Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
#33830: egyik se
😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte GA-MA74GM-S2H
AMD Athlon 64 X2 6000+
Kingston 2GB 800MHz DDR-II
MSI Radeon 3650 OC 512MB PCI-E HDMI
milyen táp kéne ehhez? igazából más nem is kell.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
csakmert most nézem vaterán és harmadannyiba kerülnek, de persze nyílván akockázat is nagyobb, csak nemtom mennyire éri e ez meg
Saor Alba
Saor Alba
(hangerõszabályzót amúgy azért szeretem mert ha bömböltetem fülembe a gépet és akkor jön valaki megzavarni a nyugalmamat, vagy átkiabálnak másik szobából vagy valami akkor le tudjam halkítani ^^ illetve van 1-2 tök halk zeném és mikor azok jönnek a listában akkor fel kell nyomni kicsit a hangerõt utána meg levenni. de sztem megleszek ezek nélkül 😄)
@
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
leheth hogy láma(sõt biztos)de azért megkérdezem:van olyan ami mind2-t?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
köszi a segítséget
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
alaplapnak egy Gigabyte GA-MA74GM-S2 -t találtam procinak meg telán megfelelne egy athlon 64 x2 6000+
ez szar összeállítás nemde? 😄
Saor Alba
Játék/zenehallgatás/filmnézés, szal széleskörû használatra van 😄 talán a játék a legfontosabb... jó dolog pontosan hallani honnan jön az ellen... bár a zene minõsége ill a film is fontos... szal a lényeg hogy jó legyen 😄
ilyen apróságok amik még kellenének:
-hangerõszabályzó! ez jó lenne ha lenne rajta ^^
-nagyméretû teljes fület betakaró legyen... szal hang az ne nagyon jöjjön ki belõle kívülre, illetve zárja ki a külvilágot <#idiota>#idiota>
illetve nagyon apróság hogy láttam már ilyen fülest ahol nagyon erõteljesen ki volt emelve a basszus :\ mintha attól most sokkal faszább lenne, de csak elbaszta az egész hangzást... szal ilyen kikapcsolhatatlan extra fícsõr nem kell...
max 5000Ft legyen az ára.
Sennheiser HD101
egy ilyet néztem ki, jó a neve... hogy milyen a minõsége azt viszont nem tudom :S
@
Saor Alba
olyan kéne ami jó, de géppel táppal meg minden egyébbel együtt ne haladja meg a 80k-t
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
deha ti aztmondjátok h jobb a hd4870, akkor olyat veszek, na!
intel i7 920
gigabyte ex58 ds4
sapphire radeon hd4870
ramot szeretnék bele venni sajnos anyagi forrásaim eléggé kimerültek max 20k-m van rá.Persze késõbb vennék bele 3 chanelest de most nincs rá. én erre gondoltam: OCZ DDR3-1333 PC3-10666 CL9 PC Reaper HPC Dual Channel 2 x 1 GB 19e ft
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
solten köszi a helpet, majd még biztos jövök kérdezgetni
football without ultras is nothing
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Saor Alba