Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.gepbolt.hu/egyeb/gepvarazslo/pag_gepvarazslo.aspx?gclid=CMasxdX60ZYCFRfIXgodQ30k2g
vagyis akkor ajánlhatnál 60k ért egy uj gépet😄
moba milyen lapot ajánlanál akkor?
Gunner
sztem csak ez volt olyan olcsó és pont jó

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
mikor veszed meg új lapod?

Szia. Nem értem miért kell az intgrált vga-s lap?

GigabyteEX38-DS4/Intel E8400/Sapphire HD4870/ 2x1gb Corsair Dominator DDR2/CORSAIR VX550W

oks akkor kösz
60000 a cash,akkor ja .... bar az arakkal nem vagyok tisztaba,kulfoldi vagyok

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

de ugy magába a vidi kártya, proci jo választás?
Sziasztok!
Légyszives ajáljatok alaplapot procit memóriát van 50ezrem esetleg 60.
köszi!!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

350 ? aaa az nem érdemes... gigabyte superb 460 W 8k és az a jövõben is jo lesz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

sziasztok.
vennék most egy gépet, nekem egy ismerõsöm ezt állította össze:
Alaplap: gigabyte GA-MA74GM-S2H
Processzor: AMD ATHLON 64 X24450E AM2 BOX
MEMORIA: 2X CSX 1024 DDR2 800MHZ
Videókártya: MSI R3650-T2D512-OC 512 PCIE
ez 58k
ha tudtok ennél jobbat irjatok le plssss.max 60k-m van
még1 kérdés: ilyen géphez elég 350Wattos táp?
fery02
"hiába viszed olyan helyre, ahol nincs rack :S" - végülis ez sem annyira nagy probléma, fél hete vittem el ismerõsömhöz a rack-es vinyómat. Mivel a gépébe nincs rack, úgy oldottuk meg, hogy kivettem a vinyómat a rackbõl, és betettük a gépházba. 😊
Csak igen, idõigényes. De jó lesz majd ez a módszer. 😮

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

szívesen 😊 jah, épp ezért egyszerûbb, mint egy rack, mert kis helyen elfér... viheted magaddal bárhova és ahol a gépnek van szabad usb-je meg 220 is van a közelben, pár pillanat alatt használhatod is 😊 (ez a 2 meg az esetek 99%ában adott...) racknél az a baj, hogy hiába viszed olyan helyre, ahol nincs rack :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

fery02
Jaa, hogy van rajta kapcsoló is, de szuper. 😄
Na, nincs több kérdésem, értek mindent, veszek is majd egy ilyet. Ebbõl elég venni 1-et is gondolom. Nem úgy, mint rack-bõl: hogy ha 2 gép van otthon, érdemes mindkettõbe rack.
Nagyon szépen köszönöm az infókat, és bocsi az értetlenkedések miatt! Régóta tudom, hogy vannak ilyen eszközök, de eddig nem igazán érdekeltek, de most megtudtam, hogy igencsak hasznosak. 😊

simán megy gépujraindítás nélkül is... ezért szeretem... nem kell jumperekkel meg ilyenekkel foglalkozni... összedugod, feszt adsz neki és ennyi... azért vettem, mert pár hónapja kaptam több tucat sata vinyót tesztelésre... aztán a mûködõket partícionáltam, formáztam... ahány jó volt, annyi 1000huf-ot kaptam 😊 meg +1 vinyót is... egyszerûbb volt így, mint bontogatni a gépet meg szórakozni...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

ezt nem értem teljesen... van rajta egy kapcsoló... offra teszed... összedugod a géppel meg a hálózatra, aztán bekapcs... a win látni fogja, mint egy usb-s eszközt (pl pendrive-ot vagy kamerát) aztán ügyködhetsz rajta... ha nem kell, leválasztod és kikapcsolod... ennyi...

fery02
Ez kell akkor nekem, tök jó. 😄
1. Az mindegy, hogy elõször melyik vezetéket dugjuk be/ki?
2. Ha betöltött Windows-os gépre rádugjuk, akkor is fel fogja ismerni, vagy kell hozzá egy újraindítás?

1-2-3 igen-igen-igen 😊 adnak mellé egy usb-s kábelt meg egy hálózati adaptert... meg pluszba egy mágneses(!) csillagcsavarhúzót, amivel a csavarjait csavarozhatod... meg 2 mûanyag sín is jár még mellé, amit a vinyó oldalára pattinthatsz és úgy a keretbe csúsztathatod, hogy fixen maradjon és ne lötyögjön... pillanatok alatt szét-/összerakhatod...
ja meg egy tartó is jár hozzá, hogy állva el tudd helyezni az asztalon és kevesebb helyet foglaljon...

fery02
1. Ezek az úgymond USB-s külsõ vinyók?
2. Ha igen, akkor ezek olyanok, hogy a géppel csak USB-na tartják a kapcsolatot, áramellátása meg hálózati feszültségrõl megy? Mert ha igen, akkor ez tényleg jobb lesz, és akkor ebbõl majd egy IDE-set.
3. Egy ilyen eszközrõl bármikor rá/le-csatlakoztathatom a vinyót? :$

rack helyett ajánlom ezt:

4500körül van és kényelmesebb szerintem... ide-sben is létezik... adathordó vinyómat ilyenben tartom...

fery02
Ezt úgy érted, hogy azért nem csak úgy megy azért az, hogy bedugom és kész, hanem valamit állítgatni is kell valahol?

kifli
nekem úgy van mert a régi 250-es vinyóm még ide-s 😊
Gunner
megoldható

fery02
Az jó, de akkor így még akár egy másik eszközt is rátudok kötni remélem, mert lenne még egy IDE-s rack-em is az író mellett. 😊
Csak így a következõ kérdés vetõdik fel. Lehet-e egy gépben egyszerre egy IDE-s, meg egy SATA-s vinyót mûködtetni?

van, amire nem... úgy tudom... érdemes vetni rá 1 pillantást azért fizetés elõtt 😊 én sem akartam kidobni az ide-s pájómat, mert jó író az... 1et nem rontottam eddig vele 2év alatt, pedig már szerintem párezer lemezt megpörkölt 😊

Gunner
még a mai napig raknak bele IDE csatlakozót úgy tudom 😊

a legegyszerûbb módszer szerintem az, hogy olyan alaplapot veszel, amin még van 1 ide csati 😊 egyébként nem tudok ilyen átalakítóról, mert úgy tudom teljesen más az elektronika is és nem lehet átalakítóval megoldani...

fery02
Nekem van egy régi IDE-s DVD íróm, és gondoltam arra, hogy ha új gépet veszek, akkor nem vennék bele DVD írót, hanem jó lenne ez. Van megoldás, hogy arra a SATA-s rendszerre majd beüzemelhessem ezt? Mondjuk IDE/SATA átalakítóval (ha egyáltalán van ilyen😊), vagy más módszerrel.

tévedtem... jó hozzá... érdekes alaplap, az biztos 😊 lga775ös és agp foglalattal meg ddr rammal :S

nem vagyok nagyon otthon intel rendszerekben, de ha kicseréled az alaplapot, akkor a régi cpu-d se lesz jó szerintem :S gondolom valami 1magos van és az nem lesz jó az lga775be

hát,jó tudni!😄akko úgy látszik vennem kell új alaplapot =Studtok ajánlani egy olyat ami jó gémereknek?20 alatt ha lehetne most dobtam ki 30-at ezekre 😞

GAthersw
Mondjuk ha tényleg az az Asus P5P800-VM-ed van akkor nem értem a 9600GSOval miért nincs gondod, ugyanis a lapodon nincs PCI-Express azt a kártyát pedig AGPbe nem gyártják tudtommal.

01110000 01110010 00110000

oda kell figyelni a részletekre, mondom is mindenkinek... 😊 vaterán is, passzoltam el satás dvd-írót, aztán hiába volt róla kép (amin látszódott a foglalat... ki is volt írva mellé nagy betûkkel...) hiába írtam típusszámot és hiába mondtam az érdeklõdõnek, hogy sata a csatolófelület... csak leütötte és kiderült, hogy nem jó neki, aztán még õ adott semleges értékelést és neki állt följebb, hogy: "késõn tüntettem fel a típust"... nem gyengén elkapott az ideg 😊
amúgy jópár helyen be lehet bukni a különbözõ foglalatokkal/csatolókkal... régi szép idõkben ugyanabba a cpu clotba benyomhattad az intel/amd/cyrix procikat, azóta kicsit már más a helyzet... oda kell egyszer erre figyelni, a memóriára is, hogy milyen típust támogat/mekkora frekikkel... az ide/sata csatikra, nehogy túl sok ide cuccod legyen és ne legyen alaplapon ide csati... pcie/agp már annyira nem vészes, mert kezd kihalni az agp...
egyébként a 9600gso-ból létezik agp-s? erre nem nagyon kaptam választ... (furcsállom, mert nem hallottam belõle agp-srõl)

Gunner
na, látom nem vagyok egyedül a teoriámmal ^^

ddr1-et nem gyártanak már egy ideje, azért drágább... meg frekiben magasabban indul a ddr2, a ddr1 200-400mhz-ig terjed talán... a ddr2 meg 533tól indul... (mármint húzás nélkül) de javítson ki valaki nyugodtan 😊 a ddr 184 tûs, a ddr2 már 240es, így nem kompatíbilis a 2 egymással... meg talán más alapfesz is kell a 2nek...

Gunner
itt

ddr1 és ddr2 között a sebesség-foglalat-feszültség meg egyéb nyalánkságok különböznek, te leginkább a foglalatot vehetted észre 😛

azért drágák a ddr1es ramok, mert régiek, készlet nagyon nincs már, nem gyártják õket nagyon

értem..de mi a különbség a ddr1 és ddr2 között?mert a ddr1 drágábbamúgy alaplapomon az van hogy useable memory:512
asus p5p800-vm
2 éves :S

én utoljára bõ 10éve szívtam meg, amikor pci-os vga-t vettem és az alaplapon csak isa+vesa foglalat volt :S azóta odafigyelek az ilyen dolgokra 😊 milyen az alaplapod? agp csati van rajta és ddr1et kezel csak? nem tudtam, hogy készítettek agp-s 9600gso-t... én úgy emlékeztem, hogy a 7600-ak környékén hagyták abba nvidiáék az agp-s kártyák gyártását...

vagy visszaviszed a memót és ddr1-est veszel helyette

fotográfik kolomp edisön :D

szal vennem kéne egy új alaplapot??+

CopyKing92
kifli a TwinX az mien? Twin Channel? 😄 link 3 gigás szet? 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
rába*ott szerencsétlen.. -.-

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

kifli
ddr2 memóriát vettél és a te alaplapod csak sima ddr memóriát kezel.
Morphin
milyen game ez??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Helló!vettem ma 2x1024 Kingston DDR2 memóriát meg egy 9600GSO-t.
A videókártyával nincs gond,de a RAM nem megy bele az alaplapba.(Asus P5P800-VM)segítsetek plz!!

Gunner
gondolom gddr2-es 8600gt-d van

Gyöször
Valóban nem gtx 280-am van most, meg nem is lesz. Haveroktól szoktam összelomizni a gépet. Kértem már tippet töletek videókártyára, de most felment az ára. IGazából 4670es szeretnék, vagy ha lesz zsöci 4850et. Ezekkel egy bibi van, nekem a játékhoz kell kártyát választani, mivel pld a fórumok szerint GTXel nincs is kép, mással bugzik. Az egyik moddoló srácnak tönkrement a videókarija és úgy kérdezgetett körbe, hogy kinek mivel megy, milyet vegyen. Én elég jól elvagyok a mostani konfiggal, de ha lenne ilyen deszkám, nyilván vennék a mostani 8600GT mellé egy másikat. Így hogy nincs alá deszka, nem ér annyit az egész..

Dübörög a 965ös x4

proway
köszi,sztem nem lehet gáz alalap...hozzá néztem ki még egy E8400-es procit...VGA-mat hagyom egy ideig,jó még ez a 8600GTS,aztán majd meglátom

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

mrzoltan
Vmi hiba,de Fszom se tudja miért.
Jól írom a makrót...