Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ultra hûtõbordás a black dragonon meg világít két led..
én ultrát rendeltem
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Elõre is köszönöm!
wáh
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Vagy jó vétel lenne? Elõre is köszönöm!
De majd a menok megmondjak az "igazat" <#smile>#smile>
ゾルターン
4670 helyett 4830-at 26k az Ipon-ba
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ゾルターン
Összeállítottam ezt a gépet:
Gigabyte EP43 DS3L s775
Intel Pentium Dual Core E5200 @2.5 GHz s775
Gigabyte Radeon HD4670 512MB
2 GB Kingston RAM DDR2 800MHz
HKC 550W-os táp
CoolerMaster Elite 331 gépház.
A kérdésem az lenne, hogy ez a gép képes lenne- e futtatni a mai játékokat (pl Crysis Warhead, Assassin's Creed) magas részletességgel, de extra dolgok (pl elsimítás) és nagy felbontás nélkül, élvezhetõen, gyorsan?
Köszönöm a választ!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Processzor AMD Athlon 64 X2 7750 AM2 BOX Black Edition
Memória KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 800MHz CL4
Videókártya SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 HDMI PCIE
Merevlemez SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2
Optikai egység SAMSUNG SH-D162D/BEBE
Ház GIGABYTE GZ-M1 Fekete
Táp GIGABYTE Superb 460W
CPU hûtõ ARCTIC COOLING Alpine 64 PWM
Ebbe nem tud belekötni senki?(Solten:Végül is megelégedek anyagi okok miatt egy 800Mhz-s rammal😊
Illetve ezzel a hûtõvel lehetne húzni a procit?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Saor Alba
Saor Alba
Solten help plz te vagy az utolsó reményem 😊
Van nekem egy Geil Ultra 2x1GB kit-em 800mhz. A gép amiben van kb fél éves és ez már a második szett, ami úgy tûnik hogy megint hibás, eddig csak a gondom volt vele. Nos lehet hogy én baltázok el valami ? A ramra az van rávésve hogy 2.0V 4-4-4-12. Eddig csak a 2V-ot adtam meg neki. Lehet hogy ezért hibázik a memtest? Vagy a lap lenne a rossz?
Konf: MSI P35 Neo3, Intel E4600, 450 Chieftec a többi szerintem nem fontos.
Memtest elsõ körben lefut hiba nélkül következõben pedig hiba hegyek vannak
Köszi a helpet elõre is
ON
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nem szimpi
utálom a páratlan számokat(kivétel talán a 69😄)
vagy 2 vagy 4😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nekem sem jön be az a 3 mag😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"