Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Saor Alba
http://prohardver.hu/teszt/tesztpadon_a_geforce_9600_gt/osszegzes.html
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Köszönöm elõre is a válaszokat.
ÜDv: Darvy
nekem is 931bf van, csak ajánlani tudom: gyönyörû a képe... de ezt szerintem te is láthattad...
(nem kérnék: "az szar, ezmegez jobb lenne helyette... stb" típusú véleményeket) 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
2. igen
3. inkább az vegyen olyat aki hardveresen ki tudja használni a lehetõséget (CF pl)
4 ~30 fps-tõl felfelé
5. igen, bár jön a 4830 is (napok kérdése)
6. <#levele>#levele>
7. senki nem jós, de jövöre már mindenképp kelleni fog a 4 mag szvsz
Saor Alba
1. Változott volna az idõ múlásával a minõségük? 😛 Csak mert nekem továbbra is a Maxtor a kedvenc márkám vinyóból, meg a Western digital-t is emlegetik.
2. Az lcd monitoroknál a maximális felbontás, az tekinthetõ egyben a natív felbontásuknak is?
3. Igaz az a meglátásom, hogy nagy monitort (pl 24"-osat) inkább csak az vegyen, akinek van pénze folyamatosan újítani a gépét, hogy lehetõleg tartani tudja a natív felbontást (ha egyáltalán ez a fogalom egyezik a maximális felbontással)? Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy még az ilyen fejlett monitoroknál is zavaró tud lenni a képminõségromlás, ha lentebb vesszük a felbontást? Mert ugye crt-knél nincs ilyen gond.
4. Játékra/filmre milyen válaszidõ érték az, aminél már nem zavaró az élmény?
5. Még mindíg a HD4850 a legjobb vétel ár/teljesítmény szempontjából? 😊 Ha egy hónap múlva is ez fog maradni, akkor egy ilyet veszek. Ezzel a tipussal, amúgy melyik az a Geforce kártya, ami vetekszik?
6. Vannak már ugye ezek a Geforce GTX 2x0-as videokártyák. Ezekrõl mik a vélemények, azon kívül, hogy biztos kegyetlen erõsek? 😊
7. Olvastam, hogy 4 magos procikat játékra nem érdemes venni. Még mondjuk 2-3 év múlva se fogják kihasználni a játékok? Csak mert elég valószínûnek tartom, ahogyan fejlõdik a technika, és így a jövõre gondolva nem biztos, hogy hülyeség a 4 mag.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
5 k-val olcsóbb, 3 collal nagyobb 😄
Samsung 913N 19"
Samsung 940 BW Wide 19"
Samsung 931 BF
SAMSUNG 931 C
SAMSUNG 205BW 20"
Árban nagyából ezek jöhetnek szóba, csak egy kis segítség kéne <#vigyor2>#vigyor2>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Csak ez a pista trükkös azért.1.nap nem volt net se hang másnap megjavult XD.
DE a lényeg van.
Yah meg annyit kérdeznék aki nem van pistája a partíciókezelõt hol találom?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
CM E331:Minden csak nem könnyen szerelhetõ.A mérete pont elég.
Csavarmentes? Kap tõlem 1 eredeti tesco-s táskát ,ha
betudja rakni az ODD-jét azzal a szarral.
Nekem csak csavarral maradt a helyén a SAMU.
DS3: A rohadt elõlapi panelllel szemvedtem vagy fél órát.
CPU hûtõ kcsit trükkös,manual szerint húzni kell,
pedig nyomni befele.
Chifi: Hát ettõl kiakadtam.450W-os táphoz 2 Sata kábel ráadásul
1 kábelen,4-5cm-re egy mástól. csak úgy tudtam összekötni,
hogy a Winyó legfelülre,a DVD meg legalulra került.
Summ:Minden szép és jó.Végre kipróbálhattam a régi vágyam full graf cod4,vmi elképesztõ jóra sikerült.BIG Respect Infinitiy Ward!!!
nekem elég jól szellõzik meg szépis és szerelni is könnyû. Vinyók kis gumiszarokon vannak hogy ne rezonáljanak de nem melegednek mert a venti pont rájuk nyomja a levegõt. Elég halkak a ventik is.
A lista ........ <#vigyor1>#vigyor1>
ゾルターン
és rendkívül jó a hûtése is, ,, passzívan elviszi a legnagyobb quadot 4gigán..."<#idiota>#idiota>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
erre te mondod h áááá azt nem, mert az szar
mire én mondom h látod tudod te is akkor miért nem nézel magadnak valamit argep.hu-n
erre te mondod h mert lusta fsz vagyok
na... ne is irj inkább semmit 😄