Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Kb. 150e-bõl szeretnék egy új gépet összerakatni az IPon-ból monitor nélkül fõleg /autós/ játékra és HD film nézésre TV-re kötve. ATI-s videókarihoz vagyok szokva. DVD iró, bill, egér nem kell.(jó a régi)
Ha mostanában várhatóak új dolgok, akkor 1-2 hónapot tudok várni.
Elõre is kössz a segítséget.

duracellmumus
nem az a lényeg, nv karit nem veszek😊 csak hogy stabilan egye a memót. sajna intel nem teszi, mit választhatok még?

Apunak mindig igaza van! Most is.

CopyKing92
ha bízol az nvdiában. :/ nvidia karit tegyél rá sztem mindenképp 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

duracellmumus
Üdv!

errõl a lapról mit tudtok: Asus striker 2 extreme(Nf790i)

elvileg kezeli a ddr3-as 1600Mhz-s memókat és abból is 8Gb-t.

ez mind szép de azt tudja-e valaki hogy valóban így van-e?

azért kérdezem mert ebben a témában (memóriakezelés) x38/x48-al nincsenek jó tapasztalataim(elvileg kezeli, de mégsem...mármint fagyás nélkül)

talán NF790i megbirkózik a feladattal?
Elõre is köszönöm!

Apunak mindig igaza van! Most is.

CopyKing92
vegyél razer microsoft editiont rendes ergonomikus alakja van mint1 normálisnak csak nem izzasztja meg a kezed de a logitech se fostos.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Úgy döntöttem, hogy vezetékes lesz, remélhetõleg kicsit sem zavaró kábelmerevséggel és/vagy vastagsággal. (ez bazz úgy hangzott, mit valami horror a retyón bálsárürítés közben).

A házimozihoz meg majd veszek hanyattegeret vagy multis billentyûzetet erre a célra ha lesz rá zsé.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

MR ME
akkor nevegyél 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

armageddon666
Nekem van egerem és meg vagyok vele elégedve 😄

@

MR ME
vegyé logitech g5-öt vagy razert

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

armageddon666
Igazából minden egér egy határként van jelen... játszol-játszol, egyre jobban megy, azonban a fejlõdés egy idõ után el kezd lassulni, esetleg meg is áll... ilyenkor van az hogy hardverkorlát... kéne jobb egér, több fps, akármi... de most egérrõl van szó... szal akkor veszel jobb egeret, de ott is lesz egy határ... aztán egy idõ után már az a határ hogy emberek vagyunk nem gépek, ilyenkor nincs mit tenni 😊 én sem vagyok pro, nekem egy X750 tökéletesen megfelel... és tapasztalat, hogy mikor megkaptam ezt Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 után, akkor elég nagy ugrás volt a teljesítményemben játékokban... (bár az említett MS egérnél kényelmesebbet még nem fogtam 😄)

Legtöbb egér már fasza technológiai szempontból... 5000Ftért isten cucc ez az A4Tech... (btw, tesztben verte a Copperheadet :\ tisztán sebességteszt... x750 még ott is pontos marad, ahol a Copperhead már elránt...)

Forma
Súly
Max. sebesség
Precízség

ezek fontosak az egérben, nem ilyen sorrendben.

Utána kell egy jó egérpad, megfelelõ mérettel (ami egyénenként változó)

Wireless egeret nem szeretnék... inkább vékonykábelût 😊 kábel nem zavarna, de azért mégis össze van kötve a géppel, és nincs olyan gond, hogy lemerül játék közben (bár tudom, user error, miért nem töltötte fel elõtte)... Illetve az említett késleltetés lehet hogy a valódi profikat visszafogná... de átlag user tényleg nem veszi észre.

@

A mostani egerem (felül) miatt már kopasz vagyok. Akárhányszor belépek win-be, mindig nyomnom kell egy CTRL+ALT+DEL-t, hogy megnyíljon a feladatkezelõ és 2x kll a bezárásra kattintanom, aminek az a hatása, hogy elsõre inaktívvá teszi az ablakot, második klikkre meg bezárja. Innentõl kezdve már tudok is kattingatni az egérre, de addig csak mutogatni. Kipróbáltam PS2-n, USB-n, mindkét helyen ugyan az. Kipróbáltam egy másik, teljesen különálló gépen, ott is ezt produkálja. Ezért tervezem új egér vásárlását.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

DummyBoy
Vezetéknélküli egérrel is jókat lehet játszani, amíg nem nyomja valaki komolyabban addig jó az is ...

Nekem van az is (Cordless Desktop MX ...) ami miatt nem szeretek vele annyira játszani, az a súlya ... 2 AA akkuval ... hála istennek ez megy 1-el is de még így is egy súlyzó a CH-val szemben 😊

Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy az egér csak egy segítség ... én nem vagyok pr0gémer, teljesen mindegy milyen egeret adnátok a kezem alá, aki nagyon benne van az valszeg még egy golyósegérrel is lealázna xD

Viszont ha sokat játszik az ember, belelendül, akkor megérzi, hogy igenis vannak elõnyei egy jó egérnek és persze hozzá egy jó egérpadnak 😊

Én nem hinném, hogy a mai wireless egerek késnének annyit hogy ez gáz legyen ... egyedül a súlyuk ami miatt korlátozzák egy picit a játékot 😊

Bár az új Razer-t kipróbálnám ... de annyi pénzt sajnálok rá ...

Ja ... Kábelgond 😊

Nekem anno a kiskutyám otthon megtalálta a CH kábelét és eljátszadozott a pirosan világító izével amíg haza nem értem ...

Ugyan megforrasztottam és máig mûködik, de megnéztük, a csatlakozása simán szabványos, szóval a kábelcsere nem ördöngõsség ... kell egy döglött USB-s egér és elvileg annak a kábele jó hozzá (Bár a többit nem ismerem ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

armageddon666
armageddon666
Próbáltad, vagy csak mert nagy a hype köröttük meg 2szer ennyibe kerülnek, ezért biztos tutijók?

@

Klemice
razer mamba és meg van oldva hogy vezetékes vagy anélküli 😄

amúgy a logitech mx revolution elsõre fura volt játszani, az is igaz hogy nem annyi headshot barát de simán lehet vele játszani...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Asus Xonar DX 7.1 hangkárty amennyire jó gémingre? 17 körül mozog, az xfi gémer 25k t kicsit sokallom.

Akkor ajánl egyet közülük vezeték nélkül és egyet vezetékkel játékhoz elérhetõ áron pls.

V43 1105
A4Tech .. szar . Razer, Logitech .. ilyenekben tessék gondolkodni .

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mér lenne az. dolgozok és nem keresek rosszul...de azért vhol az ár és teljesítmény arányt jó eltalálni. annyi nincs hogy mindenbõl a legújabb legdrágábbat, mert akkor nyilván nem is kérdezgetnék itt ilyeneket

"hál istennek nem jelent gondot"<#mf1> Elég nagyképûnek hangzott.

pár év múlva?
vezsek egy új konfigot új monitorral...
hál istennek nem jelent gondot

én úgy csinálom, hogy a legújabb a játékgép az itthon, meg a kettõvel ezelõtti a szerver
pesten lakom most ott meg egy kétéves, azzal játszok. az ilyeneket még visz tökéletesen mint gta sa vagy painkiller...

Hecker007
nekem razer lachesis egerem van, szerintem nincs ennél jobb egér jelenleg a piacon, kipróbáltam a G5-ös, meg G9-es logitechet, de a razer volt a legjobb, legalábbis nekem ez volt a legkényelmesebb, tudásra is megfelel 4000dpi elég kellemes tud lenni, meg jó hogy lehet több profilt is létrehozni + minden gomb programozható, nem kell drivert rakni hozzá csak akkor ha profilt akarsz szerkeszteni, mindent az egérben lévõ memóriára ment a progi, igaz az ára elég borsos, de szerintem megéri

Várd meg az 5xxx-t,és vegyél egy 4890-t😊

aabyssx
Köszi szépen, a konfigok nagyon jók, de használtan csak jóval kevesebbért (bagóért) vennék.

www.youtube.com/aabyssx

Kontrakcio
THERMALTAKE VH6001BWSD ARMOR +
GA-EP45-DS3
Intel core2quad 9400
THERMALTAKE CL-P0456 Big Typhoon 14PRO
CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W
OCZ 4096Mb DDR2 1100Mhz Platinum KIT
thermaltake kék neoncsõ
SAMSUNG SH-S223Q/RSMN Fekete Dobozos

hmm... szerintetek várjak az ati 5xxx szériára vagy boltoljak egy 4890 toxic-ot?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Nekem vezetéknélküli van,fps-t játszok vele,mások azt mondják késik nekik...hát ne vegyenek szart,mert nekem nem késik.Anno 24k-ért vettem,az elsõ lézeres egér,logitech mx 1000laser.

Egérügyben akad még kérdés...
Vezeték nélkülit játékhoz nem ajánlatok?

thx <#vigyor0>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

armageddon666
és ha inkább vennél egy 1680*1050-es 20-21"-osat jó skálázási képességekkel? és a késõbbiekben, ha egyszer pár év múlva jobb géped lesz, akkor jó lesz...

@

moniort akarok venni. max 40.000 ft és vagy 1280*1024 4:3-as vagy 1440*900-as felbontású szélesképernyõset. mert a rendszerem ezen a felbontáson vinné a játékokat kompromisszumok nélkül. gondolkodtam 22-23 colosban is, mert az is csak úgy 10-15 ezerrel drágább, de amit gépet vettem most már úgyse szeretné azokat a nagy felbontásokat, nem menne vele jól

ki mit ajánl?

én amit kinéztem az a samsunk 943b, de jelenleg épp kifogyott a anagykerekbõl

CopyKing92
1 éve semmi baja az egérnek pedig a táp kb 70 fokos XD és felette megyen a kábel 😄

Solten
<#wow1>

Saor Alba

kifli
Szinte ingyen najó azért nem de baszott jó ár 😊
Nekem RX1000-em van. Lassan 2 év használat után a talpacskái jönnek le. Illetve ez nem az õ baja, de az alatta levõ egérpad (abn amro bank 😄) fullossan szét van kopva.

Ám valaki nem tud Pesten (Nyugati mellett kéne) boltot ahol ki lehet próbálni Razer egereket és venni is ?
Ám Razer-rõl azt hallottam, h van egy hülye hibája, hogy egy idõ után elromlik, kábellel van talán valami, tudnak is róla, de javítani mintha nem lehetne, vagy valami hasonló ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ugyanitt HP compaq nw8440 (p05) 139000 Ft

Core 2 Duo 2160 Mhz T7400 (4Mb) CPU
15.4" Wuxga+ (1920x1200) TFT kijelzõ
DVD-író
ATi Mobility FireGL V5200 256Mb vga
3072 Mb ddr Ram
320 Gb Hdd
Gigabit Ethernet
56k modem
Firewire
2db USB 2.0
WLAN a/b/g
Bluetooth
TV-out, sorosport, infra, PCMCI
új állapot
2010. 07. hó-ig gyári garancia
kártyaolvasók

Ez sztem mégjobb. Igaz hogy vagy 35k-val drágább, de még garis (meg több ram, hdd).

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Solten
Hi.: link

Saor Alba

Ehun ni
IBM ThinkPad T43 (i03) 75000 Ft - radeon x300
IBM ThinkPad T60 99000 Ft - gma950, viszont dual core, elbírja izomból a hd-t

de leginkább:

HP compaq nw8440 (p02) 105000 Ft - ATi Mobility FireGL V5200 256Mb, dual core, 1920x1200/15.4" felbontás. Ez sztem mindent üt.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

armageddon666
<#eljen>

@

Üdv!

memóriát egy Gigabyte UD3-as lapkába milyet érdemes venni (órajel a fõ kérdés) 10.000 HUF -ig?
DummyBoy
Nekem volt Razer Diamondback-em és most van CopperHead, Diamondback eXactMAt-al, a CopperHead most func Archetype paddal van, qrva jók ...

Egeret én anno úgy vettem, hogy elolvastam az összes tesztet, elfelejtettem õket, majd felmentem a nagyfaluba és ott volt egy bolt (Asszem a Pixel ... rég volt ...) ahol egy rakás fullos egeret ki lehetett próbálni egy rakás fullos paddal ... Nekem mindig is Logitech cuccaim voltak, most is van egy Cordless egér + bill, de játszani nekem anno a Razer jobban bejött ...

Az újakat nem ismerem, de egeret úgy kell venni, ha komolyabb kell, hogy kipróbálod ... mindenkinek más a keze, mindenkinek más jön be ...

Szóval hiába jön be nekem a Razer, mert Nekem kényelmesebb, lehet hogy más utálná ...

A tesztek ara jók, hogy melyik egeret NEM szabad a bugjai miatt megvenni, de egy egérnek fogásra kell jónak lennie ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kifli
Boomslang egy szar múltkor próbáltam, haver is visszavitte és elhozott helyette egy logitech mx revolution-t, ez sokkal jobban kézreáll, amaz valahogy kényelmetlen volt fõleg a gombok
én egy mx 518-at veszek azse rossz 😊
armageddon666
PCI-e 2.0-nak asszem nagyobb a sávszélessége, és több kakaót ad le, de kompatibilis egymással a 2

@

*MSI K9A Platinum

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

És egy kérdés a MSI KA Platinum lapba beletudok tenni egy PCI-E 2.0-ás karit? Mi a különbség egyáltalán?

Na azé ne ijesztgessetek már 😊

armageddon666
próbáltad õket? attól hogy RAZER még nem feltétlen jó annyira mint amekkora az áruk... (ha meg van is olyan jó, csak akkor használja ki igazán ha az egérpadot is megveszi hozzá 😊)

@

pio

CopyKing92
Razer Mamba / Lachesis / Boomslang :>

MX Revolution