄

makett.tk

V43 1105
Még mindig nagyobb az esélye hogy van olyan ismerõsöd akinek van kompresszora mint hogy 300Liternyi süritett levegõt vegyél xD