Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aszfos 😄 ánusz misi lapokból nem kéne 1 db se 😛
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
nem illik össze
a zalman felsõ kat.
ac meg jó ár/érték kat.
de mi a ráknak 2x drágább 1066-os ram
aminek a felárából kijön 1 jobb cooler és még sok már
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
valahogy nem 1 kategória
ilyen gépbe minimum a Cooler Master Hyper 212 7eft
hdd-bõl meg Samsung F1 640Gb 16eft
memóriából minek 1200-as??
leszólod a legjobb alaplapot
1 seggfej vagy
35eft-ért lehet kapni
csak a pofád nagy, mondom ha nem hiszed vegyél 1et
nem kell itt ócsárolni, meg hogy nem valós árak mikor tegnap vettünk 1et
ha direkt nem hiszed el, akkor grat a hozzáállásodhoz :S
van kép róla ha kell és valós bizonyítékom is
számla is van
HANGSZORÓ:x-530
VGA:Sapphire Radeon HD4850 1GB DDR3, PCI-E
Zalman Z-Machine GV1000
RAM:Kingston HyperX 2GB (2x1G😎 DDR2 1200MHz 2x2 drb
PROCI:INTEL Core2Duo E8400 3.00GHz, 6MB L2, 1333MHz, S.775
ARCTIC COOLING Freezer 7 PRO
MEREVLEMEZ:SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2
MONITOR:Samsung SyncMaster T220HD (FEKETE)
TÁP:Gigabyte Superb 460 W
HÁZ:Cooler Master Stacker 832
TASTATURA:Media Keyboard 600
EGÉR:MX™518 Optical Gaming Mouse
Ez igy ok lenne?
Nagyjából ez a helyzet... De lehet együtt is venni akkor meg marhadrága.
Saor Alba
Nagyon halk, és nem melegszik, mondjuk nem meglepetés, hiszen egyetlen tányér van csak benne, és hát jó õsöktõl származik. Viszont most így két vinyó van a gépben, ez meg egy HD250HJ. Azt nem akarom eladni, mert az is egy remek szériából származik, szintén extrahalk és extrahûvös, szóval szerintem két vinyós rendszerem lesz, egyiken a rendszer, programok és játékok, a többin pedig filmek, stb.
Saor Alba
na amit leírtam alaplapot az SATA-s és nekem IDE-s cuccok vannak :S
dudtok olyan alaplapot mondani a mi IDE-s és jó bele a proci is és a videó kari is és minden amit leírtam.
ha lehet a linket is ahonnan megrendelhetem.Max 10000 FT-om van rá.
köszi.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Saor Alba
Saor Alba
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Aki pro/extrém/giga júzer, az meg célirányosan keres és megtalálja azt ami neki megfelel...
Egyre jobban hányingert keltõ, hogy néhány topikban heti váltásban kell e-pénisz növelõ hozzászólásokat olvasni egy-egy választott termékrõl, amit tartok tõle, hogy kézben nem fogott, nem próbált, tesztelt, be kell rakni 120 nagyméretû (eredeti forrásból)linkelt képet, ajnározni a termékeket és ráadásul kommunikáció nélkül, mert nem diskurzus van, csak az az érzése az embernek, hogy egy kisgyermek sétál a boltban és az a csoki felé kap, amit épen õ akar, holott ennek (és hasonszõrû) topik(oknak) pont egyfajta objektivitás is a lényege.
Megértem én, hogy mindig a friss és mindig az új a szép és csillogó, de valahogy tudomásul veszi az ember, hogy nem vásárol hetente sem új házat, sem új alaplapot.
Most tényleg ezen kell pörögni?
Szerintem a; innen kevesen rendelnek német kiskerbõl. b; innen kevesen hajtják a cpu-t világrekord sebességgel. c; innen leginkább a bios-t tuningra és a szükséges beállításokra alkalmazzák és csak addig. d; a mobót nem akarják sokféleképpen szerelni.
Nagyon fain, hogy van ilyen lap is, de most ez fog itt menni napokig? (a milyen házat topikba meg bekerül még három tucat lian li ház képe, különbözõ ventillátorokkal, 2 mb átlagmérettel, amit majd jövõ héten fog váltani az aktuális csoda?)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ilyet se láttam sehol"
Höhhehhe. Nyisd ki a szemecskédet, és látni fogod. Tele minden marketinggel. A matricázás már közhelynek számít. Mondjuk a a garantált 600 az általad linkelt tesztben 575 lett maximum, de sebaj.
Saor Alba
Saor Alba
a ph-s bizniszrõl meg csak annyit, hogy NAGYON-NAGYON meg kell válogatni kivel áll le üzletelni az ember a ph-n, mert nagyon sok a kétes megbízhatóságú, illetve szavahihetõségû ember. Brekk-tõl eddig mondjuk még szart nem vettem, de õ sem a mintaeladó példája...
Saor Alba
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
Nem reklámozom ahogy te szoktad (xy év gari, csak ott, csak onnan, csak nekem németországból, csak õ nála akciós), valahonnan ki kell néznem az árakat te ösztönlény.
Saor Alba
kicsit butított alaplapjuk is
Biostar P45 21500Ft csak annak sztem nagyon jó ára van
igaz az biztosan nem ilyen tuningbarát de akkor is
õ vásárolt már Brekk-nél
amúgy inkább neked járna sztem a ban, mert te reklámozod itt folyton az ipon-t egyfolytába
áttekinthetõ de ott nincs ennyi állítási lehetõség
igaz van olyan amibe van uGuru annak külön menûje van
a német kiskereskedésekbe átszámolva euróba 35eFt
amúgy nem kell leszólni
mert a gyártó a világrekodot dekikálva mellékeli az alaphoz 1 fecnin!!!
a bios-ba olyan dolgok be vannak építve hogy csak csodálkozol
ilyet semilyen gyártó nem tud jelenleg:
memtest 2.01 legújabb beéíptve a bios-ba
bios flash program beéíptve a bios-ba
én is csak csodálkoztam mikor láttam a számtalan beállítási lehetõséget
és többféleképpen is lehet összeszerelni
az alaplapnak a dobozára direkt rá van matricázva a garantált 600mhz-s fsb E8500-al
ilyet se láttam sehol
tuningopciók hada van itt
35eFt-ért tényleg kapni
tégy 1 próbát ha nem hiszed
lefényképezem úgyis 1 hét múlva ha összeáll a gép
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asus Silent Square Pro?
Esetleg jó kis Noctua a "kis" 12 centis ventivel?
INTEL E8500as procira keresek egy jó hûtõt kb. 10-15 ezer forintom lenne rá!
<#wink>#wink>