Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rájöttem
azthittem hoyg 2GB-os ramok
GIGABYTE GA-MA770-UD3: 21.299 Ft
AMD Phenom II 920 AM2+ BOX: 53.539 Ft
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz KIT: 17.748 Ft
HIS HD4850 512MB IceQ4 PCIE: 48.893 Ft
GIGABYTE GZ-X2 Fekete 460W: 15.737 Ft
SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2: 15.900 Ft
SAMSUNG SH-S223F/BEBE Fekete: 4.835 Ft
Össz: 177.951 Ft
hmm?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Szerintetek melyiket érdemesebb venni. Egy 9600GT vagy egy HD3870. Elõre is thx
Saor Alba
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Saor Alba
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
😊
fotográfik kolomp edisön :D
de ha visszaolvasol pár oldalt vannak olyan kaliberü gépek amik 150k és az alatt vannak
#hhwnd
fotográfik kolomp edisön :D
Solten!ebbõl mit lehetne kihozni vinyóval,DVD-íróval,4magos procival?
max 40et ér mert kell bele egy új videókártya😄
szal ah negyvenért eladja akkor rögtön vedd meg
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
én nem venném meg a helyedben, mert nem jelentene olyan óriási elõrelépést...
alaplap: asus a8n sli deluxe
proci: 3ghz dual core
2 gb dual channel memoria
asus 7600gt 256mb vga
sata 200gb winyo
5.1 dolby hangkártya
ez milyen gép lehet? Azt mondja haverom hogy valami vírus baja volt a töke televan vele, eladja 50-60k ért.+ 5.1 hangrendszert. Reális ez? Nem vagyok nagy szaki, de az 1.7 celeront szívesen cserélném. Annyi hogy nincs dvd iro, de azt megoldom.
vagy
AMD Athlon 64 X2 7750 AM2 BOX Black Edition ???és miért?😄
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
JW JW-790GX-Extreme: 33.239 Ft
AMD Phenom II 920 AM2+ BOX: 53.539 Ft
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz KIT: 17.748 Ft
HIS HD4850 512MB IceQ4 PCIE: 48.893 Ft
153.419 Ft
Saor Alba
aki laptopot akar az ilyet vegyen..
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x