Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
ゾルターン
ゾルターン
A listaban bizzal... <#ravasz1>#ravasz1> a lista szent... <#vigyor>#vigyor> (inkabb hiszek egy fuggetlen szervezet mereseinek, a gyarto barmit rafilkalhat...) <#smile>#smile>
Ezek szerint a 600-as peldany nem felel meg a 80 Plus kriteriumainak. Pl. nem minden esetben megy a hatasfoka 80 fole (jobb alul).
Saor Alba
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Saor Alba
ZALMAN ZM600-HP HEATPIPE COOLED MODULAR 600 WATT
ゾルターン
"hatásfok: A táp, miközben átalakítja az áramot (230 V) a PC számára emészthetõvé (pl. 12 V), hõt termel, ez pedig veszteség. A hatásfok megmutatja mennyi is ez a veszteség.
Nagyon lesarkítva:
felvett energia = leadott hasznos energia + veszteség
hatásfok = leadott hasznos energia/felvett energia
hatásfok = 1-veszteség
Esetünkben: 350 W-os táp max.-ra terhelve 437,5 W-ot vesz fel konnektorból.
De ha csak 220 W-ot kér tõle a géped, akkor õ is csak 275 W-ot kér a konnektortól. Feltéve, ha 0,8 (80%) a hatásfoka.
Az egyes tápok hatásfoka viszont a terheléstõl függõen változik (kb. 5-20%-ot, tápfüggõ, hogy mennyit).
Elmondható, hogy alacsony, nem kellõ terhelésnél, rosszabb a hatásfok, mint optimális kihasználtságnál, tehát feleslegesen nagy, túlméretezett, 500+ wattos tápoknál fajlagosan többet fizetsz ugyanannyi energia elõállításáért, mintha optimálisan kihasználnál egy kisebb (de minõségi!!!) tápot.
Egy 350 wattos táp nem attól 350 wattos, hogy annyit vesz fel a hálózatról, hanem attól, hogy igény esetén annyit képes folyamatosan leadni a számítógépnek!"
Tehat egyszeruen szolva, minel nagyobb a hatasfok, annal kisebb a veszteseg 😊 mint irtak, normalis, minosegi tap (nem Codegen, X-tech, y-tech, j-tech, stb), annyit kepes leadni, ahany wattos.
Saor Alba
<#levele>#levele>
Ezert a remsegert mennyit kernek?
Saor Alba
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
GIGABYTE GA-MA770-UD3 20.304Ft
SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 PCIE 20.760Ft
Saor Alba
Apunak mindig igaza van! Most is.
tápon se..
nvidia kártya meg fos
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
codegen felejtõs
CL5ös memória felejtõs
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Proc:AMD Phenom II 710 X3 Box
Alaplap:ASRock ALIVE NF6G-GLAN
Táp:Codegen 400W 12CM
Memória: GEIL DDR2 PC6400 800MHZ 4GB CL5
Videokari:Zotac 9600GSO AMP Edition 512MB
Hangfal: Genius SP-HF1100x
Winchester: Western Digital Caviar SE16 250GB 16MB SATA2
Monitor: BenQ G700aD (1280 x 1024)
AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY EZ JÓ (KONFIGURÁCIÓ)????
VAGY TI MIT AJÁNLANÁTOK?????????????????
VÁLASZOTOKAT ELÕRE IS KÖSSZ.😄
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
ゾルターン
"Super High Efficiency Maximum 84%"
hogyne... <#rolleyes>#rolleyes> <#zavart1>#zavart1> Meg a 80-at se eri el, ennyi erovel vehetsz codegent is... 😉
Saor Alba
Saor Alba
ゾルターン
Szerintem nem szarabb mint bármelyik gyártóé! nekem az öt évvel ezelõttibe(DDR1(2G😎 meg a mostaniba(ddr3) 6G😎 is km ram van... volt már corsair, geil, adata és a km-eken kívûl mindet elajándékoztam vagy visszavittem gariba... nem vagyok híve az olcsó dolgoknak de (!szerintem!) ezekkel van a legkevesebb szopás...
inteles x38,48-as csipkészletek memória vezérlõjérõl is lehet külön történetet írni....
Mostani rig: asus rampage II Extreme, core7 920@3500Mhz(stock cooler)(amíg a csobogó rá nem kerül...),2xHD4850(CF) 3x2GB kingmax ddr3 1600/7/7/7/20
én most erre játszom 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Saor Alba
ha meg tudtok jobb teljesítményû laptopot ugyanennyiért akkor pls áruljátok el hol találom meg 😄 elõre is köszönöm
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook