Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GIGABYTE GA-P31-ES3G: 15.119 Ft
GEIL Black Dragon 2048Mb DDR2 800Mhz CL5 KIT: 7.908 Ft
SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 PCIE: 33.580 Ft
76.756 Ft
Ha nem fér bele, memón lehet még spórolni; CSX 2048MB DDR2 800Mhz: 5.544 Ft
Saor Alba
PH! már-már rokonszenves, szimpatikus, nem tukmálja a júzerekre a felesleges sz@rokat (kóríhét, 100ezres alaplap, ddr3, 1kilowattos tápegység) 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#zavart1>#zavart1>
Saor Alba
Nos ez a SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 PCIE elgondolkodtatott.
Néztem teszteket róla szemben a SAPPHIRE HD3850 512MB DDR3 PCIE-vel, mindkettõben van olyan, ami jobb a másiknál, gondolok itt: 4670 -nek nagyobb a GPU órajele és a Memória órajele, 3850-nek nagyobb a memória interfésze és a memória sávszélessége.
Árban pedig 1-2e Ft-os az eltérés, szóval melyiket ajánlanátok??
itt láthatjátok a gépet hozzá.
Elõre is köszöntem.
am szeretem pcworldöt ha veszek újságot akk csak azt <#eljen>#eljen>
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
C2D procit veszek az biztos, csak nem tudom milyet. Van egy 2,5GHz/800MHz-es 21 ezerért, meg egy 2,5GHz/1066MHz-es 31 ezerért. Namost az árkülönbség tetemes (10 ropi), de arra lannék kíváncsi, hogy mennyi a két proci közt a különbség, játékoknál nagyon érezhetõ lenne, ha csak 800-as lenne a cucc (sajna a pénzforrásom nem korlátlan)?
RAM az vagy 2Gb/800Mhz Kingmax vagy Kingston lesz. Az a másik kérdésem, hogy tegyük fel mégis 1066-os lesz a proci, de a RAM csak 800-as, akkor azok nem zavarják egymást?
Videokártyának ATI HD3870 512Mb-ot tervezek. Ajánlottákmég a Hd4830-at is, de az már túl drága nekem. Mi a véleményetek a kártyáról?
Alaplapot meg egyáltalán nem tudom milyet kellene venni. Annyibiztos, hogy 775-ös foglalatos kellene (azthiszem). Ajánljatok valamit maximum 15 ezerig.
THX
ki mit hallott a woxcomputer és az Interevo boltokrol amik pesten vannak milyen benyomások vannak róla és megbizhatóak e
de embere válogatja 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
U.I A Gpu egy nvidia lenne.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
ki mit hallott a woxcomputer és az Interevo boltokrol amik pesten vannak milyen benyomások vannak róla és megbizhatóak e?
sziasztok!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szerintetek mi az ami leginkább "elavult" ebben a gépben? Mit kellene lecserélni mihamarabb?
- MBO Gigabyte GA-M57SLI-S4 sAM2 DDR2-800 PCI-K, IEE1394, GB LAN
- GeForce 8600GTS 256MB DDR3 PCI-E DVI/TV Asus
- CPU AMD Athlon64 X2 6000 dobozos Dual-Core (sAM2)
- 2 db RAM DDR2 1GB 800 MHz Kingmax
- HDD Western Digital 160 GB SATA2 7200 8MB + MobilRack
- Pioneer DVD RW + LG DVD-olvasó
Köszi elõre is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
INTEL Core2 Duo E7300 2.66GHz 775 BOX
SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 PCIE
SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2
GEIL Black Dragon 2048Mb DDR2 800Mhz CL5 KIT
Ezekhez milyen alaplapot,házat és tápot tudnátok ajánlani,ami megfelelõ lenne?
A választ elõre is kösz!