Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mostanában várhatóak új dolgok, akkor 1-2 hónapot tudok várni.
Elõre is kössz a segítséget.
Apunak mindig igaza van! Most is.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
errõl a lapról mit tudtok: Asus striker 2 extreme(Nf790i)
elvileg kezeli a ddr3-as 1600Mhz-s memókat és abból is 8Gb-t.
ez mind szép de azt tudja-e valaki hogy valóban így van-e?
azért kérdezem mert ebben a témában (memóriakezelés) x38/x48-al nincsenek jó tapasztalataim(elvileg kezeli, de mégsem...mármint fagyás nélkül)
talán NF790i megbirkózik a feladattal?
Elõre is köszönöm!
Apunak mindig igaza van! Most is.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A házimozihoz meg majd veszek hanyattegeret vagy multis billentyûzetet erre a célra ha lesz rá zsé.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Legtöbb egér már fasza technológiai szempontból... 5000Ftért isten cucc ez az A4Tech... (btw, tesztben verte a Copperheadet :\ tisztán sebességteszt... x750 még ott is pontos marad, ahol a Copperhead már elránt...)
Forma
Súly
Max. sebesség
Precízség
ezek fontosak az egérben, nem ilyen sorrendben.
Utána kell egy jó egérpad, megfelelõ mérettel (ami egyénenként változó)
Wireless egeret nem szeretnék... inkább vékonykábelût 😊 kábel nem zavarna, de azért mégis össze van kötve a géppel, és nincs olyan gond, hogy lemerül játék közben (bár tudom, user error, miért nem töltötte fel elõtte)... Illetve az említett késleltetés lehet hogy a valódi profikat visszafogná... de átlag user tényleg nem veszi észre.
@
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nekem van az is (Cordless Desktop MX ...) ami miatt nem szeretek vele annyira játszani, az a súlya ... 2 AA akkuval ... hála istennek ez megy 1-el is de még így is egy súlyzó a CH-val szemben 😊
Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy az egér csak egy segítség ... én nem vagyok pr0gémer, teljesen mindegy milyen egeret adnátok a kezem alá, aki nagyon benne van az valszeg még egy golyósegérrel is lealázna xD
Viszont ha sokat játszik az ember, belelendül, akkor megérzi, hogy igenis vannak elõnyei egy jó egérnek és persze hozzá egy jó egérpadnak 😊
Én nem hinném, hogy a mai wireless egerek késnének annyit hogy ez gáz legyen ... egyedül a súlyuk ami miatt korlátozzák egy picit a játékot 😊
Bár az új Razer-t kipróbálnám ... de annyi pénzt sajnálok rá ...
Ja ... Kábelgond 😊
Nekem anno a kiskutyám otthon megtalálta a CH kábelét és eljátszadozott a pirosan világító izével amíg haza nem értem ...
Ugyan megforrasztottam és máig mûködik, de megnéztük, a csatlakozása simán szabványos, szóval a kábelcsere nem ördöngõsség ... kell egy döglött USB-s egér és elvileg annak a kábele jó hozzá (Bár a többit nem ismerem ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
@
amúgy a logitech mx revolution elsõre fura volt játszani, az is igaz hogy nem annyi headshot barát de simán lehet vele játszani...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
vezsek egy új konfigot új monitorral...
hál istennek nem jelent gondot
én úgy csinálom, hogy a legújabb a játékgép az itthon, meg a kettõvel ezelõtti a szerver
pesten lakom most ott meg egy kétéves, azzal játszok. az ilyeneket még visz tökéletesen mint gta sa vagy painkiller...
www.youtube.com/aabyssx
GA-EP45-DS3
Intel core2quad 9400
THERMALTAKE CL-P0456 Big Typhoon 14PRO
CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W
OCZ 4096Mb DDR2 1100Mhz Platinum KIT
thermaltake kék neoncsõ
SAMSUNG SH-S223Q/RSMN Fekete Dobozos
hmm... szerintetek várjak az ati 5xxx szériára vagy boltoljak egy 4890 toxic-ot?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Vezeték nélkülit játékhoz nem ajánlatok?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
@
ki mit ajánl?
én amit kinéztem az a samsunk 943b, de jelenleg épp kifogyott a anagykerekbõl
Ám valaki nem tud Pesten (Nyugati mellett kéne) boltot ahol ki lehet próbálni Razer egereket és venni is ?
Ám Razer-rõl azt hallottam, h van egy hülye hibája, hogy egy idõ után elromlik, kábellel van talán valami, tudnak is róla, de javítani mintha nem lehetne, vagy valami hasonló ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Core 2 Duo 2160 Mhz T7400 (4Mb) CPU
15.4" Wuxga+ (1920x1200) TFT kijelzõ
DVD-író
ATi Mobility FireGL V5200 256Mb vga
3072 Mb ddr Ram
320 Gb Hdd
Gigabit Ethernet
56k modem
Firewire
2db USB 2.0
WLAN a/b/g
Bluetooth
TV-out, sorosport, infra, PCMCI
új állapot
2010. 07. hó-ig gyári garancia
kártyaolvasók
Ez sztem mégjobb. Igaz hogy vagy 35k-val drágább, de még garis (meg több ram, hdd).
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Saor Alba
IBM ThinkPad T43 (i03) 75000 Ft - radeon x300
IBM ThinkPad T60 99000 Ft - gma950, viszont dual core, elbírja izomból a hd-t
de leginkább:
HP compaq nw8440 (p02) 105000 Ft - ATi Mobility FireGL V5200 256Mb, dual core, 1920x1200/15.4" felbontás. Ez sztem mindent üt.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
memóriát egy Gigabyte UD3-as lapkába milyet érdemes venni (órajel a fõ kérdés) 10.000 HUF -ig?
Egeret én anno úgy vettem, hogy elolvastam az összes tesztet, elfelejtettem õket, majd felmentem a nagyfaluba és ott volt egy bolt (Asszem a Pixel ... rég volt ...) ahol egy rakás fullos egeret ki lehetett próbálni egy rakás fullos paddal ... Nekem mindig is Logitech cuccaim voltak, most is van egy Cordless egér + bill, de játszani nekem anno a Razer jobban bejött ...
Az újakat nem ismerem, de egeret úgy kell venni, ha komolyabb kell, hogy kipróbálod ... mindenkinek más a keze, mindenkinek más jön be ...
Szóval hiába jön be nekem a Razer, mert Nekem kényelmesebb, lehet hogy más utálná ...
A tesztek ara jók, hogy melyik egeret NEM szabad a bugjai miatt megvenni, de egy egérnek fogásra kell jónak lennie ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
én egy mx 518-at veszek azse rossz 😊
@
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
@