Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló!van egy gépem amit szeretnék eladni.
Asus alaplap
7300GT 256RAM
512MB RAM
Intel Celeron D 3.2
160GB HDD
XP van rajta

mennyit ér most ez?mert én 20....-ért árulom éppen,de nem vagyok benne biztos hogy megéri-e
ELÕRE IS KÖSZI bocs caps

Gunner
akkor csak egy ütésálló kéne, mert idegemben jó lenne néha belerugni egyet-egyet 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

ha gyenge a ház, akkor gyertek ide a vastelepre, vegyetek acéllemezt... szerintem a 3milis is olyan tartást adna neki, hogy csak na... vastagabb lemezbõl pedig golyóálló burkolatot is lehetne rá hegeszteni 😄

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Gunner
nekem a kodegány szétakart esni, namármost sztem egy gépház arra való h egyben tartsa a dolgokat, monst a coolermaster erre alkalmas, design annyira nem izgatott 😛

mrzoltan
Hát pont ez az minõség sehol....
Még a CM E331-re is azt mondom határeset...
DE akkor egy codgenya....
a ház jó, ha olcsón akarsz, és különösebben nem érdekel a dizájn 😊 nekem is az van, nem volt még vele gondom... elég gyenge anyagból van, nem mondom, de ha valakinek "csak kell egy ház"... annak jó... de a tápokat már el lehet felejteni ebbõl a márkából... 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

mrzoltan
Ne cigánykodjál itten...
Amúgy röhej az egész,nekem a boltos azt mondta a Codgenya ház jó....
Mondom itt hagyjuk abba...<#levele>
Pepsi Twist
Ilyet-e! Dikkmá more!

l
l
l
l
l
·

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

jah, ph az jó tényleg... érdemes szerintem alaposan körülnézni, pl ha van 30ezred egy videokártyára, akkor nézz meg egy árlistát, mik vannak a környékén, majd nézz teszteket és hozzászólásokat, kinek milyen tapasztalata van... és mindet összevetve dönts... szerintem ez a legjobb megoldás... 😊 az egyébként a baj az újságokkal, hogy nem tudhatod ki a szponzor 😊 régen ezért "imádtam" a computer panoráma cikkeit, mert ott csináltak olyan teszteket, hogy majdnem magunk alá raktunk... vidkártyatesztet csináltak úgy, hogy a rendszerek nem is egy generációból voltak 😊 aztán sületlenségeket kihoztak eredménynek... meg oszlopdiagramokat úgy, hogy ahol az egyik hardverelem pl 100 ponttal jobb volt, ott a gyengébb 6200on állt, az erõsebb 6300on, de a diagramm alja 6100 körül volt, tehát úgy nézett ki, mintha 100szor jobb lenne az egyik, mint a másik, holott a difi szinte 0 volt :S ezek után átminõsült a szemünkben az az újság vicclapnak és többet ki sem nyitottuk...

Gunner
hát... olvastam amit gamestar írkál, meg a gépajánlóik, hehehe....röhej 😄
nemtom, prohardvert se árt olvasgatnod ha naprakész vga híreket akarsz emberi nyelven 😛

fery02
OK, köszi. Bár ezek is csak haviak akkor, de lehet, hogy igazabbak, mint amik a Gamestarban vannak. 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Gunner
ja, és van talán havonta, ez nem tuti, de gépösszerakójuk is, nagyon penge, régen raktak össze úgy h e2180 és majd tuningold és akkor király ^^

Gunner
tomshardware-n van havonta vga vásárlási javallat 5 árkategóriában
procira is van, de az annyira gyakran nem változik manapság ugye vga-ra vagyunk kiélezve

de, ugye ott nem tudnak írni a frissen megjelent vga-król, szal pl.: lehet ott istenítették a 8800gt-t meg 9600gt-t, amikor paff kijött a hd4850 verhetetlen ár/érték-kel, ezért kell figyelni ezt a fórumot is 😊

fery02
Én annak örülnék, ha valahol neten lenne valami lista, ami mondjuk állandó jelleggel hetente/félhetente frissül. Egy olyan listára gondolok, ami mindíg jelzi, hogy jelenleg milyen konfigurációt érdemes vásárolni mondjuk 3 kategória szerint: alap, közepes, high end. Tudom van ilyen a Gamestarnál az újságjukban, de az ugye hónaponta jelenik meg, és egy hónap alatt sok minden változik.

látom ment tegnap a téma, milyenek az eladók... hát igen... nem mondom hányszor vitatkoztam össze eladóval életem során, amikor a szart akarta tukmálni... 😊 egyébként az 1 dolog, hogy a bennmaradt cuccokat erõltetik... a másik dolog a "komplett gép" kategória... van a high-end része szinte minden boltban, ami drága és tényleg jó... azzal nincs probléma, de az összes többi olyan, "keresd az x. hibát a képen..." kategória... 😊 mindegyik olcsókonfigban van legalább 1 összetevõ, amirõl üvölt, hogy: "na, ebbõl tuti nagyon bevásároltak és így akarják kifuttatni..."

kifli
nem is muszáj ilyen csak valami hasonló amit bele tudok barkácsolni a gépbe
kifli
olyan amilyen ezen van. A gép sajna nincs most nálam de hétvégén majd nálam lesz szerintem
MaSzKa
milyen kell?
kép van

sok kis ventim van

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kifli
senki semmi? maszka neked nincs valami ph-s ismerõsöd aki tudna szerezni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha kerítesz nekem egyet megveszem a videógyûjteményedet <#hehe>
kifli
lehet nem ide kéne beírnom de nemtudjátok notiba proci hûtõ ventilátort hol tudok beszerezni?
Gunner
ne próbáld, csináld! ennek tuti kell mûködnie 😊 én is átmentem azon amin te 😛

Köszi, próbálkozom...

Már felnyílt a szemem, tudom, hogy a Vista jobb! 😄

www.smart-bus.hu

Gunner
startmenü; futtatás; beírod: compmgmt.msc
itt rámész disk management (lemezkezelõ)
aztán azt a partíciót teszed aktívvá amelyiken a pista van, done, mostantól pista fog indulni

ha választóképernyõt is akarsz indításnál (hamar rájössz h vista már elég jó, én is így kezdtem xD)
akkor google-ba: Dual Boot

m1garand
hát nem mindegy a telepítési sorrend elõbb xp és utána vista,
de talán bootmenüvel meglehet oldani, a vistat megtalán a telepítõ kijavítja

makett.tk

Én is ezt mondom! 😄

www.smart-bus.hu

m1garand
hu

makett.tk

Hogy érted? 64 bites Vista van rajta... azt használtam eddig... vettem egy új vinyót, arra ment az XP, azóta nincs Vista! 😄

www.smart-bus.hu

m1garand
aktív a vistas partíció?

makett.tk

m1garand
a biosnak is van menüje a bootolás elõtt pl.:F11 és bejön a lista ott választhatsz vinyt., dvd-t stb.

makett.tk

m1garand
a nem particionált hdd-t is felismeri a a winfos, igen kéne pl. vistában az eszközkezelõben néha frissíteni kell a listát, és akkor veszi fel. utána a felügyeleti eszk. lemezkezelésben tudsz particionálni
na ezt megkaptad Maszka "Töki! Hogy particionáljam meg, ha nem is látja? 😊) "

makett.tk

Neeem sajna... szerintem valami jumper gond lesz... bármit csinálok az XP indul... XP alatt pedig látom a C:-t, amin a Vista van... besírok! 😄

www.smart-bus.hu

Solten
Ja, sorry nem olvastam az elõzményeket... <#zavart1> Azt hittem boot sorrend per vinyó

Saor Alba

Ne már... mindig a biosban kell turkálnom, ha a másik oprendszert akarom???

www.smart-bus.hu

Solten
A BIOS-ban <#zavart1>

Saor Alba

No megvan, sikerült a két vinyót beüzemelni... köszönöm a segítséget.

Most viszont az a gondom, hogy hol a gyíkban tudom azt kiválasztani, hogy melyik rendszer töltsön be? 😄 EP45-DS3-s lap...

www.smart-bus.hu

MaSzKa
iponnnál semmi se biztos csak az átverés<#vigyor1>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hecker007
nyugodtan megveheted bele az ati kártyát is, a régi gépem nekem is nforce-os volt és egy x1950XTX ment benne

norbi56
Nem vettem még meg de köszi a segítséget.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Hallo nekem kérdésem lenen hogy van egy asus m2n alaplapom nvida570 ultra chipes na már most video karit akarok venni vki megtudja nekem mondni hogy ha atit veszek bele....akkor...jól fog az együtt müködni ezzel a chipel?vki vmi ötletett😊adhatna vagy nvidia kártyát vegyek hozzáá??köszi elöre is...ismét😊hátha vki segít...

adi1414
ahha

fery02
Nem tudom, hogy megvetted-e már ezt a gépházat, de egyik gépzseni osztálytársam (nemrég beszéltem vele) azt állítja, hogy bár nincs ilyen gépháza, de azt mondja, hogy szerinte hülyeség bele akkora venti, mert ugye ormótlan dög, szerinte kicsi hangja biztos van. Emellett szerinte tiszta por lenne mellette a gépház belseje, meg a procit, a tápot nem hagyja szellõzni, mert visszafújja rájuk a meleg levegõt.
Bár nem tudom, én kételkedem kicsit benne, mert ha ilyen gondok lennének, akkor valszeg nem is gyártanának ilyeneket, csak van azért eszük a mérnököknek.

norbi56
ehhez a laphoz és egy E2180-as procihoz 3850-et v 4670-et ajánlotok?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Solten
link

(valami itt nem kóser, ipon megint elirkál, csak 1024-esbõl van DDR2)

Saor Alba

Hecker007
megnéztem, sajnos nincs nekik csak 8cm-is :S

kifli
Revoltec-bõl biztos találsz
Avval nem lesz gond... a táp felül helyezkedik el.
kulabácsi
1re figyelj, ha alsó tápos házad van akkor nem elég hosszú a kábel sajnos...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hecker007
valaki nem tud véletlen piros ledes 25cm,14cm meg 8cm-es ventiket?
olyan kéne ami csöndes is meg jól is néz ki

THX a gyors választ!!!
kulabácsi
gigabyte superb 460W

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.