Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi<#help>#help>
@
Valaki tudna linkelni az 5600+ Brisbane magos prociról tesztet, mert mindenütt csak a Windsor magost találom!
Köszönöm
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
am válaszoltam a privátodra.😊
8800GTvel is lehet fullon játszani meg tuningolt E2160-nal... ha viszont az ember 350k-t rászán akkor szerintem megéri félretenni a fanságait...
Õ dönti el mit vesz, itt csak tanácsokat kaphat... egy HD4870CF, E8400, 4GB GeiL EVO és az már elég durva sztem... (alaplapot nem írtam mert azokat nem vágom hogy van CF meg SLI... SLI asszem csak nforce lappal van azokról meg nem sok jót hallottam. CF-ben meg nem vagyok biztos.)
@
Hála a Gainwardnak, a 4850 CF 60k... <#smile>#smile>
Saor Alba
ASRock ALIVENF7G-FULLHD R3.0 GeForce7050 sAM2 2 év gar. 9,232 Ft
Gigabyte Radeon 3650 512MB PCIe 3 év gar. 10,445 Ft
Mercury 08-2228 MicroATX 350W Ház 5,883 Ft
Samsung 250GB HDD SATA2 7200 8MB 2 év gar. 8,955 Ft
Transcend JetRAM Dual-Channel kit 2x1GB DDR2-800 2 év gar. 8,124 Ft
Összesen: 51,343 Ft
www.pcx.hu
mi a véleményetek errõl a konfigról?? sajna nincs sok pénzem rá, szal véleményeket mondjátok el, ha vmi alkatrész nagyon fos, vagy ilyesmi akkor arról szeretnék tudni, illetve, jó összeállítás e ez 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Ha 4870 vásárlásán töröd a fejed, lehet érdemes várnod még egy keveset, had szivárogjanak be a nem referencia hûtéses kártyák,
itt láthatod mi várható. 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nekem pest sincsen közel mert én Szolnokon lakom.Most meg Zalaegerszegen melózok.Szóval sehonnan sincsen közel. 😊)
Azért szeretnék egyhelyrõl mert az úgy jobb! (vagy nem?😊 )
Szóval akkor a 9800GTX helyet 2x9600GT??
#25095: az 1 francia cég, ha valami elromlik, franciákhoz viszik el, meg megbízhatatlan. Ipon eléggé megbízható, korrekt árakkal! holnap összeállítok neked 1 gépet amibe 2videókari lesz, CF(CrossFire, tehát ati) vagy SLI(nvidia) legyen?😊 vagy GX2? csak mert a Te döntésed, de Solten nem hagy nyugodni..😞
www.smart-bus.hu
meg számlát se kapsz
csak ha igényled külön postán utólag
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
olvass utána
azért olcsók
meg nem mindig azt küldik ami a képen van vagy megrendeltél
www.smart-bus.hu
a jó ár és jó gép a fontosabb vagy hogy minél kevesebbet kelljen sétálnod hozzá?
((mondjuk biztos vannak elõnyei ha egy helyrõl veszi az ember))
@
itt szinte megvan 1 helyen
árak nincsnek
de ha felhívod a boltost akár 2óra múlva viheted ami kell olcsón
De amúgy ha megmondod az elképzeléseid mellé hogy mihez kéne akkor jobban tudnának segíteni neked.
@
Akkor mondj már egy jó pesti boltot ahol megvan minden egyhelyen. 😊)
Ja és amit mondtál 1066MHz annak már 5-5-5-15 a késleltetése. 😊
Akkor lehet hogy én vagyok a tudatlan és nem akarom elismerni. 😄😄
Na akkor mivel mondtad a SLI-t.
Akkor a videókártya megváltozna mondjuk erre:2xGigabyte nVidia 9600GT 650Mhz 512MB GDDR3 PCIe,és akkor szerintem ez lenyomja a 9800GTX-et.
Saor Alba
Én a helyedbe nem a pcx-tõl venném, meg 1066Mhz-esbe venném ugyan ezt a kit-et.😊
Chieftec jó ház és tápba is jó.😊
A videókari meg nagyon jó.
Hát a monitor után akkor utánna járok. 😄😄
A ház az nekem megfelel,de majd lesek még párat.Mik vannak még ijen nagyobb márkák?? Chieftec,Aerocool...??
Proci:Én is ezt vallom majd lesz olyan játék ami használja és akkor nem kell kapkodni hogy jaj de jóvolna egy 4 magos. 😄😄
A winyót nem tudom mert énis valami WD 320GB satás vinyót néztem ki.
Nem tudom miért de a videókártya meg....ez kell és kész 😄😄😄
Örülök hogy igy véleményezted a hozzászólásomat.Igen segítettél és köszi szépen.
Solten amíg nem tudod az okát,hogy miért szeretnék ekkora gépet és ennyit ráfordítani addig ne nevezz megalománnak!!Köszi.
Van azért szakértelme, vélemény-nyilvánításhoz meg joga van. Max nem lenne 25 képe belinkelve egymás alá 1 postban.
Saor Alba
azért jó ha több progit futtasz 1xrre
akkor van értelme
persze hogy jók 10/9
a ph-n is jók a saját beszámolók
amít írtam az 1 tányéros gyors halk hdd hd322kj és olcsó is 320gb
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
@