Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
???
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Hogy most nettezgetés közbe homályosabb a kép...
Szóval megéri az árát a DVIs, vagy vegyél CRT-t, mit veszel észre netezgetés és film nézés közben? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ez az ATA winyó példa..háát na mind1
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Vagy mást tudtok??? vagy van jobb 120000 Ft-bõl
kicsit tétovázott mert szerinte már ígyis sokat költöttem gépre meg õ nem értékeli igazából a technika eme csodáit. Szal szerinte fölösleges meg miaza torrent? <#idiota>#idiota> de a fogyasztással és a kisebb hanggal sikerült meggyõzni 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Samsung 2243LNX 22" 37.900ft
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
<#idiota>#idiota> Linux valami különálló platform lett? <#hehe>#hehe> Tök jó cucc. 20k + 15k bele egy normálisabb vinyó.
Saor Alba
Mindig hiánycikket akarok venni 😊
Most éppen egy Samsung 2253LW-re került a sor, csak hát Iponban, Red Towerben és Lordban elfogyott :@
"BitTorrent le- és feltöltés kikapcsolt számítógép mellett
A DNS sorozat eszközei képesek automatikusan az internetrõl letölteni megadott tartalmakat (torrent, edonkey, filetp, emule, http és ftp letöltések). Mindössze azt kell megadni, hogy milyen tartalmat szeretnénk letölteni, majd az eszköz automatikusan képes ezeket letölteni, és kezelni anélkül hogy a PC vagy más számítógép be lenne kapcsolva. A letöltéseket egy grafikus kezelõprogrammal tudjuk irányítani (sancho) amely PC-re, linux-ra és macintoshra is elérhetõ. Ezzel a programmal akár az interneten keresztül is - akár egy másik földrészrõl is - tudjuk irányítani a letöltéseinket. Bár a piacon ismert egy hasonló megoldás, a D-Link DNS-313 számos elõnnyel rendelkezik: a letöltéshez nem kell routert cserélni, mivel itt a letöltést a NAS eszköz végzi – a tûzfal, az internet gateway, a vezeték nélküli kliensek kiszolgálása nem csökkenti a teljesítményt. A konkurens routerei nem figyelik a HDD állapotát, nincs mentési lehetõség és nincs hûtési lehetõség."
ITTolvastam 😊
Fortron Factory 400W Tápegység dobozos Bluestorm a
Biztos vagy benne? Valami olyasmit olvastam hogy ez a kütyü "offline" ftp megosztásra alkalmas. És venni kell hozzá vinyót. Szvsz "letöltõgépnek" egy kis asus 701-es (atom inside) ideális.
Saor Alba
Figyelem: A DNS-313 készülék jelenleg elérhetõ firmware változata még nem támogatja a BitTorrent letöltést, ez azonban egy néhány héten belül ingyenesen elérhetõ firmware frissítéssel orvosolható. Kérjük, június elsõ felében látogasson el a DNS-313 technikai támogatás oldalára a firmware letöltéséhez. Megértését, és türelmét köszönjük!
Nem gáz az a táp, de inkább Corsair VX450. Ezt nagyon dicsérik /de szerintem az én gigám is elvinné).
Sharks: Tuningnál számít. A 800 pöccre megy, felette asszem alapból feszt kell emelni hogy menjen.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nos, asszem elérkezett az idõ, hogy én is újítok, nagyjából körbe olvasgattam, hogy mibõl mit és hogyan, de azért kérnék megerõsítést, hogy ezek árban és összeállításban jók e:
Giga EP45-DS3L (ugye ez csak annyiban butított, hogy nem SLI-s?) 27 000
E8400 BOX 41 000
2*1 giga corsair 1066 mhz (5-5-5-15) 13 000
Sapphire HD4850 (625/993) mondjuk ebbõl a 4850-bõl is láttam többfélét, meg hallottam a hûtési és fogyasztási negatívumokról; nos melyeknél (márka/modell) nincs ilyen gond? 41 000
Thermaltake 470W (nem merem a mostani 400-as chieftec-et hagyni, mert van 2 dvd író+ 3vinyó... vagy gáz a TT táp?) 13 000
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |