Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#42837: meg kell tanulni olvasni, oda van irva hogy 512-es a kartya.
Saor Alba
Saor Alba
ilyen karit rendeltünk nemrég osztálytársamnak, far cry 2 1440x720-ba gyönyörûen fut very high-on
intelt gyári hûtõvel 3ghz-ig tudod húzni, amd-rõl nemnyilatkozok mert az nemtudom milyen hûtõvel adják
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
#42818: kerdes mennyit tud max. raszanni. Mert a 75 kilo full konfigra nem sok 😊
Saor Alba
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Intel E5200 DualCore 2,5 GHz/2MB 800FSB CPU, P4 775 ATX alaplap,
2 GB DDR2 RAM, 320GB S-ATA HDD, DVD író dual,
Geforce 9400GT 512MB PCI-Express TV VGA,
int. hang, magyar billentyûzet, optikai egér, ATX midi ház
75000 be kerül.szerintetek?
nagyon fajín,köszi fiúk a helpet mindenkinek😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
jóéjt 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
INTEL Core2 Quad Q9550 2.83GHz 775 BOX: 56.366 Ft
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz CL4 KIT: 14.100 Ft
MSI N9500GT-MD512/D2 PCIE: 13.704 Ft
99.170 Ft
Saor Alba
Saor Alba
Nagyjából én is ebben gondolkodtam, csak memóban egy kicsit spórolósabbra vettem ....Deén is a 3 magosban gondolkodtam...bár látom szép kis vita kerekedett a mag kérdésbõl <#nevetes1>#nevetes1>
játékra nem igazán, videókonvertálásra, AfterEffects, PremierePro, és linux is lesz rajta, úgyhogy azzal kompatibilis dolgokat nézegettem és találtam Q6600-ast G0-ást 30e(hardverapro-n), GA-EP35-DS4 18e ipon-on, kingston hyperx 1066-os DDR2 4GB 20e ez is ipon-on
namost ezen kívül kéne egy videókari, ami inkább nvidia, úgy olvasom Ati support fórumokon, hogy bár bejelentették, hogy nagyobb linux-support lesz, kb tesznek rá, hogy kinek nem mûködnek a friss driverek...
szóval tudtok javasolni jobbat? mert én úgy tudom, hogy ilyen konvertálgatásra jól jönnek az extra magok... amint látszik olyan 80-100e forintból ki szeretnék jönni, kell proc., alaplap, memória 4GB v. több, és egy vidkari, a többi jön a régi gépbõl, tudtok ajánlani valamit ami jobb, mint amit kinéztem?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saor Alba
Saor Alba