Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akarok ebbõl venni egy procit meg 756 ramot
tudom hoyg enm éri meg de tesómnak kell,mennyi a max amit kiadjak érte?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
110k körül tudtok ajánlani egy jó Alaplap/Proci/VGA/Memória kombót? VGAból 1gigás Ati 4870re gondoltam, de a többit nem tudom. Elõre is köszönöm^^
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Saor Alba
GIGABYTE GA-MA790X-UD4 vs GIGABYTE GA-MA790X-DS4 melyik a jobb és miért?:CCCCCCC
Középkategóriás gépet építek, a legmérvadóbb az ára. Érdemes még 800 MHz FSBre építkezni, vagy jobban megéri ha most kicsivel többet rááldozok, és 1066 MHz FSB+RAM lesz?
Saor Alba
#41779: az igazsag az, hogy szinte mindegyik Giga lap tamogatja a tuningot... <#zavart1>#zavart1> en anno egy "antik" 690-es IGP-s lappal megkuldtem az 5000+ BE-t (2.6 GHz az alap orajel, 3.2 GHz-n hasznaltam - es meg a gyari fesz.erteken belul volt of korz).
Saor Alba
Eleg jonak tunik. Tehat:
GIGABYTE GA-EP41-UD3L: 16.824Ft
INTEL Dual Core E5200 2.50GHz 775 BOX: 16.307 Ft
COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP: 5.016 Ft
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz KIT: 15.840 Ft
Saor Alba
Saor Alba
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
GIGABYTE GA-MA770-UD3: 17.783 Ft
AMD Athlon 64 X2 7750 AM2 BOX Black Edition: 14.808 Ft
ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO: 4.680 Ft
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz KIT: 15.840 Ft
Miert AMD? 7750 jobb proci az E5200-nel es olcsobb. Valamint:
"17E Ft körül gondolom lehet már kapni normális megbízható lapot.(ettõl több sajnos nem fér bele a keretbe) Esetleg olyan érdekelne ha a CPU tuning felvetõdik, akkor bírja😊"
Intelbol nem tul eselyes... 😊
Saor Alba
Egy pár hete írtam ide gépvásárlással kapcsolatban, de végül közbejött valami és mégsem vettem meg, de most újból kérnék egy kis segítséget😊
Most kevesebbet tudnék rászánni, így leírom az elképzelésemet.
Processzorból Intel E5200-eset néztem ki, aminek fogyasztása elég jó és jól is tuningolható tudomásom szerint, de olvastam hogy a gyári hûtûje nem valami nagy és érdemes lecserélni. Kérdésem ezzel kapcsolatban hogy milyen hûtõt ajánlanátok rá ami árban is és teljesítményben is jónak mondható, na és persze halk is😊
Alaplapból nemigazán tudom hogy milyen lapkakészletûek vannak mostanság, ehhez kellene egy kis segítség, 17E Ft körül gondolom lehet már kapni normális megbízható lapot.(ettõl több sajnos nem fér bele a keretbe) Esetleg olyan érdekelne ha a CPU tuning felvetõdik, akkor bírja😊
Memóriából 4GB-ot szeretnék, ebbõl szerintem elég a 800Mhz-es DDR2, ezek közül is a GEIL Value-t és OCZ Gold-ot néztem ki, de ha tuningolni akarom a processzort elég ez a 800 vagy inkább 1066?
Videókártyát most egyenlõre nem tervezek venni, jelenleg egy ASUS X1950Pro 256Mb-os VGA-m van. Remélem a proci nem lesz nagy hozzá😊
A gépet netezésre, filmnézésre és leginkább 1-2 éves DX9-es játékokra használnám, illetve egy kis MMORPG is amihez kell ám a memória :S, illetve szeretnék feltenni már a WinXP helyett egy Vista-t vagy egy Win7-eset. Tápom FSP 350W, és 19"-os TFT(1440x900)
Lényeg hogy megbízható, keveset fogyasztó és ne túl hangos rendszer legyen. A többit rátok bízom😊
Köszi!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
(szvsz: elég még ez a konfig egy darabig... ha meg már nem lesz elég, akkor olcsóbb lesz a fejlesztés is...)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
GA-P35-DS3L Ultra durable, 4gb ram, Cor2Duo E7200 2.53ghz. MSI 8800GTS OC.
Mit érdemes lecserélnem? Asszem 8 giga ramot bír el...
Gondolom a vga és a proci között lehetvacilálni. de mit? konkrét segítségnek örülnék
http://www.tenke.hu
am ahogy hecker mondja ez egy thermaltake armor junior vc3000bws
kórájhét
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Vagy így olcsóbb?<#hehe>#hehe>
még úgysem akarsz gépet venni, úgyis változnak az árak, mit kell állandóan kérdezgetni?