Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk ez? OCZ 4096MB 1066MHz Platinum XTC /2x2048MB Kit/
és hogy teljesítményben mégis melyik lenne jobb? nagyobb Mhz annál jobb?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Viszont problémásabb a feleség "ugye nem akarsz iderakni egy zúgó, batár dobozt" hozzáállása. 😊
www.youtube.com/aabyssx
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Szerintetek lecseréljem vagy még várjak vele? Én kicsinek tartom 2 gigát és jó lenne a 4 de titeket is meg szerettem volna kérdezni és tudnátok-e ajánlani valamilyet?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Viszont egy barátom azzal a jó tanáccsal küldött ide, hogy "ne engedjem, hogy rábeszéljenek valami AMD szutyokra". 😉
www.youtube.com/aabyssx
pl. Gigabyte GA-EG45M-UD2H
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H: 19.537 Ft
AMD Phenom II 550 AM3 BOX: 25.799 Ft
KINGSTON 2048Mb DDR2 800Mhz KIT: 7.168 Ft
SAMSUNG SH-S223B/BEBE: 5.513 Ft
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2: 11.475 Ft
GIGABYTE GZ-M1: 7.701 Ft
FSP ATX-350PNF: 7.237 Ft
84.430 Ft
Ipon.hu-rol. Az alaplap egy integralt HD 3200-vel rendelkezik, besegit a HD lejatszasba (hardveresen of korz).
Saor Alba
4+ éves notebook-omat már internetes flash hirdetések is meg bírták fogni, de új HD videokamerám vásárlásával bejöttek olyan feladatok (HD video lejátszás, transcoding, szerkesztés), aminél teljesen elfogyott a gép.
Segítséget szeretnék kérni új gép összerakásában (hol, milyen, mennyiért).
Kinéztem egy új olcsógagyi notebook-ot, mert alapvetõen notebook érdekel, de ha mondjuk fele árból ki lehet hozni desktop gépen ugyanezt az "erõt", akkor azt hiszem inkább desktop-ot vennék.
(Videokártya annyira érdekel, hogy esetleg video lejátszásban hardveres gyorsítást adjon, mert játszani semmivel sem fogok pécén.)
Köszi elõre is a válaszokat!
www.youtube.com/aabyssx
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
kb ugyanilyen nyomtatószerveres n-es router nem lenne olcsóbban?😄 valamint ha ma este még megrendelném az iponról mikorra hozzák ki?
Olcso, eros, 80+
Saor Alba
Akármelyiket is választom, jó lenne ha hamar megérkezne, mert már nagyon ijesztõ hangja van a jelenleginek😊 Leszolgálta az 5 éves idejét a jó öreg Thermaltake.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na körbenézek a miskolci csodaboltokban mik vannak...
[merlinw.org]
Igen. Gyakorlatilag mindegyiket megveheted ami nem D-Link <#vigyor>#vigyor>
Nezd meg ezt: link
Saor Alba
http://ipon.hu/webshop/product/smc_wbr14s_n2/24920
http://ipon.hu/webshop/product/smc_web_n/26185
ezt a kettõt nézegettem nemtudom megéri-e a 3 antennás annyival többért...
Saor Alba
Az LWS2009-ben azért érhetik meglepetések, mert minden egyes moddal, területfejlesztéssel (épületek, tereptárgyak) nõ a játék gépigénye, ráadásul optimalizálás nélkül ugye. Ez nem hiba, mert az alapjátékkal/gépekkel lett tesztelve. Nekem pl. a magyar és a TSZ map már 3-4 berakott géppel is fagy (az eredetieket kivettem). Így maradt egy buherált alaptérkép, amit azóta foldozgatok, de 3 kombájn, 4 traktor + munkagépek elég neki, mert ha többet teszek, fagy. A vista szerint a videómemória túlcsordul. Na itt most ugye az van, hogy a vista jobban eszi a gépet, és ez igaz is, mert a magyar mapot toltam 15 géppel is XP-n és nem fagyott, csak belassult (fõleg a telepen).
Szóval csak ésszel...
Ventivételek:
2DB 80mm Coolink
1DB 120mm(oldallapra) AC
Észrevételek:
Igaz magam mellé raktam a gépet, de vszínûleg lerakom vissza, de így olyan 12-13C leesést tapasztaltam! Jégkorszak megépítve!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en