Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor olyat fogok venni.
köszi mindenkinek!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-sima 512MB
-Toxic 521MB
-sima 1024MB
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
felhívtam most az ipon
ezt akartam megvenni: 1200Ft
http://ipon.hu/webshop/product/point_of_view_hdmi_m___dvi_f_adapter/33748
megkérdeztem mennyi a szállítás
azt mondták 2400Ft<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
a posta 400Ft-ból simán elküldené
de nem õk csak GLS-es szállítanak
pedig ott is van olcsóbb csomag
kérdem én akkor mi a fosnak vannak itt egyáltalán ilyen termékek, ki veszi ezeket ilyen áron?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ja és szerintetek karácsonykor csökkenek ezek az árak?
mármint proci/videokari.
vagy növekszenek?
"nvidia párti vagyok,nem szeretnék vitatkozni " de -.-
Szeretnék gépet újítani, mármint egy komplett gépet venni és szeretném tudni hogy érdemes-e corei7-et beszerezni?
Mármint célszerü várni még vele vagy ilyesmi.
Leginkább az lenne a cél hogy némileg idõtálló legyen tehát ne keljen naponta cserélni az alkatrészeit és hogy a mai játékok fussanak rajta (nem feltétlenül full grafikán)
Elõre is kössz a véleményeket 😊
a Sapphire Radeon HD4850,512MB Toxic megeri azt a felarat a simahoz kepest?
illetve ha mar egy kicsit dragabban gondolkozom akkor az 1 gigas sima HD4850 is ott korul van mint az 512-es Toxic. Kerestem teszteket de egyenlore nem talaltam 512Toxic vs 1024sima temaban.
Ebben kene egy kis segitseg.
Ház:AeroCool AeroEngine2
Táp:Chieftec 400W
Lap:Asus P5b
CPU:Core2Duo 6700
RAM:3x1g DDR2 800 Samsung
VGA:Asus 8800GTS(640Mb)
Ilyen konfigot mostanában mennyiért lehetne elpasszolni?
fotográfik kolomp edisön :D
ez 28 ezer FT.
vagy inkább 512 mb-s ddr-3-as 9800 GT-t vegyek? asszem Gainward-ba vagy Gigabyte-be van 33 ezerér.
melyik a jobb?
mert ismi azt mondta nem sok különbség van köztük
Nem hiszem, hogy mindenki kamuzna!
Még egyszer mondom : fényerõ 70-80% alá, és megnézni, hogy búg-e
Ha nem, akkor szerencsés kivétel vagy.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |