Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#28221 de lehet hogy elég csak kicserélni aszt csaka displaydrivert és a ccc-t ujrarakni😄😄 nem tom én nV-rõl váltotam ATI-ra😄😄
- 1440 NEM nagyfelbontás, mai legtöbb eladott monitor 1680-as natív felbontással bír, az 144x900 meg kevesebb pixel mint 1280x1024 ugye.
- Very High patch/crack/mod meg nem azonos a "gyárival", bár ott kicsi a difi, az igaz
- 25-40 FSP az a minimum FSP? Csak mert ha nem, akkor még 4870-et feltételezve sem igazán játszható. Szoktunk itt szóhábórút vívni, hogy kell e játszhatósághoz 100+ FSP, de abban azért egyet értünk, hogy a minimum 30 az biztosan kell.
Ami meg a non plus ultra, hogy a felháborodás miatt NEM patchelik a Crysis-t (gratula) a Crysis Warhead meg ami állíólag optimalizáltabb, az 4GB rammal csuklik mint a fene egy GTX260-on négymagos (3GHZ+!) C2D procival, és mindezt úgy, hogy RONDÁBB. Na most ehhez vegyük hozzá hányan liszencelték a motort eddig ... mennyiben is jövõbemutató a motor?
Senkinek sincs meg a jobb lába...😞
[merlinw.org]
De azért örülök Sejt komámban ezé van anyi ész hogy éri a szituációt nem mint eggyesek😄😄
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Elnézést kisfiam. Ha az elsõ randim sikerül, akkora bunkó fiam van mint te!
On...
Vamos Argentina!
GIGABYTE SUPERB 460W
COOLERMASTER RC-690-KKN1-GP
GIGABYTE GA-EP45-DS3
INTEL CORE2 DUO E8400 3.00GHz BOX
CSX 2048 DDR2 1066MHz CEC FAN KIT
SAPPHIERE RADEON HD 4850 512MB TOXIC FULL PCIE
SAMSUNG 750GB 7200RPM 32MB SATA2
Samsung SH-S223Q
COOLERMASTER HYPER TX2
azért ez nem annyira off <#vigyor5>#vigyor5>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Fel van tüntetve a doboz hátoldalán a gépigény. És nem, soha sem a minimumot kell nézni, ahogyan azt sokan teszik😊
Amit mondasz olyan, mint hogy: milyen dolog az, hogy veszek egy 5.1-es hangfalszettet, de nem szólnak a hangszórók erõsítõ nélkül.
[merlinw.org]
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Far Cry, Crysis vagyis a Crytek ugyanúgy, ahogy az id-soft is nextgen 3D motorokat építenek. Sosem volt elvárható tõlük, hogy fusson a tegnap hardverén. Nem is kell. Doom3 is lassú volt anno minden középkategóriás gépen, mindenki szidta, ma meg ennek gyümölcsét "élvezzük".
Az más kérdés, hogy Crytek technológiát én még nem láttam viszont más kiadótól, ellenben a Source(Half Life2), Epic(Unreal) és id(Doom3) platformokkal. Aztán lehet hogy volt-van-lesz...😊
Ne keverjük az optimalizációt a marketinggel. Crysis a többi csõjátékkal ellentétben nyílt terepet számol és számos AI-t. Sokkal több feladatot végez, mint scriptelt társai (doom, unreal, half life)
Az pedig, hogy húznak egy alsó határt a grafikai beállításokban/megjelenésben/butításban tiszta üzlet és marketing.
1. Biznisz: A játék indulásakor rögtön feltûnik két logó. Nvidia és Intel. Többet szerintem errõl nem is kell beszélni😊 Nem vettétek észre, hogy mindig van egy vagy több slágerjáték amivel csupán a hardvervásárlásra való ösztönzés a cél?
2. Marketing: Senki se mondhassa azt, hogy láttam xy-nál a krájziszt és milyen ronda volt (ez most nagyon leegyszerûsítve). Imidzs kérdés ez kérem szépen. Jelenünk és a holnap egyik leglátványosabb platformja, legyen látványos. (persze hogy röhejes, de ez egyfajta általános hozzáállás)
Aki tanult felsõoktatásban marketinget az tudja mirõl beszélek, aki nem, az meg majd megtudja ha odajut.
[merlinw.org]
Ne keverjük a játékélményt az FPS számolgatásokkal.
[merlinw.org]
Mégis mirõl beszélünk?😊
[merlinw.org]
Várom a Warheadet. <#wink>#wink>
Vamos Argentina!
Ezzel, azzal szavak vannak a magyarban szótövük ez és az. Az evvel, avval szavak nem feltétlen szabályosak, hiszen a szótövek hasonulásait nem szoktuk kiejteni. Ez-vel-bõl lett az evvel, míg az az-val-ból az avval. Tehát nyelvtanilag nem helyes, ettõl függetlenül használjuk.
Engem jobban zavarnak a "tõle magasabb, attól jobb" kifejezések, amiket már TV-ben is sokat hallani, mikor az ennél és annál szavak nemcsak a helyesek, de értelmesebbek is. Mert ugye a tõle és az attól távolságot fejeznek ki, míg az ennél-annál ebben az esetben hasonlító jelentéssel bírnak.
Nyelvtan óra vége😊
PS: a muszáj pontos jé, ahogy a megijedtem is😊
[merlinw.org]
Ezt csinálom, mikor nem dolgozom:
Igazábol sose dolgozom;P
Ezt-azt ezzel azzal:]
Töprengek az élet nagy problémáin😄😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Azért én highon kényelmesen eljátszogatok, és nekem megfelelõ úgy is.
Vamos Argentina!
@