Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
több okból is
1.ha lefüstöl az egyik,akkor még ott a másik
2.ha van elég slot,akkor inkább 2x2,mert ugyanúgy dolgoznak dualba...tehát így jobb
BMW Über Alles!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
gigabyte alaplap
amd proci 2x3Ghz
2Gb Ram
ati radeon hd3870 512 vga
250gb vinyó
ez olyan 95 körül volt
ebbõl 30volt a videókari,de ez egy elég jó kártya
viszonyítási alapnak 125fps max. grafikán a cod5-be
annyi vele most a gond,hogy ha 4 gb-ra akarja bõvíteni a memóriát,akkor 64bit-es vista kell?mert most 32bites van,de tudtommal hiába raknánk bele a további 2gb-ot nem ismerné fel,vagy tévedek?
BMW Über Alles!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Valószínûleg a Win7 miatt sem kell plusz memót venned, egy 1GB-s netbookon is vígan elszaladgál (én a Pista Home Basicet használom az 1000H-val, semmi gond, nem lassabb az XP-hez képest).
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
riporter: kinek az arcképe található a 200 koronáson?
interjúalany: fogalmam sincs, sose érdekelt.
<#hehe>#hehe>
Saor Alba
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
maradjak az asusnál vagy vegyek valamilyen másik lapot?
melyik jó tipust érdemes megvenni? amelyik jól tuningolható és olcsó is lenne!????!
különben így már jobb lenne a gép?
addig nem szeretnék venni 4 gigát amíg nem jelenik meg a windows7 mert a vistáról nem hallottam túl sok jót szóval addig nem akarok xp-rõl átváltani.
Itt írják
"A 32 bites processzor - pontosabban a 32 bites Windows XP - maximum 4GB memóriaterületet tud megcímezni."
\"Erről van szó!\"
"Pár éve még az 6-700 wattos Epsilonokat teljes nyugalommal lehetett ajánlani, azóta viszont fogy belõlük az anyag és felmerült velük kapcsolatban pár probléma, amit valamiért nem akar orvosolni az FSP. Eközben a többiek szépen fejlõdtek, így most már a Seasonic, AcBel, Delta, Enermax hasonó árú és teljesítményû modelljei egyértelmûen jobbak mint az FSP-k."
Saor Alba
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Saor Alba
P43 kisebb csíkszélesség (65nm), kevésbé melegszik, stb. Igaz P35 (90nm) se rossz, sõt.. 😊 Csak már antik 😊
Saor Alba
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
na most rajtalettél kapva h nem vagy tökéletes <#mf1>#mf1>
egyébként nem kell 43ast vennie, 35ös is nagyon jó, nincs számottevõ hátrány 45el szemben
Saor Alba
és akkor már egy coolermaster hyper 212es cpu hûtõt v ac 64et
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
pedig iponon írták asszem...
Am kérdés,vibyóból milyen márkát érdemes még nézni samsungon kívûl?Hátha van iponban ugyan annyiért nagyobb,mint ami samuból 320giga.
fõleg játékra,filmnézésre használnám.+20000ft-ot tudok rárakni az árára.sztetek jó lesz?még bill. és valamilyen hangfal is kéne.